Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nikaragua napisał(a):
znów odnowiłam allegro....
ale gdzie te telefony???????????????????

Nikaraguo, do kiedy wystarczy pieniążków na Allegro?

Posted

Nikaragua napisał(a):
do połowy stycznia, z tego co pamiętam jak liczyłam

Dzięki. Może do tego czasu zadzwoni ten właściwy telefon....

Posted

Wyróżnilam Viki ogłoszenie na Allegratka - na 7 dni o 1 pkt - to daje je miejsce na drugiej stronie w psach na województwo dolnośląskie. Strasznie to dolnoslaskie zapchane ogłoszeniami.
I oczywiście życzę Vikuni w Nowym Roku, żeby wreszcie zadzwonil ten wlaściwy telefon.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Vikuniu podczytuje twój wątek i mam nadzieję ze przed świętami zrobię ci trochę ogłoszeń :)

Karolciu, pamiętasz o obietnicy? Dasz radę zrobić chociaż ze trzy nowe ogłoszenia Vikuni ?

Ja mialam szczery zamiar zrobić kilka ogłoszeń Viki i psiakom z Boguchwały ale mój komputer (internet ?) znów beznadziejnie działa. :angryy: Jedynie odnawiam dotychczasowe - bo przy takim tempie pracy kompa wszystko zajmuje mi mnostwo czasu , a wejście na dogo też nie jest proste. :shake:

Posted

Tak Barb pamiętam, ale dopiero skończyłam robić szczeniakom spod Zamościa( bardzo trudna sytuacja w miejscu gdzie przebywają) jutro wezmę się za Viki, a że siedzę w domu bo mam ospę to jutro na bank jej zrobię i na pewno więcej niż trzy;)

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Tak Barb pamiętam, ale dopiero skończyłam robić szczeniakom spod Zamościa( bardzo trudna sytuacja w miejscu gdzie przebywają) jutro wezmę się za Viki, a że siedzę w domu bo mam ospę to jutro na bank jej zrobię i na pewno więcej niż trzy;)

Sorki, że tak Cię molestuję, a Ty biedactwo chora jesteś. Od kiedy masz ospę? Bardzo Cie wysypało?

To Ty się Karolciu przede wszystkim kuruj.

Posted

[quote name='karolciasz28']Dzięki Barb, już nie mam gorączki i o wiele lepiej wyglądam;)

To świetnie.:lol:

Zauważylam, ze każde ogloszenie ma inny, pomysłowy tytuł. :lol:

Nawet zrobilas z Viki mini owczarka, a Sunia kiedyś zastanawiała się pod jaka rasę podciągnąć Viki? http://wroclaw.olx.pl/viki-radosna-sunia-mini-owczarek-szuka-domu-iid-296804329 ;)

Ale czy w ogłoszeniu na tablica.pl nie brakuje telefonu ?
http://tablica.pl/oferta/viki-wiele-przeszla-ale-nadal-ufa-szuka-dobrego-domu-IDC1uZ.html

Posted (edited)

[quote name='karolciasz28']Faktycznie brakuje:shake: Przepraszam, już poprawiam:oops:

Wielkie dzięki :lol:

A tak, podciągnęłam pod mini ONka,a co:cool3:

Kreatywna jesteś :lol:

Edited by barb
Posted

Viki onkiem?może być i tak:D Dziekuje serdecznie za ogłoszenia, ja ostatnio nie mam na nic czasu, jedynie odnawiam stare ogłoszenia. Po wypłacie będzie trzeba Vikuni wykupić jakiś pakiet (jakbyście wiedziały o jakimś bazarku ogłoszeniowym to proszę o cynk:))
A z nowości o Vikuni to zakumplowała się już z drugą suką:) Boję się że Vikunia swój dt/hotelik zaczyna traktować jak swój dom i będzie przeżywać jak będzie zmuszona go opuścić:( Ale niestety nie może tam siedzieć w nieskończoność-musi zwolnić deklaracje na nowego potrzebującego więc Vikunio szukaj domu:)

Posted

Też na bieżąco odnawiam ogłoszenia Viki i czasem ktoreś wyrożniam :lol:

Rozważ Suniu zamiast wykupywania nowych ogłoszeń wyroznienia jakiegoś lub kilku z dotychczasowych np. na tablica.pl, lub innym popularnym portalu. Wyróznione ogłoszenie to zawsze wieksza szansa, że Viki zostanie zauważona.

Na tablicy.pl pierwsze ogłoszenie mozna wyróżnić za darmo.