luśka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 nie wiem, czy jest gdzieś idziej. w sob zobacz, czy ona jeszcze tam jest to suczka, zapewne miałą młode,bo ma cycuszki wyciągnięte. nie było opieuna od tej grupy psów, więc nic o nią nie pytałam. najpierw jadła z innymi psami z misek, bo akurat byłą pora kamienia. potem rzucałam im "smakołyki". gdy odeszłam i wóciłam po chwili, ona siedziałą w budzie i zaglądała przez wejście. głaskałam ją po nosie, grzeczna jest :( kto ma dać tel? Quote
Agnieszka P Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 juz załatwilam z Apbt dzieki:lol: Quote
Apbt_sól Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Luśka , nie karm psow- gryza sie ,walcza o"dobrze".wiem ze to nie jest ciezkie alelepij ich nie dokarmiać i parztec na bojki.. Quote
caroolcia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 to czekam z niecierpliwością na informacje o suni Quote
luśka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 byłam tam dziś było o wiele gorzej, niż 2 tyg temu.... straszny syf i smród. Nie sprzątane odchody od nie wiem kiedy... wymiociny... obrzydlistwo byłam koło piętnastej, prawie do szesnastej. W tym czasie sprzątano puste miski po "obiedzie", tak jak mówił wtedy ten.. opiekun... dziś rozmawiałąm z tym drugim, wyglądał mi na upośledzonego umysłowo Spytałam go o jakiegoś psa, to mnie okrzyczał, że on nic nie wie, tylko tu się opiekuje i nie wie, kiedy, jaki pies tu przyszedł, że wszystko jest "tej pani" i dziś jej nie ma, on nic nie wie.... był bardzo poddenerwowany, naskoczył na mnie, gdy tylko zadałam 2 pytania. Poprzedni pan był o wiele milszy i bardziej rozmowny :( Aparat mi padł po zrobieniu kilku zdjęć, prześlę je jak najszybciej, jak poprzednio :) sunia boksio shapeiowa nadal czeka. Trzęsie się z zimna :( Lizałą mnie po rękach, ucekałą przednajwększy psem w boksie, ktry jednak jej nie gryzł, tylko popatrzył, zazdrosny o rękę,ona już uciekała do budy. Wyciągałam ją z budy wołąniem radosnym, wychodziłą na chwilę i wracałą do budy przez niego :( Jest w boksie z 2 psami. Zadnych rotweilerów, ani dobermanów. Okoł 4-5 owczarków niemieckich, z czego 3 śliczne, książkowe. Jamnik na kwarantannie. Wyżła z kwarantanny już nie ma. Dobka już nie ma. ale za to są 2 sznaucery, czarne, chyba olbrzymie. Łasiły się, zwłąszcza jeden, wciąż prosił o mizianie, lizał, podstawiał się. iszczał, gdy odchodziłąm :( Weźcie je stamtąd!!! Quote
Apbt_sól Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 jak przesles wstawie foty... najgosze ze nic sie nie zmienia :( Quote
Edi100 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Tu wiara niewiele da:( Trzeba tym zatrząść inaczej nic się nie zmieni:( Quote
basiagk Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 No ja niestety tylko mogę wierzyć....sama jestem w Tarnowie i też nasz azyl traktuje kazdego chętnego do pomocy jak trędowatego. Quote
luśka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 fotki wysłałam edi tam są 2 sznaucery olbrzymy. możesz im pomóc? Quote
Apbt_sól Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 odbiore , wstawie i napisze do ziewczyn os sznauciff , moze akurat , juz jednego Filipka wyciagnely , teraz sie chlopiec w luksusach plawi a czekal ponad ro na dom... Quote
luśka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 doszły te fotki wreszcie? teraz ja będę upierdliwa :) Quote
Edi100 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 luśka napisał(a):fotki wysłałam edi tam są 2 sznaucery olbrzymy. możesz im pomóc? Napiszcie do malawaszki i weszki żeby wstawiły je na strone o sznaucerach. Gdybym miałam troche więcej miejsca w domku i ogród to juz by były u mnie. Ale oczywiście wici wyslę dalej. Może allegro dla Nich? Macie Fotki? Quote
Edi100 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Życzę wam z Okazji świąt byscie dały radę i "przeniosły góry'!:diabloti: Pieskom domków na cito, pełnych brzuszków i ciepełka. Quote
luśka Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 pododawałam ogłoszenia o mixie boksio szarpowym i są chętni :) jeden dom mi najbardziej pasuje. w ten wekend będzie sunia miała dom :) edit ktoś może ją zabrać stamtąd, jak najszybciej i przetrzymać do wekendu? pokryję koszty Quote
Apbt_sól Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 tu jest problem , w wałbrzychu lipa z DT. zapytaj Rity, moze ci pomoze.. Quote
luśka Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 napisałam do rity. czekam. mże uda mi się jutro ją zabrać do siebie,ale marne szanse,że zwolnią mnie z pracy... ob innym psiakom sie udalo :( Quote
luśka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 i jest problem. kto może,, jak najszybciej podjechać do schronu w walbrzychu spradzć, czy ta sunia mix boserajeszcze jest? mam dla niej dom, a po elefonie do schornu... stwierdzono,ze juz jej nie ma,ze zostala wydana w czasie swiat... kto jutro pojedzie jej szukac?? Quote
luśka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 ja pracuje jutro. moge dopiero w sob. ale skoro jej raczej nie ma, t po co ma spcjlanie jechac? mieszkasz w walbrzychu? to podskocz, co? ja wczoraj z w-cha wrocilam... a nie lubie tam jezdzic jak sie nie da kogos znalezx, to trudno, pojade Quote
Recommended Posts