Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

dzieki.. dobrze, ze juz sie nim ktos zajol.
ale tak to najczesciej bywa - te "rasowe" maja powodzenie... a te zwykle kundelki, piekne i wystraszone siedza w tych klatkach...

Posted

to nic nie daje , nabiegałayśmy sie z Casią jak głupie tam , w ubiegłym roku ....
i co ? i nic , "kontrole nie wykazują jakich kolwiek zaniedbań" - nie ma zadnych podstwaw do wstrzynania takowych prodedur... :(

Posted

dziś ritunia powiedziała mi że była wczoraj kontrola w schronisku i wyszła całkiem pozytywnie i PANI KIEROWNICZKA ZGODZIŁA SIĘ NA NASZĄ POMOC MOŻNA BĘDZIE RUSZYĆ WOLONTARIAT i nie widzi żadnych przeciwskazań do pomocy z naszej strony.nie spodziewałam się że pójdzie tak łatwo i pani kierowniczka będzie do nas tak nastawiona pozytywnie zobaczymy czy to nie tylko słowa i będziemy mogli tam wejść z pomocą psom

Posted

kierownictwo i pracownicy schronu w dupie mają wszystko a ta niby chec wspolpracy z ludzmi z zewnatrz jest tylko dla poprawienia PR schronu bo dobrze wiedzą co mają na sumieniu i co im za to grozi...

miałam rozmowe z miłym policjantem i zostałam zaproszona do złożenia zeznań i z przyjemnościa z niego skorzystam...

Posted

to ze na wolontariat sie zgodzili to ie pierwszyzna , zaskocza mnie gdy schronisko bedzie dostepne dla kazdego.

A Rita byla nakontroli cz Panie z UM- bo to zasadnicza roznica....

• 2 weeks later...
Posted

trzymam kciuki,żeby wszystko wyglądało tak ładnie za miesiąc i sznupki miały szansę na nowe domy. Tak na prawdę to czas pokaże czy coś się na prawdę zmieniło

Posted

Rapid63 napisał(a):
Czy ktoś może mi napisać jak ma wyglądać wolontariat w Schronisku.?????:roll:

nikt nie napiszę jak to ma wyglądać bo nikt tego nie wie...

najlepiej zadzwonic do UM i zapytac na jakiej zasadzie ma sie odbywac wolontariat w schronie

PS. pewnie nic sie nie zmieni i dalej psy bede trafiac do "cudownych" adopcji i ślad za nimi będzie ginął... a wolontariusze dalej będą niemile widziani...

Posted

co za cisza wśród mieszkańców Wałbrzycha?? Był w ogóle ktokolwiek załątwiać sobie ten wolontariat??? Nie wierzę, żeby ani jedna osoba z tych, co tu tyle szumią, nie wzięła się jeszcze do roboty. opiszcie, jak to wygląda, co robiliście i jak poszło? Skoro już jest pozwolenie, na co czekać? Czas płynie, a psy i koty tam się męczą !

Posted

dokładnie tydzień temu pytałam wałbrzyszan, co załatwiliście w związku z otwarciem schronu na wolontariuszy? był kotś chętny się dowiadywać? czy tylko dobrze w gębie jesteśmy wszyscy??

Posted

Apbt_sól napisał(a):
właśnie?
też mnie to cieakwi , jakie"dogodności" przedstawił schron co do podjecia wolontariatu ?
i czy oficjalnie coś o tym wiadomo ?

Ruszyło się coś?