sharka Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Vikuniu życzę ci własnego kochającego domku, pamiętam o tobie :) Quote
Agula99 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Vikuniu, domku, domku i jeszcze raz domku!!! Quote
barb Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Nikaragua napisał(a):znów odnowiłam allegro.... ale gdzie te telefony??????????????????? Nikaraguo, do kiedy wystarczy pieniążków na Allegro? Quote
barb Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Nikaragua napisał(a):do połowy stycznia, z tego co pamiętam jak liczyłam Dzięki. Może do tego czasu zadzwoni ten właściwy telefon.... Quote
barb Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='Nikaragua']Jeszcze raz bazar bransoletki CHARMS dla Jumpera - http://www.dogomania.pl/threads/220118 W wątek reklamowy juz wpisany ? Quote
barb Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Nikaragua napisał(a):jasne, ale zaproszeń nie mam siły rozsyłać Ale widzialam Cię na bazarku u Iwoniam i Baloniarek. ;) Quote
barb Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Wyróżnilam Viki ogłoszenie na Allegratka - na 7 dni o 1 pkt - to daje je miejsce na drugiej stronie w psach na województwo dolnośląskie. Strasznie to dolnoslaskie zapchane ogłoszeniami. I oczywiście życzę Vikuni w Nowym Roku, żeby wreszcie zadzwonil ten wlaściwy telefon. Quote
Agula99 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Vikuniu, wszytkiego najlepszego w Nowym Roku, no i przede wszystkim domku!!!! :) Quote
barb Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 karolciasz28 napisał(a):Vikuniu podczytuje twój wątek i mam nadzieję ze przed świętami zrobię ci trochę ogłoszeń :) Karolciu, pamiętasz o obietnicy? Dasz radę zrobić chociaż ze trzy nowe ogłoszenia Vikuni ? Ja mialam szczery zamiar zrobić kilka ogłoszeń Viki i psiakom z Boguchwały ale mój komputer (internet ?) znów beznadziejnie działa. :angryy: Jedynie odnawiam dotychczasowe - bo przy takim tempie pracy kompa wszystko zajmuje mi mnostwo czasu , a wejście na dogo też nie jest proste. :shake: Quote
karolciasz28 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Tak Barb pamiętam, ale dopiero skończyłam robić szczeniakom spod Zamościa( bardzo trudna sytuacja w miejscu gdzie przebywają) jutro wezmę się za Viki, a że siedzę w domu bo mam ospę to jutro na bank jej zrobię i na pewno więcej niż trzy;) Quote
barb Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 karolciasz28 napisał(a):Tak Barb pamiętam, ale dopiero skończyłam robić szczeniakom spod Zamościa( bardzo trudna sytuacja w miejscu gdzie przebywają) jutro wezmę się za Viki, a że siedzę w domu bo mam ospę to jutro na bank jej zrobię i na pewno więcej niż trzy;) Sorki, że tak Cię molestuję, a Ty biedactwo chora jesteś. Od kiedy masz ospę? Bardzo Cie wysypało? To Ty się Karolciu przede wszystkim kuruj. Quote
karolciasz28 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Zrobiłam Viki kilka ogłoszeń: kupię psa, przygarnij zwierzaka, ojej, olx, adopcja psa, morusek, gumtree, e-zwierzak, takblica, ćwirek, cafeanimal, kup sprzedaj Quote
barb Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Świetna robota Karolciasz :calus: A jak zdrówko ? Quote
karolciasz28 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Dzięki Barb, już nie mam gorączki i o wiele lepiej wyglądam;) Quote
barb Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Nikaragua napisał(a):i znów odnawiam allegro.... Niech ten telefon zacznie dzwonić ! Quote
barb Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='karolciasz28']Dzięki Barb, już nie mam gorączki i o wiele lepiej wyglądam;) To świetnie.:lol: Zauważylam, ze każde ogloszenie ma inny, pomysłowy tytuł. :lol: Nawet zrobilas z Viki mini owczarka, a Sunia kiedyś zastanawiała się pod jaka rasę podciągnąć Viki? http://wroclaw.olx.pl/viki-radosna-sunia-mini-owczarek-szuka-domu-iid-296804329 ;) Ale czy w ogłoszeniu na tablica.pl nie brakuje telefonu ? http://tablica.pl/oferta/viki-wiele-przeszla-ale-nadal-ufa-szuka-dobrego-domu-IDC1uZ.html Quote
karolciasz28 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Faktycznie brakuje:shake: Przepraszam, już poprawiam:oops: A tak, podciągnęłam pod mini ONka,a co:cool3: Quote
barb Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 (edited) [quote name='karolciasz28']Faktycznie brakuje:shake: Przepraszam, już poprawiam:oops: Wielkie dzięki :lol: A tak, podciągnęłam pod mini ONka,a co:cool3: Kreatywna jesteś :lol: Edited January 7, 2012 by barb Quote
sunia2000 Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Viki onkiem?może być i tak:D Dziekuje serdecznie za ogłoszenia, ja ostatnio nie mam na nic czasu, jedynie odnawiam stare ogłoszenia. Po wypłacie będzie trzeba Vikuni wykupić jakiś pakiet (jakbyście wiedziały o jakimś bazarku ogłoszeniowym to proszę o cynk:)) A z nowości o Vikuni to zakumplowała się już z drugą suką:) Boję się że Vikunia swój dt/hotelik zaczyna traktować jak swój dom i będzie przeżywać jak będzie zmuszona go opuścić:( Ale niestety nie może tam siedzieć w nieskończoność-musi zwolnić deklaracje na nowego potrzebującego więc Vikunio szukaj domu:) Quote
barb Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Też na bieżąco odnawiam ogłoszenia Viki i czasem ktoreś wyrożniam :lol: Rozważ Suniu zamiast wykupywania nowych ogłoszeń wyroznienia jakiegoś lub kilku z dotychczasowych np. na tablica.pl, lub innym popularnym portalu. Wyróznione ogłoszenie to zawsze wieksza szansa, że Viki zostanie zauważona. Na tablicy.pl pierwsze ogłoszenie mozna wyróżnić za darmo. Quote
barb Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='sunia2000']... ja ostatnio nie mam na nic czasu.... Wiem - rehabilitujesz Jumpera - więc przypomne u Viki o jego bazarku http://www.dogomania.pl/threads/220118-CHARMS-i-kolczyki-jako-dar-serca-dla-JUMPERA-do-8.I Quote
barb Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Nowe ogłoszenia Viki: http://www.dogomania.pl/ogloszenia/id/3597/ http://www.neeon.pl/196530-vikunia-fajna-sunia-szuka-domu.html Quote
barb Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Portal www.adopcje.org znowu działa poprawnie. :lol: Zrobiłam ogłoszenie Vikuni - czeka na akceptację. :lol: Quote
Recommended Posts