aisaK Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Nie wiem czy ktos w ogóle jeszcze tu wchodzi, ale mam kilka nowych zdjęć: Bawimy się: Quote
aisaK Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Julia bawi się z Lara: Słuchają: Eryk bawi sie z Lara: Quote
pikola Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Wchodzi i z przyjemnoscia piekne foty oglada:loveu: Teraz to sunia wie ze zyje:lol:Dziekujemy za piekne zdjecia.Wszystkiego dobrego dla Was:lol: Quote
Cantadorra Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 aisaK, piękne zdjęcia, piękny pies. Nie dość, że piękna, to jeszcze kochana i tak dobrze wychowana. RAzem z dzieciakami, wspaniale się prezentuje. Ujmujące zdjęcia. Gratulacje dla Ciebie, że tak dużo dałaś Larze. Musi Was uwielbiać :) Quote
aisaK Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Oh, jak nas dawno tu nie było. U Laruni jakoś leci, raz lepiej raz gorzej. Przybył nam nowy członek rodziny, ale Lara akurat lubi dzieci i kładzie sie przy nim pilnując. A malutki Igorek uśmiecha się na jej widok z radością. Oprócz dobrych wieści mam i złe. Lara ma PRZEWLEKŁE POWIERZCHOWNE ZAPALENIE ROGÓWKI :( Jutro zaczynamy leczenie, które tak czy inaczej przyniesie jej ślepotę. To jednak nie zmniejsza miłości do niej, kochamy ją z całego serca. Szkoda, że ją to musiało spotkać... To takie kochane psisko. Quote
pikola Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Gratulacje :loveu:Niech synus zdrowy rosnie:multi: I wszystkiego dobrego dla Laruni.Na szczescie slepota to nie wyrok.Nauczy sie z tym zyc,przeciez ma Was.:lol: Duzo zdrowka dla calej rodzinki:lol: Quote
Recommended Posts