Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psie życie jest bardzo zagmatwane..Mimo, ze nie podejmujesz żadnych decyzji sam, od szczeniaka zdany jesteś tylko na człowieka, nie jest to łatwe życie. Człowiek nakarmi- jesteś najedzony, pogłaszcze- jesteś szczęśliwy, wyprowadzi na spacer- czujesz się wspaniale.. Takie cudowne, beztroskie życie przez 6 lat wiodłem ja- Ares. Ludzie zachwycali się moim niecodziennym umaszczeniem, podziwiali wspaniały charakter i nie mogli nadziwić się inteligencji.. Jednak i moje życie się odwróciło.. Jestem tylko psem, a psie życie jest bardzo zagmatwane. Ślepy los sprawił, że muszę opuścić moja rodzinę- ludzi, którzy o mnie dbali, kochali mnie i u boku których czułem się wspaniale... O których dbałem ja, kochałem i którzy czuli się wspaniale mając mnie za członka rodziny..
Dziś chciałbym zacząć na nowo. Jeszcze raz rozgrzać uczuciem swoje wielkie psie serce.. sprawić, by i Twoje zapłonęło dla mnie...

[FONT=Verdana]"- Czy zawsze trzeba odchodzić?
- Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami."
[/FONT]Paulo Coelho

Ares to 6- letni, łagodny i ułożony Amstaff o niezwykłym ubarwieniu. Zagmatwana sytuacja rodzinna zmusiła jego właścicieli do oddania psa, który jest bardzo zadbany, wesoły i zdrowy.Ares jest przyjaźnie nastawiony do ludzi, uwielbia dzieci. Jak każdy amstaff musi się wybiegać, jeśli ma zapewnione codzienne spacery i dużo ruchu, nie sprawia żadnych problemów i po szaleństwach na dworze zmienia się w typowego domowego kanapowca. Psiak jest nauczony czystości i przyzwyczajony do zostawania samemu w domu. Ares jest wykastrowany, warunkiem adopcji jest wizyta przed adopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej.

Kontakt:

Posted

Nie jestem dobra w konkretach, ale sprobuje:)

Ares to 6- letni, łagodny i ułożony Amstaff o niezwykłym ubarwieniu. Zagmatwana sytuacja rodzinna zmusiła jego właścicieli do oddania psa, który jest bardzo zadbany i zdrowy. Jak każdy amstaff musi sie wybiegac, jeśli ma zapewnione codzienne spacery i dużo ruchu, nie sprawia żadnych problemów i po szaleństwach na dworze zmienia się w typowego domowego kanapowca.
dalej slowko o sterylizacji (jest?) i o umowie przedadopcyjnej- chyba tak to ma wygladac:)

Posted

Psiak z tego co wiem bedzie kastrowany więc napisz że "Ares jest wykastrowany, warunkiem adopcji jest wizyta przed adopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej."

Posted

Moze to cos jeszcze pomoze ;)

Ares jest bardzo przyjaźnie nastawiony do ludzi, uwielbia dzieci. Reaguje na komendy(siad, leżeć, podaj łapę, poproś, pilnuj itd.) Psiak uwielbia długie spacery z kijem w gębie oraz tory przeszkód, na wybiegach jest bardzo skoczny i wesoły. W domu cały czas śpi, poza momentami gdy ktoś wchodzi do mieszkania w tedy skacze z radości i obcałowuje każdego, nikomu nie odpuści. Piesek jest przyzwyczajony do dzieci nie reaguje na ich zaczepki(ciąganie za ogon, uszy czy jądra).Ares gdy zostaje sam w domu jest bardzo grzeczny. Psiak jest nauczony czystości (nie załatwia się w domu)

Posted

Kana napisał(a):
Ty zawsze musisz popsuć niespodziankę :lol:

Aj tam popsuc, bylam ciekawa kto nam tak pieknie pomogl :loveu: Wszystkie ogloszonka aktywowane, teraz czekam na fajne i konkretne telefony ;)

Posted

[quote name='ageralion']Aj tam popsuc, bylam ciekawa kto nam tak pieknie pomogl :loveu: Wszystkie ogloszonka aktywowane, teraz czekam na fajne i konkretne telefony ;)

Dokładnie ! Oby nie było zbędnych i durnych...

Posted

Pilnie szukam transportu z Darłowa do Lęborka na 04.04 na godzinę 16 w Lęborku. 2 koty ( jeden bez łapki drugi z katarem ..... ) mają szansę na lepsze życie !!! MOGĘ ZWRÓCIĆ KOSZTY !

Proszę o kontakt na PW. :loveu::loveu::loveu: