Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jakie fajne sa!:) mały przeuroczy:)

jesli chcesz, zeby pojawiały sie w poście zdjęcia, a nie tylko linki, skopiuj drugi link od góry w imageshack a potem naciśnij na dogo 7 ikonke (licząc od początku, chyba jest tam narysowane drzewo - pojawiaja sie te ikonki nad polem, w którym pisze się treść posta) i wstaw tam tego linka. i gotowe:)

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najwazniejsze,że wypiękniała i ma u Ciebie domek juz do końca żywota:) Widocznie Frania była Ci zapisana w gwiazdach...:):):)
No,udało sie z tymi fotkami-ale,kurka,w troszkę inny sposób :/Mam nadzieję,że zapamiętam jak tego dokonałam:)

Posted

No widzisz,paniMysza-Frania to przeznaczenie...bardzo urodziwe przeznaczenie:)Aż zazdroszczę:):)
Aiste-ślicznie dziekujemy.Pociecha z niego od pierwszej chwili jest:):)Mamy teraz super duecik w domku:):)

Posted

Oj-balkon wielki,z daleka robione-faktycznie mały wyszedł.Ale jak sie o kanapę opiera to:"Mam trzy latka,trzy i pół...sięgam głową ponad stół"-łepetyna nad kanape już wystaje:)
PaniMysza-wiecej fotek bedzie jak juz na podwórko bede go brała:)Na razie pstrykam jemu i Bubie w domku:)Aparat cały czas pod reką:)

Posted

[quote name='paniMysza']takie domowe tez poproszę:)

ma fryz jak moja frania:)

Eeee.Twoja Frania to ma bujna czuprynę,a Harry?Hmmm...czuprynka jest...ale nie bujna:):)Zdjęcie przed sekundką wrzucone zrobione jest rónież przed chwilka.Niestety mop bedący na fotce jest ukochanym mopem obojga hultajów:)

Posted

jakie te psiaki urocze! mały jest rewelacyjny - przesliczny:) a buba (dobrze pamietam imie? strasznie dużo psiaków na dogo i mi sie mylą) jaka jest duża? przy harrym wygladan na giganta;)

Posted

Buba nie sięga kolana :(tak 3/4łydki(zależy jakie kto ma nogi-ja mam długie,bo mam 180cm wzrostu.).Naprawdę nie jest ani mocno umięśniona ani wysoka-tylko przy Harrym na takiego olbrzyma wychodzi.O!Dorosły jamnik przejdzie jej pod brzuchem grzbietem,ale szyję juz musi mocno schylić:):)Kurczd-poproszę mojego Łukasza,żeby zrobił mi i Bubie koło mojej nogi zdjęcie.Ale ona naprawdę nie jest ani wysoka ani"mięsista":)acha-waży 13kg,wiec może będzie łatwiej sobie wyobrazic patrząc na zdjęcia:)

Bubka to moje dzidzi butelkowe-Oczywiście Harry`ego pokochałam,ale...ale z Bubą to troszkę inaczej jest...Jasne,że każde jest naj naj...ale Bubka jest szczególna w taki inny sposób...Nie chcę byc źle zrozumiana-oba zwierzaki są numero uno(nawet szczurka-agresorka),ale do Bubki mam taki..matczyny instynkt:)
Będzie 15kwietnia sterylizowana...ech...

Posted

moje obie sa juz po sterylizacji. nie martw się, suczki szybko stja na 4 łapki po zabiegu;) a w jakim ona jest wieku?
lola wazy ok 10 kg, wiec sa podobne gabarytowo, tylko, że moja jest długa, na krótkich nogach. buba to modelka z nogami az po sufit;)

no ale bąbelek harry mnie rozmala. uwielbiam takie mikrusy:)

Posted

Sterylki się nie boję-przechodziłam przez to:)Nie lubię tylko jak psina z narkozy się wybudza...Buba-o matko-kończy ósmy miesiąc już!Ależ ten czas leci...
Amstaff-paker!Ale się uśmiałam:):0Ona typ zaczepno-obronny jest...znacie taki,no nie?

Posted

Na p[ysku to on ma 5 włosów na krzyż:)Na razie nic z tym robić nie będę:)Spacerki przeniosły się na chodnik-ogon podwinięty po siebie,brzuch ciągniemy po chodniku-ale dzielnie tupamy:)