zenobiusz flores Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Fotki na pewno będą ....w każdym razie prosimy o nie . Quote
elik Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='zenobiusz flores']Trzeba się bardzo, bardzo starać żeby zagłodzić owczarka - ....męka tego psa musiała trwać długo .... No właśnie, dlatego zastanawia mnie, że nikt dotychczas nie zapytał, jak to możliwe, że biedak leżał tam pod ścianą i konał, co zapewne musiało trwać kilka dni, a oni i te ich dzieciory patrzyli na to ????? Niedobrze mi się robi, jak o tym pomyślę. To nie ludzie, a co z tymi dziećmi ? Konieczna jest resocjalizacja. I to powinno być nakazane sądownie. Inaczej z tych dzieci nic dobrego nie wyrośnie. Quote
maczekxp Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 dziewczyny, jak się dokłada banerek, bo u mnie pusto pod postami, a mogłabym dodać, tylko nie wiem jak:( Quote
Aleksa. Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Wchodzisz w ustawienia..potem po lewej stronie masz moje ustawienia i wchodzisz tam w edytuj sygnaturę i wklejasz.:D Quote
Aleksa. Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Nie ma za co.:) Jak coś jeszcze to proszę pytać.:) też kiedyś takie problemy miałam Quote
rencia42 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Masakra. Brak slow .Zapisze sobie i trzymam kciuki za pozostałe sunie. Quote
lamia2 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Bardzo dziękujemy za wsparcie, fotki będą ale na razie mamy problemy techniczne :( Dziewczynki mają się lepiej, mamusia coraz częściej merda ogonkiem, a córcia chyba nadrabia te miesiące głodówki bo aż się trzęsie przy misce :) Quote
kora78 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 a jak sprawy finansowe? dlaczego nie ma slowa w tym temacie? Quote
Bazyli3101 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Z allegro gdzie wykupiłam cegiełki przyszłam tutaj po szczegóły. Cieszę sie,że powoli suńki wychodzą na prostą . Jeszcze zajrzę na aukcje i kupię kolejne cegiełki. Trzymam kciuki i proszę przekażcie mizianko ode mnie. Będę zaglądać i wspierać groszem w miarę możliwości. Jesteście wspaniałe. Quote
lamia2 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Bardzo dziękujemy, jutro będzie więcej informacji ..... dziewczyny zajęte psiakami nie mają czasu na dogo ;) Quote
Lulka Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 dzięki wszystkim za pomoc, u nas w tej chwili taka masakra, ze nie wiadomo gdzie rece wsadzić ciagle cos nowego dochodzi i to najczesciej chore, przepraszam bardzo za brak info, zaraz wszystko nadrobię;-) najpierw foteczki malutkiej :) [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] Quote
Lulka Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 [FONT=Verdana][/FONT] ciocia lamia ja kapala, a ten wielki brzuchol jeszcze pelen robali byl i taki wielki Quote
Lulka Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 sunia jest piekna i bardzo wesola, jak ktos jednak krzyknie to bardzo sie boi, widac ze byla lana:( [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] Quote
Lulka Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 sunia dobrze dogaduje sie z samcem z ktorym mieszka, juz troszke przytyla, dzieki temu ze pozbyla sie robali. koszty do tej pory to byly dwa badania krwi po 70 zł, czyszczenie uszu - 20 zł, krople do uszu surolan 30 zł, krople do oczu 25 zł, odpchlenie fiprexem 40 zł, tablety na robale 16 szt dla matki (odrobaczalismy przez 5 dni i teraz po 2 tyg przez 3 dni) i dla szczeniaka 6 szt - 22 szt po 6 zł = 132 zł, szczepienie szczeniaka 70 zł czekamy nadal na fakture za sekcje z sggw, dojdzie jeszcze opinia bieglego potrzebna do sadu, utylizacja zwlok i sterylizacja suczki. wplaty na konto fundacji to w tej chwili ok 1500 zł za co szczerze dziekujemy! [FONT=Verdana][/FONT] Quote
Lulka Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 kurcze a ja widze.... moge wyslac komus na maila zeby wstawil? ja nie wiem czemu tak wyszlo.... Quote
elik Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Lulka napisał(a):kurcze a ja widze.... moge wyslac komus na maila zeby wstawil? ja nie wiem czemu tak wyszlo.... To dziwne, nikt inny ich nie widzi - ja też nie :shake: Proszę prześlij do mnie, ja je wstawię na watek. Quote
koosiek Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Proszę, zajrzyjcie na wątek dwóch szczeniorek, które uniknęły wiejskiej giełdy, ale do jutra muszą znaleźć tymczasy :-( http://www.dogomania.pl/threads/205895 Quote
kora78 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Lulka, dziekuje za rozpiske finansowa :) nie wiem, czy jest, ale powinna byc w 1 poscie. czy wplynelo juz okolo 160zl od marta k. z walbrzycha? Quote
Recommended Posts