rotek_ Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ja do 28 maja jestem uziemiona...ale póżźniej do początku października mam wolne...jesli nadal nie będziecie miały aparatu ja mogę tam wpaść.... Quote
pusia2405 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 rotek_ napisał(a):ja do 28 maja jestem uziemiona...ale póżźniej do początku października mam wolne...jesli nadal nie będziecie miały aparatu ja mogę tam wpaść.... Rotek!! dzięki:loveu: Quote
pusia2405 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Byłam dzisiaj w schronie porozmawiać z panią kierownik na temat zdjęć psiaków do gazety NWW. Ale jej nie było - była w szkole na jakiejś pogawędce:-o Spróbuję jeszcze raz w poniedziałek jak dam radę po dentyście:razz: Quote
Apbt_sól Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 ja aparat ale nie mam jak do schronu jechac.. chyba ze Asiu podjedziesz to porobisz foty... Quote
pusia2405 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Apbt_sól napisał(a):ja aparat ale nie mam jak do schronu jechac.. chyba ze Asiu podjedziesz to porobisz foty... Z chęcią, tylko kiedy, jak jeszcze siedzę w pracy:razz: Jadę do schronu w poniedziałek, to najwyżej przed pracą bym mogła do ciebie podjechać. Co Ty na to?? Quote
Apbt_sól Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 spoko mozesz podjechac po aparacik :D W gore!! Quote
Apbt_sól Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Asia dziś jedzie do schronu , beda fotki być moze jutro . Opa! Quote
pusia2405 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Wczoraj porobiłam fotki. Mam nadzieję:razz: , że wyszły. Jednak co swój aparat to swój!! Ale mam dobre wieści. Pani kierownik zgodziła się na zdjęcia psiaków do gazety!!;) Poza tym ta sunia z mojego podpisu została adoptowana!!:multi: :multi: Quote
rotek_ Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 współczuję teraz to wstawiać przez imageshack..mnie nerwy biora jak ma ładować zdjęcia Quote
Apbt_sól Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 nawet mi rotek nie mow ;/ wieczorekim wstawie fotany jak obrobie ... Quote
Apbt_sól Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Szczeniorki małe pyćki Onek... Onek , rodowodowy z chipem , prawdopodobnie złoszony do zwiazku... reszta psiaczków tych duzych i tych małych... Quote
Apbt_sól Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Czessc 2 fot. cz.2 Mieszaniec sznaucera... Dziadunio... :( Sunka ast trikolorka , znaleziona gdzieś na klatce schodowej z kartką "nie lubi dzieci " :( wiek okolo 2 lat.. Astek ktory juz jest jakis czas w schronie... W budach , bidule.. :placz: Quote
Apbt_sól Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Zabiez mnie..... Czy ta dziura w kracie zblizy mnie do nowego domu ??? A pamietacie sunie On-ka ktora wygladala przez ta sama krate ??? Znalazla domek !!!! Nastepny psiak ktory patrzy ... Czekamy na Domy..... :( Quote
pusia2405 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Oj czekamy, czekamy, a niektóre z nas juz pare lat...:-( Quote
spacerowiczka Gosia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 tworzymy wspólnie stronę WWW naszej Straży. Rita z Wałbrzycha chce pisać tą strone Ja chętnie jako uczennica mogę pomagać, nie znam się na tym Ale pomysły do tego jak ma wyglądać strona, to już potrzebna jest Wasza wyobrażnia albo poprzez internet [skype, GG, mail ] przekazywać nam info, albo Moglibyśmy się spotkać w sobotę 19.05. o 12.00 u Rity z naszymi pomysłami: zdjęciami, grafiką, tytułem, mottem, itp, itd. Pusia poddała myśl, o schronisku Wałbrzyskim, na tej stronie przedewszystkim wstawić. co myślicie na temat strony WWW o Straży dla Zwiesząt, naszej wałbrzyskiej ? Quote
rotek_ Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 wiola, miałaś co wstawiać:lol: a ten czarno biały pies o ółdługowłosej sierści jest wielkości bordera coli..czy to tylko złudzenie optyczne. Quote
CASIA&ttb Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Violi net padł,ten psiak jest wielkości bordera(pewnie ma wiele z niego) Quote
Recommended Posts