Edi100 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 darunia-puma napisał(a):postaramy sie edi Wierzę. Z całych sił wierzę! Quote
MagYa^^ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 http://tinypic.pl/t1/out.php/i72683_DSC04019.JPG http://tinypic.pl/t1/out.php/i72656_DSC04007.JPG czy te psy jeszcze sa? Quote
Apbt_sól Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Mieszanca shar pei nie ma , a ten drugi to ten sam pies . Quote
MagYa^^ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 dzieki za odpowiedz! a nie mysleliscie zeby zbombardowac urzedasow (odpowiedzialnych za zatrudnienie personelu w schronie) jakas masa pism, petycjami, skargami..etc..? Quote
MagYa^^ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 dzieki.. dobrze, ze juz sie nim ktos zajol. ale tak to najczesciej bywa - te "rasowe" maja powodzenie... a te zwykle kundelki, piekne i wystraszone siedza w tych klatkach... Quote
Apbt_sól Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 to nic nie daje , nabiegałayśmy sie z Casią jak głupie tam , w ubiegłym roku .... i co ? i nic , "kontrole nie wykazują jakich kolwiek zaniedbań" - nie ma zadnych podstwaw do wstrzynania takowych prodedur... :( Quote
darunia-puma Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 dziś ritunia powiedziała mi że była wczoraj kontrola w schronisku i wyszła całkiem pozytywnie i PANI KIEROWNICZKA ZGODZIŁA SIĘ NA NASZĄ POMOC MOŻNA BĘDZIE RUSZYĆ WOLONTARIAT i nie widzi żadnych przeciwskazań do pomocy z naszej strony.nie spodziewałam się że pójdzie tak łatwo i pani kierowniczka będzie do nas tak nastawiona pozytywnie zobaczymy czy to nie tylko słowa i będziemy mogli tam wejść z pomocą psom Quote
Apbt_sól Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 nowy zarzad robi swoje... całe szczescie! Quote
MagYa^^ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 czyli jest ktos nowy? * w schronie czy w inspekcji? * Quote
Apbt_sól Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 w UM miasta w wydziale ochrony środowiska , jest nowyy zarzad - z tego co wiem. Quote
darunia-puma Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ale w schronisku zostają te same osoby co były tylko (tak mi się wydaje) zrozumiały że to tak zostać nie może i potrzeba im pomocy innych osób z zewnątrz Quote
CASIA&ttb Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 kierownictwo i pracownicy schronu w dupie mają wszystko a ta niby chec wspolpracy z ludzmi z zewnatrz jest tylko dla poprawienia PR schronu bo dobrze wiedzą co mają na sumieniu i co im za to grozi... miałam rozmowe z miłym policjantem i zostałam zaproszona do złożenia zeznań i z przyjemnościa z niego skorzystam... Quote
darunia-puma Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 mam nadzieję ze sytuacja w wałbrzyskim schronisku będzie ok i chcę być tym razem optymistką mam nadzieje że się nie przeliczę Quote
Apbt_sól Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 to ze na wolontariat sie zgodzili to ie pierwszyzna , zaskocza mnie gdy schronisko bedzie dostepne dla kazdego. A Rita byla nakontroli cz Panie z UM- bo to zasadnicza roznica.... Quote
Rapid63 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Czy ktoś może mi napisać jak ma wyglądać wolontariat w Schronisku.?????:roll: Quote
zala08 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 trzymam kciuki,żeby wszystko wyglądało tak ładnie za miesiąc i sznupki miały szansę na nowe domy. Tak na prawdę to czas pokaże czy coś się na prawdę zmieniło Quote
CASIA&ttb Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Rapid63 napisał(a):Czy ktoś może mi napisać jak ma wyglądać wolontariat w Schronisku.?????:roll: nikt nie napiszę jak to ma wyglądać bo nikt tego nie wie... najlepiej zadzwonic do UM i zapytac na jakiej zasadzie ma sie odbywac wolontariat w schronie PS. pewnie nic sie nie zmieni i dalej psy bede trafiac do "cudownych" adopcji i ślad za nimi będzie ginął... a wolontariusze dalej będą niemile widziani... Quote
luśka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 co za cisza wśród mieszkańców Wałbrzycha?? Był w ogóle ktokolwiek załątwiać sobie ten wolontariat??? Nie wierzę, żeby ani jedna osoba z tych, co tu tyle szumią, nie wzięła się jeszcze do roboty. opiszcie, jak to wygląda, co robiliście i jak poszło? Skoro już jest pozwolenie, na co czekać? Czas płynie, a psy i koty tam się męczą ! Quote
Edi100 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Powodzenia ciotecki. Psiaczki czekają! Quote
darunia-puma Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 wiola rita mówiła że ona ze strażą tam była niestety dziś musiałam oddać do schroniska znalezionego psiaka i bardzo się martwię o niego Quote
darunia-puma Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 jakby ktoś chciał zerknąć to proszę tutaj jest link http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105878 Quote
luśka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 dokładnie tydzień temu pytałam wałbrzyszan, co załatwiliście w związku z otwarciem schronu na wolontariuszy? był kotś chętny się dowiadywać? czy tylko dobrze w gębie jesteśmy wszyscy?? Quote
Apbt_sól Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 właśnie? też mnie to cieakwi , jakie"dogodności" przedstawił schron co do podjecia wolontariatu ? i czy oficjalnie coś o tym wiadomo ? Quote
Edi100 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Apbt_sól napisał(a):właśnie? też mnie to cieakwi , jakie"dogodności" przedstawił schron co do podjecia wolontariatu ? i czy oficjalnie coś o tym wiadomo ? Ruszyło się coś? Quote
Recommended Posts