Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zgłosiłam Viki na tym wątku :[url]http://www.dogomania.pl/threads/210681-NIE-%C5%BBA%C5%81UJ-GROSIAKA-%E2%80%93-WYBIERZ-PSIAKA!-10-PIESK%C3%93W-WYGRYWA!-BAZARKI-quot-2-w-1-quot-DO-20.-LIPCA/page2[/url]

Posted

[quote name='Basia1244']Nie bądź taka tajemnicza i napisz, gdzie ten nowy dt, ile kilometrów jest do przejechania, jaki koszt benzyny, czy samochód masz?[/QUOTE]

Samochod załatwiony na środę, trzeba przejechać Wrocław-Ubocze-Bielany Wrocławski, jaki dokładnie koszt? nie wiem jeszcze, to jest jakieś 260 km do przejechania

Dom u pewnej pani, która nie raz przygarniała psy lub brała na DT, sprawdzony, kobiete znam osobiście. Dom i duży ogród przystosowany do pobytu większej ilości psów, w tym też kojce dla psiaków "indywidualnych":) o tej pani przypomniałam sobie w ostatniej chwili-gapa ze mnie, ale jeden telefon i Vikunia ma się już gdzie podziać:)

Posted

Gapa, gapa:) Chociaż dzwoniąc dziś miałam bardzo małą nadzieję, bo kobieta ta ma troche psiaków u siebie, ale na szczęście zgodziła się:) Dziekuje serdecznie wszystkim (zwłaszcza Nikaragui) za poszukiwania domu:calus:

Posted

sunia2000 napisał(a):

Ciocia sunia2000 zgłosiła psicę do udziału w bazarku http://www.dogomania.pl/threads/210681-NIE-ŻAŁUJ-GROSIAKA-–-WYBIERZ-PSIAKA!-10-PIESKÓW-WYGRYWA!-BAZARKI-quot-2-w-1-quot-DO-20.-LIPCA. Z tego mogą być tylko korzyści, ale jak zagłosujecie i kupicie jakiś fant.

A więc, zapraszam do zakupów i do głosowania! Viki ma głosy tylko ode mnie, dorzućcie chociaż po jednym za 3 zł.

Posted

Nikaragua napisał(a):
dziś 8VII... i co ??????

No i nic:( Przyszły opiekun się nie odzywa. Pisałam prośby o kontakt, nawet o odpowiedź czy się nie rozmyślił co do adopcji Vikuni,ale zero odzewu:(

Posted

wawer napisał(a):
Ciocia sunia2000 zgłosiła psicę do udziału w bazarku http://www.dogomania.pl/threads/210681-NIE-ŻAŁUJ-GROSIAKA-–-WYBIERZ-PSIAKA!-10-PIESKÓW-WYGRYWA!-BAZARKI-quot-2-w-1-quot-DO-20.-LIPCA. Z tego mogą być tylko korzyści, ale jak zagłosujecie i kupicie jakiś fant.

A więc, zapraszam do zakupów i do głosowania! Viki ma głosy tylko ode mnie, dorzućcie chociaż po jednym za 3 zł.

Głosujcie kochane! Chociaż jeden głos!:)

Posted

sunia2000 napisał(a):
Głosujcie kochane! Chociaż jeden głos!:)

Wysłałam równowartość dwóch glosów na konto - jak pisalam glosowanie na bazarku to dla mnie czarna magia.
Przeczytalam cały wątek zycze powodzenia w glosowaniu i wszystkiego dobrego dla Ciebie i Wiki.

Posted

sunia2000 napisał(a):
No i nic:( Przyszły opiekun się nie odzywa. Pisałam prośby o kontakt, nawet o odpowiedź czy się nie rozmyślił co do adopcji Vikuni,ale zero odzewu:(

Trzymam mocno kciuki zeby jednak sie odezwał. Wyglądał na zaangażowanego i jeśli dobrze zrozumialam poniósł już pewne koszty w związku z przyszłą adopcja Wiki.

Posted

barb napisał(a):
Wysłałam równowartość dwóch glosów na konto - jak pisalam glosowanie na bazarku to dla mnie czarna magia.
Przeczytalam cały wątek zycze powodzenia w glosowaniu i wszystkiego dobrego dla Ciebie i Wiki.

Dziękuje kochana! Wiedziałam, że na cioteczki z podkarpacia można liczyć:):multi:

Posted

Wiem, że to niewiele. Może umieść link do wątku Wiki i bazarku na jakichś innych wątkach. Próbowalaś? Ktoś może się jeszcze dorzuci ?
A wlaśnie zauważylam, że martwisz się o kolejna biedę - Herę.

Posted

barb napisał(a):
A Habits nadal sie nie odezwal?

Niestety nie:( Może się rozmyślił:( A wtedy niech żałuje, że taka wspaniała sunia nie trafiła do jego domu:) Ale mam nadzieję, że jeszcze da znak życia.....

Posted

Ja też mam taka nadzieję. Jeśli dobrze zrozumialam to poniosl juz pewne wydatki zwiazane z adopcją psa? A kiedy ja przewozicie?

Posted

barb napisał(a):
Ja też mam taka nadzieję. Jeśli dobrze zrozumialam to poniosl juz pewne wydatki zwiazane z adopcją psa? A kiedy ja przewozicie?

To znaczy do drugiego hoteliku?

Posted

Miałam jutro po nią jechać, ale
1)fundusze zbytnio nie pozwoliły na podróż
2)Kasia, u której jest teraz Viki za jakiś tydzień będzie jechała do Wrocławia, to ją ze sobą weźmie :)

Posted

sunia2000 napisał(a):
Niestety nie:( Może się rozmyślił:( A wtedy niech żałuje, że taka wspaniała sunia nie trafiła do jego domu:) Ale mam nadzieję, że jeszcze da znak życia.....

Nie żartuj! Mam nadzieję, że jednak się facet odezwie, bo jak nie....to ostro namieszał!

Posted

Habits odezwał się, ale niestety nie będzie mógł teraz odwiedzić Viki-wynikłe pewne sprawy, którymi musi się zając w pierwszej kolejności.
A Vikuś zmienia lokum gdzieś tak za tydzień. Dam znać jak jej się spodobało nowe miejsce, chociaż pewnie będzie tęsknić za Lisiem:(