Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i super :) widać po nim było że będzie drobny, mój to jako szczenię był pampuszkiem :loveu: ale chociaż jest duży to typowy jelonek, szczuplutki, o lekkiej budowie - chociaż włos zasłania ;)
zresztą foty na wątku są to widać

Posted

Jaga. napisał(a):

Harry oczywiście chciał Bubę za ucho pomietosić...efekt końcowy tych wygibasów był taki,że łomotnął cielskiem z fotela na poduszkę,która leży na podłodze i służy mu jako schodek.Wstał,obrzucił nas mściwym wzrokiem i poszedł obrażony na łózko zakopać sie w kocu:):):)Chwila spokoju była:):)

Posted

hahahahaha :diabloti: uwielbiam go :diabloti:

u nas z łóżka zwykle spada Goldie, ale ona to jest twarda zaraz wraca spowrotem żeby znowu spaść

Posted

Jaga. napisał(a):
hahahahaha :diabloti: uwielbiam go :diabloti:

u nas z łóżka zwykle spada Goldie, ale ona to jest twarda zaraz wraca spowrotem żeby znowu spaść

Harry,jak spadnie,to sie obraża i kładzie sie sam w kątku(jak juz wróci na mebel,z którego zleciał)-i w zależności od poziomu zmęczenia,albo usypia i jest godzina spokoju,albo łypie złym okiem i trwa to niestety max 5 minut-potem mu złość przechodzi i znowu przypuszcza atak na Bubkę biedną:):)

Posted

paniMysza napisał(a):
jaki mały obrażalski:):):):)
my tez właśnie po szkoleniu:)

Ja sie moge pochwalić,że o niebo lepiej dzisiaj niz ostatnio:):):)

No i tak-w poniedziałek u mamy nie bylismy bo brzydka pogoda.Bylismy dziś-Harry złapał kurę i za szyje ją telepał do domu-na spółkę z Guciem..potem mama była z guciem u mnie.No i sie zaczęło...ciąganie za kłaki,podgryzanie i wreszcie...harry wyszedł na balkon,gucio chciał też-i harry stanał w przejściu.jak gucio z prawej chciał go wyminać on sie przesuwał i zastawiał wejście,jak gucio z lewej-to harry lewą stronę zastawiał.A że Guciek jest taki troszke sierota to sie odwrócił na piecie i poszedł do mamy pod krzesło bidulek.Harry na balkon NIE WPUŚCIŁ,menda jedna!Acha-Buba w tym czasie wlazła na balkon bez problemu.Tylko Gućko dostał zakaz:/

Posted

Oj,zaraz morderca!Kura żyje!Mały myśliwy bardziej:):)Zapomniałam napisać-biedny Hektorek siedział mamie za plecami-bał się Harrego-za mały dla niego.A Harremu hektor sie spodobał...taaaaakie nogi do podgryzania i jeszcze z dłuższymi włosami!No ideał normalnie:):)Ale za to kot jest straszny,bo ssssyyyyczy...