Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agula99 napisał(a):
Vikuniu, jak zwykle zaglądam, trzymam kciuki z nadzieją na lepsze jutro!!!

Trzymaj kciuki Agulu !
Viki ma nowe ogloszenia. Nasza nieoceniona Karolciasz sie napracowała. Moze wreszcie będą telefony.

Posted

[quote name='sunia2000']Dziekuje serdecznie za ogłoszenia, ja ostatnio nie mam na nic czasu, jedynie odnawiam stare ogłoszenia.

Chociaż tak próbujemy pomóc.

Po wypłacie będzie trzeba Vikuni wykupić jakiś pakiet (jakbyście wiedziały o jakimś bazarku ogłoszeniowym to proszę o cynk:))

Suniu Viki ma kilkanaście świeżutkich ogloszeń.
Dlatego rozważ opcje wyróżnienia któregos lub kilku z nich.
Dolnoślaskie portale są zapchane psimi ogłoszeniami i dlatego warto ktoreś wyroznić, żeby dłuzej bylo widoczne.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Wiecie tak łażę po watkach i wszędzie tyle ogłoszeń, a taka niemiłosierna cisza.:shake:

Portale sa niemiłosiernie zapchane. Zeby ogloszenie zostało zauważone trzeba wstrzelić sie w jakąś niszę.
Myslalam, że jaroslawiak może być dobrym portalem bo tam malo ogloszeń zwierząt ale niestey Viki "wisi" tam kupe czasu ma kilkaset wejść i zero odzewu.
Od czasu do czasu trzeba tez wyróżniać jakieś.

Posted

Właśnie trafiłam na bazarek ogłoszeniowy i mogłaby Vikuni zasponsorować pakiecik.. Działać barb? Bo z tym wyróżnianiem dobrze mówisz ale ja z robieniem ogłoszeń jestem na bakier ;/

Posted

sharka gdybyś mogła zasponsorować Vikuni pakiecik to byłybyśmy bardzo wdzięczne:loveu::loveu:
W takim razie ja bym wyróżniła na tablicy i może na gumtree, chyba że jakiś podkarpacki portal ma wzięcie?:)

Posted (edited)

sharka napisał(a):
W którym poście są aktualne zdjęcia ViKi? BAAAAARB!!!! Gdzie jesteś?? Ciooooottkkaaaaaaa! Ty fszystko wiesz....

Tak najszybciej post 673, link do allegro w poście 670, pierwszy link do ogloszenia w poście 821 i ewentualnie jeszcze linki w postach 827, 828 (ale te fotki chyba sie dubluja zpoprzednimi)

Edited by barb
Posted

barb napisał(a):
Ale musiałam jednak poszukać.

też szukałam, ale jako świeżynka na wątku nie jestem tak zorientowana i wymiękłam na którejś tam stronie... A w ogłoszeniach są napisy na zdjęciu :/