darunia-puma Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 dziś u nas pada i pada a ja na spacerze widziałam znowu tego psiaka nie wiem co myśleć tutaj deszcz a on znowu sam w lesie...może on sam szuka domu....idzie za każdym kto jest w lesie...i jakby się znalazła osoba która by go pokochała i zabrała do domu poszedłby bez problemu Quote
rotek_ Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 darunia...rob zdjęcie i psu szybko trzeba znaleźć dom.... Quote
darunia-puma Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 rotek pies ma przeze mnie założony wątek i nic t nie dało Quote
doddy Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Szukam schroniska w który tak dziwny sposób oznacza swoje psy. Chodzi bowiem o znalezioną asteczkę z tatuażem schroniskowym: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114526 Może ktoś też skojarzy sunię. Quote
Apbt_sól Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Doddy , w wałbrzychu nie ma oznaczania psow a szkoda..... Quote
rotek_ Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 byłam ostatnio w schronisku... ponoć kiedyś było gorzej...no nie wiem...mam średnio fajne odczucia:shake: ...ale kazdy mierzy swoją miarką..wiem ze większość schronisk wpolsce tak działa... traktują psy bardzo przedmiotowo:-( Quote
Apbt_sól Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 mozesz cos wiecej napisać , chocby na PW? Quote
rotek_ Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 .... było karmienie więc nie weszliśmy daleko... trochę rozmawialiśmy.... jak mieliśmy już wychodzić przyszedł chłopak z (chyba) swoją dziewczyną oddać psa...mała czarna sunia z okrponym łupieżem(prawdopodobnie jakaś alegria) odmówili przyjęcia z powodu przepełnienia.... facet był oburzony nie miał co z robić z psem... jego dziewczyna doszła do wniosku ze chce adoptowac szczeniaka...wybrali malą ciapowatą puchatą kulkę kierowniczka poprostu wzięła malca jak jakąś rzecz i zaniosła.:shake: koszmar apbt, ty już chyba przywykłaś do takich widoków.... ja o malcu myślałm jescze długo... przez takich nieodpowiedzialnych ludzi bierze się bezdomność... Quote
Apbt_sól Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 dobrze ze nie wesliscie na karmienie.... wasze szczescie i nerwy spokojniejsze. a przedmiotowe traktowanie bylo odkad pamietam, wymiana na "lepszy model" coz to normalka niestety... :( takie rzeczy zostaja w pamieci i kluja za kazdym razem:( i nic sie nie zmienia co gorsze z zadnej strony ugrzc tego nie mozna :( Quote
Justynak Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Hej! Właśnie wstawiłam nowy wątek na "Przygarnę psa" http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118176 Jeżeli macie jakiegoś podopiecznego, który mógł by spełnić oczekiwania moich rodziców to wstawiajcie! Może a nóż, któryś z Wałbrzyskich psiaków zamieszka we Wrocławiu? :razz: Quote
luśka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 cisza zapadła... był tam ktoś w czasie wakacji? wiele psów przybyło?? Quote
AgaiTheta Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Dostaliśmy informację, że w Waszym schronie było włamanie, ukradziono psy, w tym boksera Maxa Czy macie jakieś informacje?? Poszukujemy Maxa: Quote
darunia-puma Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 niestety mimo że jestem z Walbrzycha nic nie wiedzialam o włamaniu tak mi przykro .....nie mam słów Quote
mrowa23 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 tu apbt sól Aga , nie mam zadnych wiesci, jednak postaram sie powrzuac ogloszenia na regional i po miescie rozejrzec za maxem. oby sie udalo go odnalezc Quote
AgaiTheta Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 a po co ktoś włamał się do schronu i zrobił rozpierduchę? Dziwne pytanie zadałaś... Taką informację dostaliśmy, czy włamanie czy nie włamanie, faktem jest, że Maxa nie ma! Quote
Apbt_sól Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Nic nie moge znależc na temat włamania do schroniska. Rita zapewne wie wiecej.. jakie jeszcze psiaki zgineły , wiadomo? i w dokladnie kiedy to sie stało? nie znalazlam zadnych ogloszen by szukac psów i na temat samego wlamania. Data jest wazna. Quote
darunia-puma Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 ja również szukałam jakichkolwiek wskazówek i nic podaj proszę więcej danych :shake: Quote
AgaiTheta Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Taką informację uzyskała jedna z naszych wolontariuszek w dniu 12 listopada: Przed chwilą dzwoniłam do schronu, dwa dni temu było u nich w nocy włamanie i ktoś wypuścił wszystkie psy i ukradziono dwa psiaki w tym Maksia. Była policja, prasa, TV, czekają i szukają może ktoś po prostu je porzucił gdzieś w pobliżu - koszmar jakiś.... Czyli włamanie byłoby 10 listopada. Quote
Recommended Posts