Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Wałbrzyszanie-czy nie znacie jakiegos szczeniaka-chlopca ,ktory wyrosnie na duzego psa?Domek czeka,wlasnie w W-chu.Bardzo prosze o info,jesli ktos cos wie.

A co sie dzialo i jak sie skonczylo z ta bulterierka?:(

Posted

aniołki do góry bo z tego co widzialam 14 wrzesnia (w tym dniu wzielam stamtad setha-mixa malamuta albo husky) to nic sie nie zmienilo kompletnie - człowiek wracajac ze schronu wałbrzyskiego jest chory i przed oczami stoja mu te wszystkie biedne i spragnione milosci psy

Posted

Apbt_sól napisał(a):
No wiesz jesli chca psiaka to ja nie widze problemu by poszli sami- jak teraz marudza co bedzie jak piesek bedzie sikał i szalał w domu....

Rozumiem alipso... Ja zawsze chciałam psa ze schroniska, ale nigdy nie miałam odwagi tam pojechać... /do czasu...:cool3:/

Posted

solito napisał(a):
... na bardzo dużo domków!:roll:

właśnie kto był ostatnio w wałbrzyskim schronie?moze sie jakos umowimy i tam podjedziemy za kilka dni podobno ma mi wpłynąć jakaś kaska wiec może jakiś lumpeks i kupienie kocy na zime kto sie zgłasza jechac tam ze mna?;)

Posted

mnie juz tak dawno w walbrzychu nie bylo ale nie bede mowila kto taki zapracowany w walbrzychu ze ciotke olewa i dzieci :diabloti:
ale ja to ostatnio tez czasu nei mam na nic nawet swoich dzieciakow schroniskowych juz dawno nei widzialam...

Posted

wstrzymaj sie z jakimi kolwiek darami tam - narazie
sprawa jest dosyc swieza a i tak nie trafią do bud - przykre ale prawdziwe :(
Jechać tam nie moge narazie , bo za dobrze mie tam znaja - lepiej jak pojedzie tam ktos "obcy" dla nich - wtedy nie zachowuja pozorów i nic nie ukrywaja.

Posted

Apbt_sól napisał(a):
wstrzymaj sie z jakimi kolwiek darami tam - narazie
sprawa jest dosyc swieza a i tak nie trafią do bud - przykre ale prawdziwe :(
Jechać tam nie moge narazie , bo za dobrze mie tam znaja - lepiej jak pojedzie tam ktos "obcy" dla nich - wtedy nie zachowuja pozorów i nic nie ukrywaja.

to przykre ze tak to wyglada :placz:ale rozmawialam ostatnio z babka ktora pracuje w toyocie na strefie ekonomicznej i zrobiła fajną akcje zawsze z obiadów na stołówce zostawało jedzenie - kotlety zupy itd...wiec załatwiła transport i przywiozła to jedzonko do wałbrzyskiego schronu wszystko ciepłe i nie jakieś tam zlewki tylko pożywne jedzenie a kierowniczka powiedziała ze zlewek nie potrzebuje bo psy sa najedzone i dobrze wyglądają i nie potrzebuje takiego wsparcia

Posted

tak ale tu trzeba uderzyć do kirownictwa a czy sie zgodza to niewiem - z nimi trzeba rozmawiac . oby się zgodzili , czesc boksów juz wyglada inaczej bo nie mozna powiedziec - w ostatnim czasie cos tam zaczeli robic.
Narzie wszystko niech zostanie tak jak jest ..Darunia uwierz mi tak bedzie lepiej........