Jump to content
Dogomania

Jamnikowate szczeniaczki. Obydwie w domach! Hurrraaaaa!!!!

Recommended Posts

Posted

Chyba nikt juz tutaj do nas nie zagląda, no ale jakby jakaś cioteczka, sobie o nas przypomniała:razz: , to u pannic wszystko w porządku. Okazało się ze, jak to na siostry przystało, obydwie uwielbiaja gryść inne psiaki po tyłeczkach:evil_lol: no i oczywiscie jesc i w ogóle maja wiele ze soba wspólnego.
Sabka właśnie zjadłą kolacyjke i sobie śpi. Nudzi jej sie strasznie gdy musi zostac sama, no ale próbuje sobie jakos urozmaicic czas hehe pomysłowa psina ''przesadza'' sobie kwiatki, poobgryza conieco no i tak jakos jej czas leci, w ogóle koffana jest:loveu:
O własnie sobie wstała i poszła pozaczepiac kicie.
Pozdrawiamy wszystkie cioteczki

• Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No własnie ani ja ani Gosiaczek20 nie posiadamy cyfrówki.... wiec ze zdjęciami suniek bedzie problem.
Jak zdobede jakis aparat to fotki na pewno bedą, moja pannica sie wiele nie zmieniła, taki mały podlotek sie z niej tylko zrobił:loveu:

Posted

mala to malutka terrorystka ktora chce zawladnac calym swiatem
ale jest koffaniusna przez wszystkich kochana i czasami niebezpieczna ( rzuca wszystkim co ma pod reka np. kreglem ) oj niebezpiecznie w domu sie robi
ale i tak jest kochana nawet pomimo tego ze zjadla mi juz prawie cale lozko ale to takie slodziutkie zwierzatko

Posted

tak ona za tyłek szczypie inne psiaki:cool3: Teraz to juz tygryska troszke przerosła:lol: Tygrysek miał ostatnio oczko szyte bo mu wygryzła, co widac na fotce:lol:
mozna gdzies tu na dogo nauczyc sie wstawiania zdjec?? jedna instrukcje znalazłam ale jakas taka mało konkretna jak dla mnie:roll:

Posted

Uczyłam sie wstawić fotki wiec mam nadzieje ze mi sie uda:) Moja mała sucz z tygryskiem:)
Jak zdobede aparat to postaram sie zrobic jakies spacerkowe fotki, jak szaleje z moimi psiakami:)

Posted

Neris napisał(a):
Ale to jest malutkie słoneczko...
Kochana. I jak świetnie trafiła!

Dziękujemy! Wnosi strasznie duzo radości ten mały aniołeczek czasami z różkami:loveu: :evil_lol:

Posted

ANKA_89 napisał(a):
prześliczna bestyjka:loveu:
tak beztrosko śpi, a mogła zginąć w lesie....

Jak zobaczyłam jej fotke to dreszcz mnie przeszedł i pomyślałam że muszę ją mieć! Odległośc troszkę mnie przeraziła no ale wszystko sie super ułożylo, no i jesteśmy razem:loveu:

• 2 weeks later...