Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maminego shih tzu ciągnęła po podłodze za ogon-sadystka.A u Harrego nie było za co ciągnąć :) hi.Harry sie zakochał:)
Zdjęcia SOLO-z piłką,bardzo nową,bardzo fajna,bardzo głośną,hi

Posted

Podwinięte,bo troszkę za szerokie i łapy sie mu wysuwają z tych rękawków:):0Ciuchów mamy wiecej-jutro kolejne przymiarki i fotki-to sie będziemy chwalić:):)Zwłaszcza,że chłopina rosnie tak szybko,że te uszyte typowo na aktualny wymiar(mierzony tydzień temu)-dzis są na styk niestety:):)No i dobijamy do wagi 1,8kg:):)

Posted

Kurcze-własnie opalony strasznie jest-twardo w słońcu się wykłada.Już nawet kurza klata i brzuch czarne ;( A taki był różowiutki:(-teraz ciągle mam wrażenie,że brudny jest :/
Ciekawe-swoją nogę też czasem zaczyna rzuć-ale zaraz przestaje,zerknie gdzie Buba-i nieważne,czy dziewczyna spi czy je-łapie jej łapę i miętosi..a ta sierota stoi lub siedzi i gapi się na niego wielkimi oczami:)Nie wiem-może mu czarne kłaki smakują z Bubinej nóżki zgrabnej :)

Posted

Oj rozwala,rozwala...Zaczął wychodzić poza osiedle na spacery...pedzi przed siebie,poluje na gołębie...i idzie dumny z podniesionym ogonem-zaczepiając każdego ludzia:):)Co ciekawe-największe zainteresowanie wzbudza u płci meskiej:):)

Posted

paniMysza-jak łukasz wróci to zmierzę-sama raczej nie dam rady:):)
a gdzie dokładnie ten kłąb jest??

Już mam -wyszło mi 21-22cm...ale dokładniej zmierzymy z Łukim wieczorkiem:)