Jump to content
Dogomania

Jamnikowate szczeniaczki. Obydwie w domach! Hurrraaaaa!!!!

Recommended Posts

Posted

Dwie około 7-8 tygodniowe suńki wyrzucone w lesie. W tej chwili odpchlone, odrobaczone, miały trafić do schroniska w Józefowie, ale wiemy że panuje tam nosówka, więc dla małych to pewna śmierć!

Małe do środy muszą zniknąć z gabinetu wetki, ponieważ wyjeżdża ona za granicę i nie będzie w stanie zapewnić im opieki. Nie mogę pozwolić na to, żeby pojechały do schroniska! Tyle że ja w tej chwili mam 10 psów i naprawdę nie wyobrażam sobie, jak mogłabym sobie poradzić z kolejnymi...

Kto się zakocha w ślicznych pycholkach? Są takie cudne...
Domy pilnie potrzebne!
Chociaż tymczasowe!!!!

• Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczeniaki są zaszczepione, zdrowe, brykają całymi dniami w kojcu na podwórku.

Będą małe, czarna jest drobniejsza, bardziej delikatna w wyrazie. Beżowa troszeczkę mocniejsza, większa, ale nieznacznie.

Posted

Będą maleńkie. Właśnie jamnikowate. Są cudne, dzisiaj rozmawiałam z wetką i wiemm że jest jej ciężko się z nimi rozstawać, ale nie bardzo jest wyjście.

Posted

Wzięłabym na tymczas jedną, ale choinka nie mam jak - za daleko. A czy sa gdzies necie - allegro i inne portale - takie szczeniaki powinny migiem wpaść w oko. Czarna jest cudem - zresztą obie takie są.

Posted

Powstawiam je gdzie się da jutro, dzisiaj miałam sporo zajęć.

Jeśli chodzi o odległości to myślę że wszystko da się załatwić. One są takie przylepne, słodkie, ta ruda jest po prostu jak maskotka! I jakiś....... je do lasu wywiózł na pewną śmierć!:mad: :angryy:

Z tego co wiem to oprócz tych małych dzisiaj doszły dwie suńki onkowate, też w podobnym wieku. To się nigdy nie skończy...:shake:

Posted

nie potrafie przestac myslec o tej czarnej suńci.... kilka tygodni temu pozegnałam moja 13-letnia Niunie:-( nie potrafie sie z tym pogodzic a ta suncia wyglada niemal ze identycznie, przeszedl mnie dreszcz jak ją zobaczylam.....

Posted

Napisalam maila do Zasadzkas.w jej watku potrzebny maluszek/chlopiec do domku pod warszawa

moze uda sie jednak na sliczna dziewczynke namowic...

a jak mysle o tym, ze ludzie maja i domek i ogrodek i chca malego pieska, to zawsze mysle..dlaczego nie pomysla o dwoch ...

tak czy inaczej podnosze ten dramatczyny apel

Posted

PRZYPOMINAM O MALUCHACH ...

[quote name='Maupa4']Maluchy szukają domu ....

potencjalne domki informujemy że postaramy się zorganizować transport .... czyli DZIECIAKI Z DOSTAWĄ DO DOMU ...

Posted

[quote name='Maupa4']Maluchy szukają domu ....

potencjalne domki informujemy że postaramy się zorganizować transport .... czyli DZIECIAKI Z DOSTAWĄ DO DOMU ...

i na pierwszą stronę ....

Posted

lon_cia napisał(a):
nie potrafie przestac myslec o tej czarnej suńci.... kilka tygodni temu pozegnałam moja 13-letnia Niunie:-( nie potrafie sie z tym pogodzic a ta suncia wyglada niemal ze identycznie, przeszedl mnie dreszcz jak ją zobaczylam.....

to bierz , nie zastanawiaj się , cóz to za odległośc !!!!

Posted

lon_cia napisał(a):
czekam na Neris aby odpisala mi na kilka pytan na pw, malutka cały czas mi po głowie chodzi...
a może rozpatrzyłabys dwa psiaki , piaskowa tez jest z tych chodzących po głowie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: