Apbt_sól Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 luska ma sie dobrze , byla roztrzesiona - same dziewcze bylo wiec spanikowala -wcale jej sie nie dziwie, i tak byla dzielna . Jest tam pani ksiegowa- fajna babka ale ona goowno moze ... :( jest nowa , wiec nie pofika a naprawde fajna kobietka - studiuje z moją kumpela . Quote
Edi100 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='zala08']Niestety... jak będzie więcej zdjęć... ale z Wałbrzycha trzeba brać psy od razu na DT bo one znikają... mój też kilka razy znikał. czekam na zdjęcia i rozpoznanie sytuacji ile sznaucusiów tam jest i będziemy działać[/quote] Ja też poszukam choćby Dt wśród znajomych i docelowych też poszukam. Bidusie:placz: Quote
zala08 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 miejmy nadzieje, że chocby jakieś podstawowe informacje da sie zdobyc bo bez tego to i z DT będzie licho :zly7::zly7::zly7: Quote
Rapid63 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Czy ktoś ma konkretne propozycje w jaki sposób można pomóc??? Skoro tak źle dzieje się w schronisku:shake: Quote
darunia-puma Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 schronisko musi miec kogoś odpowiedzialnego i kogoś kto kocha zwierzeta i wtedy moznaby wolontariat zorganizowac i pomoc materialna i jedzenie koce itd Quote
luśka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 mam się dobrze, dzięki :) po kilku godz stres mnie puścił i działam... nie powiem jak, żeby się nie naszykowano, niech się cwaniaki matwią p.s. mam pieska stamtąd :) huraa Quote
Apbt_sól Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 no i elegancko :) dobrze ze tym razem wszystko sie powiodło :) Quote
darunia-puma Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 no to jestesmy z toba luska jak cos to gg Quote
Agnieszka P Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Potrzebujemy pomocy wszystkich ktorzy byli w walbrzyskim schronisku Dzis przyszlo umorzepnie postepowanie z policji-w uzasadnieniu napisali ze wszystko jest super cacy:angryy::angryy:zadnych nieprawidlowoosci bo przesluchali szereg swiadkow Bedziemy sie odwolywac od decyzji ale potrzebujemy nowych dowodow Bardzo potzrebujemy na juz mamy pewien plan z ksera Prosimy o kontakt telefoniczny 602159915 Quote
rotek_ Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 cały czas śledzę wątek.. będę trzymać kciuki Quote
darunia-puma Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 jestesmy jak potrzeba mozecie na mnie liczyc zreszta wiola wszystko juz wie Quote
Apbt_sól Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Agnieszka P']]bo przesluchali szereg swiadkow[/QUOTE] hahahaha , ciekawe....:mad::mad::diabloti: Quote
darunia-puma Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 wiola rozmawialam z agnieszka jutro sie do ciebie odezwe albo ty dryndniesz to ci przekaze info co i jak jeszcze mozemy zrobic i jak pomóc Quote
zala08 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 dziewczyny, tzrymam kciuki powodzenia :kciuki: Quote
pusia2405 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Jak bym mogła w czymś pomóc dziewczyny dajcie znać. Najlepiej sms-em. Quote
darunia-puma Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 zala wszystko ustalone ale nie moge pisac tutaj ale nie martw sie Quote
Edi100 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Trzymam kciuki zeby Wam sie udało poprawić los tych sierotek:( Quote
Recommended Posts