Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mery779 napisał(a):
Piękny maluch...;) Nie mogę inaczej pomóc(4 osoby,2 psy i pokój z kuchnią)ale chociaż podniosę Rondelka.

RONDELEK SKIKAJ PO DOMEK !!!

Dzięki.

Błagam, pytajcie znajomych, sąsiadów, wszystkich kto Wam przyjdzie do głowy... Rondel lubi psy, koty, dzieci, jest łagodny i przyjacielski. Nie może z kanapy wrócić z powrotem do klatki!

Posted

Psy kilkuletnie, do tego zwyczajne kundelki, nie znajdują domów w miesiąc...
Wznowię Rondelkowi ogłoszenia, które miał u mnie gdy był jeszcze w schronisku, ale marnie to widzę...

Posted

koosiek napisał(a):
Psy kilkuletnie, do tego zwyczajne kundelki, nie znajdują domów w miesiąc...
Wznowię Rondelkowi ogłoszenia, które miał u mnie gdy był jeszcze w schronisku, ale marnie to widzę...

Wiem niestety :( Dzięki za ogłoszenia, choć zaczynam wątpić w ich moc... Rondelek mial ponad 60 ogłoszeń - no ale na pewno nie zaszkodzą, dziękuję.

Posted

jostel5 napisał(a):
Igam mnie tu ściągnęła....Rondi :) jest naprawdę fajnym psiakiem (dobrze,że lubi dzieci!) ,będę go polecać....

Powodzenia,psiaku!

Dziękuję w imieniu Rondelka (i swoim ;))

Posted

Jutro o 18 jest zapoznanie Rondla z psiakami, które ma Pani, która chce adoptować Rondelka. Jeśli przebiegnie w przyjaznej atmosferze to będzie to dla Rodnlika szczęśliwy dzień!!! TRZYMAMY, TRZYMAMY!!!

Posted

Rondelek dziś pojechał do nowego domu. Trzymamy kciuki za jego nową rodzinkę:] i mamy nadzieję, że polubi się z dwoma psimi lokatorami:]

nie mam na razie więcej info, oprócz tego, że Państwo bardzo sympatyczni.jak tylko dowiem się coś więcej to dam znać!!!

W każdym razie DZIŚ NASTĄPIŁ PIERWSZY DZIEŃ JEGO NOWEGO SZCZĘŚLIWEGO ŻYCIA! :):):):)

Posted

Już mam pierwszą relację:

"Rondelek jest już u nas w domu :) Moja suczka jest bardzo zadowolona, chyba aż za bardzo bo cały czas go zaczepia a on bidulek zaczyna na nią powarkiwać. Mój drugi pies Bobi stara się nie zauważać nowego kolegi. Trzymajcie kciuki !!!"

CUDOWNY HAPPY END NASZEGO RONDLIKA!!!