CASIA&ttb Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 pusia2405 napisał(a):Może będzie dzisiaj porcja jakiś nowych zdjęć?? Będzie nowa porcja schroniskowych fot... Quote
CASIA&ttb Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Byłśmy z Violą w schronie... Jak Violka dojrdzie do domu to wstawi foty Quote
Apbt_sól Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Nasze wałbrzyskie biedy !!! Szukamy domków!! Przestaszony i zdezorientowany mixboksia , nawet niewiem czy to piesek czy suczka :( Czesc z psiaków pochowana po budach :( Dziadunio , te psy najbardziej zapadaja mi w pamiec , dla nich szanse sa najmniejsze ... Szczeniak podrosniety , sama słodycz!! Podejrzewamy pokrewieństwo z psiakiem wyzej , ale Pani w schronie mowi ze napewno nie sa spokrewnione... :? Border a,la! czy ktos borderów moglby na adopcyjną tych psiaków go wstawić ?? Te dwa psiaki tez sa dziwnie do siebie podobne , maja coś z sznacerów , woogle sa milutkie i bardzo łaodne Quote
Apbt_sól Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Lunka , wesoła suka , w kleszczach cała :/ , bardziej w typie pita , co widac jak ja sie zobaczy na zywo . Rany na łapach ma od warunków a moze pogryzien ... Szczeka ale tyłek jej chodzi wiecznie , ot tak chyba dla pozoru , pracownicy mówia ze łagodna. Ascik , przekochany , szczekator ale widac tyż pozorant ;) Zrezygnowane czekajace na dom ... Dlaczego nie mam juz domu ? Przecudny pies , mieszaniec Owczarka szkodzkiego , cudo werecz , pies okolo 6-8 lat , zrezygnowany nie zwraca uwagi na ludzi :( Ma narośl na łokciu , piekny mieszaniec Teriera. Szczeniaki !!! kochane maluszki Jest z nimi dziadek ten biało-czarny , z krwią na głowie ( od prostaty jak m ówia właściele ma ta krew , ale oczywiscie leczony ;/.... Sunia ze szczeniakami , maleństwa sa w srodku jednak ze zdjecia kluch nic nie wuszło... Quote
rotek_ Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 temu borderowi założe wątek w grupie psów pasterskich Quote
Apbt_sól Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Swietnie Rotek :) Asia , Wałbrzych pozdrawia Łodććććććć :P Quote
rotek_ Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 ja ktoś będzie w schronie to zbaczcie które psy są a których nie ma... ...sunia bordera ma swoje wątki i trzeba kontrolować kiedy ją ktoś adoptuje Quote
Apbt_sól Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 borderówka zapewne bedzie długggggggoooo , bo jaos nie garnie sie do kraty i nie wygladał ładnie (zaniedbana) . ale po kazdorazowej wizycie , uaktualnimy foty . Quote
pusia2405 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 rotek_ napisał(a):ja ktoś będzie w schronie to zbaczcie które psy są a których nie ma... ...sunia bordera ma swoje wątki i trzeba kontrolować kiedy ją ktoś adoptuje Ja planuje jechać w tym tygodniu. Wrzucilam na forum bokserow naszego boksia, ale zero zainteresowania:-( Quote
pusia2405 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 a ja mam doła...:-( Psiaki czekają na cud!! Quote
Recommended Posts