Mery779 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Piękny maluch...;) Nie mogę inaczej pomóc(4 osoby,2 psy i pokój z kuchnią)ale chociaż podniosę Rondelka. RONDELEK SKIKAJ PO DOMEK !!! Quote
santino Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Mery779 napisał(a):Piękny maluch...;) Nie mogę inaczej pomóc(4 osoby,2 psy i pokój z kuchnią)ale chociaż podniosę Rondelka. RONDELEK SKIKAJ PO DOMEK !!! Dzięki. Błagam, pytajcie znajomych, sąsiadów, wszystkich kto Wam przyjdzie do głowy... Rondel lubi psy, koty, dzieci, jest łagodny i przyjacielski. Nie może z kanapy wrócić z powrotem do klatki! Quote
koosiek Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Psy kilkuletnie, do tego zwyczajne kundelki, nie znajdują domów w miesiąc... Wznowię Rondelkowi ogłoszenia, które miał u mnie gdy był jeszcze w schronisku, ale marnie to widzę... Quote
santino Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 koosiek napisał(a):Psy kilkuletnie, do tego zwyczajne kundelki, nie znajdują domów w miesiąc... Wznowię Rondelkowi ogłoszenia, które miał u mnie gdy był jeszcze w schronisku, ale marnie to widzę... Wiem niestety :( Dzięki za ogłoszenia, choć zaczynam wątpić w ich moc... Rondelek mial ponad 60 ogłoszeń - no ale na pewno nie zaszkodzą, dziękuję. Quote
santino Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Bidaku, a u Ciebie taka cisza od rana... :( Czy ktoś mógłby mi pomóc powysyłać pw z zaproszeniami? Proszę. Zaraz zaktualizuję pierwszy post. Quote
jostel5 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Igam mnie tu ściągnęła....Rondi :) jest naprawdę fajnym psiakiem (dobrze,że lubi dzieci!) ,będę go polecać.... Powodzenia,psiaku! Quote
santino Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 jostel5 napisał(a):Igam mnie tu ściągnęła....Rondi :) jest naprawdę fajnym psiakiem (dobrze,że lubi dzieci!) ,będę go polecać.... Powodzenia,psiaku! Dziękuję w imieniu Rondelka (i swoim ;)) Quote
Asia_M Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Pokazuje Rondelka na pierwszej! PIĘKNY PSIAK! Quote
santino Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Jest szansa na nowy dom! :) Tylko nie wiem czy na tymczas czy DS.. Na fb ktoś się zgłosił :):) Trzymajcie kciuki!!! Quote
santino Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Jutro o 18 jest zapoznanie Rondla z psiakami, które ma Pani, która chce adoptować Rondelka. Jeśli przebiegnie w przyjaznej atmosferze to będzie to dla Rodnlika szczęśliwy dzień!!! TRZYMAMY, TRZYMAMY!!! Quote
santino Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Rondelek dziś pojechał do nowego domu. Trzymamy kciuki za jego nową rodzinkę:] i mamy nadzieję, że polubi się z dwoma psimi lokatorami:] nie mam na razie więcej info, oprócz tego, że Państwo bardzo sympatyczni.jak tylko dowiem się coś więcej to dam znać!!! W każdym razie DZIŚ NASTĄPIŁ PIERWSZY DZIEŃ JEGO NOWEGO SZCZĘŚLIWEGO ŻYCIA! :):):):) Quote
santino Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Już mam pierwszą relację: "Rondelek jest już u nas w domu :) Moja suczka jest bardzo zadowolona, chyba aż za bardzo bo cały czas go zaczepia a on bidulek zaczyna na nią powarkiwać. Mój drugi pies Bobi stara się nie zauważać nowego kolegi. Trzymajcie kciuki !!!" CUDOWNY HAPPY END NASZEGO RONDLIKA!!! Quote
santino Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 ja teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeż!!!!!!!!!!! Quote
Celebrinfea Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 :) to kamień z serca i już oczywiście czekamy na nowe relacje z domku :) Quote
gosia1701 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 ale się ciesze :loveu: cała trójeczka z ronda w domkach :cool1: Quote
Asia_M Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Świetnie! Bądź szczęśliwy i żyj długo w nowym domku Rondelku! :) Quote
Recommended Posts