Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sharka napisał(a):
ja się jakoś za ogłoszenia nie mogę wziąć... wieczorami chodzę po dogo i nic mi się już nie chce...

O fajnie, że jesteś.:lol:

Posted

sharka napisał(a):
ostatnio na bazarki zaglądam bo udało mi sie świetne książki dla dzidzia kupić i za nieduże pieniążki :)

Widzialam, że gwizdek u Nikaragui kupilaś - to też dla synusia ?

Posted

na razie licytowałam :) skończył się już bazarek?
cały czas sie zastanawiam czy to nie był błąd, bo kiedy mały się do niego dorwie to chwili spokoju nie będzie :D ale myslę że frajdę będzie miał :)

Posted

sharka napisał(a):
na razie licytowałam :) skończył się już bazarek?
cały czas sie zastanawiam czy to nie był błąd, bo kiedy mały się do niego dorwie to chwili spokoju nie będzie :D ale myslę że frajdę będzie miał :)

Bazarek jest chyba do 18-tego ale juz trochę mi sie bazarki mieszają.

Posted

sharka napisał(a):
ja się jakoś za ogłoszenia nie mogę wziąć... wieczorami chodzę po dogo i nic mi się już nie chce...

az mi lepiej jak to przeczytałam, bo myślałam ze tylko ze mna tak źle...

Posted

MagdaH napisał(a):
az mi lepiej jak to przeczytałam, bo myślałam ze tylko ze mna tak źle...

to teraz mi też lepiej i mam trochę mniejsze wyrzuty sumienia za to wieczorne nicnierobienie :lol:

Posted

barb napisał(a):
Dziś znów odnowiłam Wiki Jaroslawiaka - jest ponad 600 wejść i co z tego...

Odświeżylam jej też tablicę i w tym momencie jest prawie na samym początku na dolnośląskim.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Dawno nic nie pisałam, ale odwiedzam Viki i nieustająco jej kibicuje...

Ja tez odwiedzam Wiki w sobote rano - niestety wirtualnie...

Posted

barb napisał(a):
I znów wirtualne odwiedziny...

A ja byłam dziś u Vikuni w stanie rzeczywistym:) Chyba mnie już powoli zapomina albo była mocno wystraszona nieznaną osobą ze mną, która na dodatek robiła jej zdjęcia:) Nie chciałam jej stresować i w sumie nawet jej nie pogłaskałam:(
Na szczęście ma się dobrze, nic jej dolega. Ma kilka nowych fotek. Rozmawiałam z jej opiekunką i w skrócie idealny dom dla Viki:starsza osoba z domem z ogródkiem, która potrzebuje psa zarówno do kochania i do pilnowania, bez innych zwierząt. Znacie taki?

Posted

[quote name='sunia2000']A ja byłam dziś u Vikuni w stanie rzeczywistym:) Chyba mnie już powoli zapomina albo była mocno wystraszona nieznaną osobą ze mną, która na dodatek robiła jej zdjęcia:) Nie chciałam jej stresować i w sumie nawet jej nie pogłaskałam:(

Fajnie, ze bylaś u Wiki. Niefajnie, że nawet jej nie wyglaskalaś.

Na szczęście ma się dobrze, nic jej dolega.

Dobrze, że Wikunia zdrowa.

Ma kilka nowych fotek.

Swietnie. Ciotki na pewno chętnie zobacza i może do nowych ogloszeń będą.

Rozmawiałam z jej opiekunką i w skrócie idealny dom dla Viki:starsza osoba z domem z
ogródkiem, która potrzebuje psa zarówno do kochania i do pilnowania, bez innych zwierząt. Znacie taki?

Gdybym znała taki dom, to Wiki dawno już by w nim była...

Posted

[quote name='barb']Trzeba znow zrobić Wiki kilka nowych ogłoszeń.

Suniu, to wyróżnienie na gumtree jeszcze jest ?

Niestety wyróżnienie już się skończyło:(
Nie mam teraz zbytnio czasu na robienie ogłoszeń ale jakbyście znały jakiś bazarek ogłoszeniowy to jej coś wykupie.
Szkoda że Vikunia była niezadowolona z wizyty obcych ludzi bo średnio wyszła na niedzielnych zdjęciach ale zawsze coś nowego:

Posted

sunia2000 napisał(a):
Dziękuje:) Już zamówiłam:) Po wypłacie wyróżnię znów na jakimś portalu, albo może ogłoszenie do jakiejś gazety ale w tym to musiałby mi ktoś pomóc:)

Kiedyś zamówiłam dwa ogłoszenia do wyborczej ale bez zdjęcia, w pt wydaniu, a dziewczyny w dzienniku zachodnim chyba zamawiały :)

Posted (edited)

[quote name='sunia2000']Dziękuje:) Już zamówiłam:)

Myslalam, ze damy rade ogłaszać Wiki we wlasnym zakresie, ale trzydzieści ogloszeń za piątkę to chyba niedrogo.
A jeszcze coś dorobię no i Karolciasz kiedyś obiecała...

U mnie Wiki ma caly czas aktualną tablicę, przygarnijzwierzaka, jaroslawiaka, allegratke i nowe na dogo.

Po wypłacie wyróżnię znów na jakimś portalu, albo może ogłoszenie do jakiejś gazety ale w tym to musiałby mi ktoś pomóc:)

Jeśli chcesz to podeslę Ci link do ogłoszenia Wiki do wyróznienia na tablicy to jest 6.90 na tydzień. Albo sama wyróznię juz na poczet swojej majowej deklaracji. Jak wolisz ?

A mialabyś gdzie powiesić papierowe ogloszenie ? Bo z tablicy można wydrukować.

Edited by barb