pusia2405 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Jutro zabieram ze schronu onke. Ma już na imię-Fiona. W poniedziałek jedziemy do Łodzi do jej nowego domku!! Tam czeka na nią 7 letnia dziewczynka i niespełna roczny kocurek;) Quote
Apbt_sól Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 elegancko !!! powodzenia w nowej drodze zycia!!! :D Quote
pusia2405 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Moja naiwność przekroczyła wszelkie granice!! Chce mi się ryczeć:placz:, wyć:cry: a najlepiej kogoś pobić:mad::mad: Pojechałam po małą i co... Nie ma:shake: Podobno zabrał ją wczoraj w ostatniej chwili właściciel:???: Oby to była prawda, choć ja takiemu właścicielowi w życiu bym jej nie oddała!!:angryy: Quote
Apbt_sól Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 ta , doermanke tez zabrał???? włascielel>??????? Quote
pusia2405 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Dawno mnie nie było:razz: Nie mam czasu zajrzeć do smutasków:-( a najgorsze to to, że nie mam czym fotek zrobić:-( Jest jedna sunia, żabcia ją nazwałam. Strasznie zestresowana. Boi się psów i ludzi. Biega nerwowo z kąta w kąt po całym boksie. Mała biała w rude plamki. Siedzi w boksach na kwarantannie, ale tak na prawdę nie jest na kwarantannie.:cool3: Ona powinna jak najszybciej stamtąd się wyrwać.:placz: Quote
zala08 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witam wszystkich którzy zaglądają co sie dzieje z wałbrzyszanami, dziękuje wam równiez bo dzięki wam mam cudownego pieska. Adoptowałam sznaucusia :loveu: jak patrze na niego to jednocześnie jestem szczęśliwa i chce mi się płakać, że tyle musiał wycierpieć. Dlatego podnoszę psiaki bo miałam okazje być w tym schronisku, rozmawiać z pracownikami i wiem, że nie dzieje się tam dobrze :placz: piesków tam jest bardzo dużo i są na prawdę piękne a przy odrobinie miłości będą jeszcze piękniejsze. Co do osób tam pracujących niestety mam bardzo duże zastrzeżenia. Quote
Apbt_sól Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 zala wiec wiesz ze to co opisujemy nie jest wyolbrzymieniem problemu jak mi to ktos kiedys zarzucił... filipek naprawde suzo czasu tam spedził .. oj duzo..... Psiaki w góre!! Quote
pusia2405 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ..................................................................:-( Quote
Apbt_sól Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 W gore wałbrzycszanie ... gdzie te domki??? Quote
zala08 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Na pewno nic nie jest wyolbrzymione, :angryy: a ten kto Ci coś zarzucił to na pewno tam nie był i nigdy nie musiał nic tam załatwic i rozmawiać z pracownikami schroniska. Tak na prawde wygląd mojego psa :angryy: :angryy: :angryy: i wielu jeszcze, które niestety :placz: tam pozostały, świadczy tylko o tym, że sprawa nadawałaby sie do sądu :mad: . Z resztą nie omieszkałam im przekazać, że pies jest bardziej zaniedbany niż sądziłam a nastawialam się na niezbyt miły widok :shake: Quote
zala08 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Do góry Wałbrzyszanie bo pilnie wam potzrebne domki :loveu: Quote
pusia2405 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Zala08, dobrze, że do nas tutaj dołączyłaś, bo jak widać za dużo tu nas nie jest:razz: W górę Wałbrzych!! Quote
CASIA&ttb Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 podnosimy psiaki!!!!!!!!!!! nowe fotki by sie przydały... cos pomysle nad tym:P Quote
Apbt_sól Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 No gdzie te domki wymarzona nie spadajcie szukamy chałupek!!! Quote
pusia2405 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Potrzebne nowe zdjęcia... A ja będę miała aparat dopiero od maja:-( Quote
zala08 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 mam nadzieje, że nowych mordek nie będzie dużo, a nowe zdjęcia sie przydadzą żeby zobaczyc co tm słychać. Do góry Wałbrzych!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts