Apbt_sól Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 nie ma haszczka!!!! nie ma sznaucera ktory miał mieć domek!!!!!!!! jest szczniak owczarka niemieckiego piekny rasowy jeszcze zdrowy!!!!!!! suka ast chora!!!!!!!!!!! biało czarna- brazowa i pies ast prega!!!!!!1 pomocy szczeniak zginie!!!!!!!!! a suka padnie bo chyba jest chora!!!!!! Quote
agnieszka30 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 a co się z nimi stalo? adoptowane???? w w-chu też są mega adopcje?? Quote
Apbt_sól Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 adopcje , plisssss DT dla suńki chcoziaz a kto sie owczarkami zajmuje moze zabiorą tego szczeniaka!!!!! jest z dorosłymi psami :( Quote
Apbt_sól Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 dzieki aga !! ja nawet nie mam jak do schronu teraz pojechać dopiero weekend :( a do tego czasu róznie moze być ;( Quote
agnieszka30 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Viola, czytałam o sznaucerze... co tam ku... sie wyrabia????? Quote
pusia2405 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Słuchajcie, w schronie psów jakoś dziwnie mało. Chyba wałbrzyszanie zapałali miłościa do schroniska i adopcji. Koniecznie potrzebny dom dla szczeniaka (około pół roku) owczarka niemieckiego. Piękny!! Przestraszony!! Nie mam aparatu fot.:razz: Jutro może pojedziemy razem z Violą i będą fotki. Quote
asia40 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Zaraz jak to nie ma haszczaka? To znaczy ze co? Ktoś go adoptował czy zabili? Quote
Apbt_sól Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 nie wiem.... pewnie adoptował bo to łasy kasek dla pseudohodowców........ Quote
asia40 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Suka to moze tak ale po co pseudohodowcy pies? Tam naprawde normalnych adopcji nie ma? Quote
pusia2405 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Jest też duża możliwość, że ten pies za jakiś czas pojawi się na nowo!!:razz: Quote
asia40 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Łomatkokochana!! Dlaczego?? O co w tym chodzi? Quote
Apbt_sól Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 jak po co pies -zawsze mozna pokryć..... :( suke z takiej ze hodowli.... normalne sie zdarzaja raz na jakis czas ...... reszta ... Quote
Asior Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 dziewczyny wklejajcie zdjęcia tego szczeiaka jak będziecie je mieli, ja rozpuszcze wici!!!! Quote
asia40 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Czy mozna sie dowiedzisc kto zabrał tego psa? Ja go sprawdze. Quote
CASIA&ttb Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Witam na wątku "trolla" :angryy: -milego czytania Ps. najprawdopodobniej jest na dogo szpieg kierownictwa schronu,w razie jakis pytaj piszcie "pm" Quote
CASIA&ttb Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 asia40 napisał(a):Czy mozna sie dowiedzisc kto zabrał tego psa? Ja go sprawdze. nietety nie można :angryy: Quote
asia40 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Czy psy w schronisku nie powinny być sterylizowane? Czy są takie przepisy? Bo moim zdaniem najwazniejsze jest ograniczenie rozrodu psów, schroniska powinny w tym pomagać, chyba? Alez to świetnie, ze ktoś ze schroniska tu jest - może nam bezpośrednio odpowiadac na pytania :) Quote
CASIA&ttb Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 asia40 napisał(a):Czy psy w schronisku nie powinny być sterylizowane? Czy są takie przepisy? Bo moim zdaniem najwazniejsze jest ograniczenie rozrodu psów, schroniska powinny w tym pomagać, chyba? Alez to świetnie, ze ktoś ze schroniska tu jest - może nam bezpośrednio odpowiadac na pytania :) nie ma nawet co sie łudzić że ktoklwiek odpowie nam na pytania-nie wiem skąd Twój entuzjazm?Gdybyś chociaż raz była w schronie wiedziałabyś o czy ja pisze... Quote
asia40 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Byłam nie raz w schronisku, akurat nie w Walbrzyskim, ale myśle, ze podobne są do siebie wszystkie. Moj "entuzjazm" wynika z życiowego doświadczenia. Nie ma ludzi ktorzy są tylko źli, nieuczciwi i paskudni - kazdy ma w sobie dobre cechy, tylko kwestia jak z nim postępować i rozmawiać. Tak tez sobie myśle, czy nienawidząc zwierząt ktoś zatrudni się w schronisku? Wiem, ze bezrobocie i trudna sytuacja ale zawsze jest jakieś inne wyjście. Moze postępowanie niewłaściwe wynika z niewiedzy? No życie zweryfikuje moje poglady, zobaczymy czy osoba ktora pracuje w schronisku odpowie na moje pytanie :) Czy można dowiedzieć sie kto zabral haszczaka? Quote
Apbt_sól Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Wiec tak , sznaucer jest musiał w budzie siedziec a Pani chyba na odczepnego lub nie wiedziała o jakiego psa chodzi powiedziała ze nie. Jest też sznaucer mieszany olbrzym ale nie ma zdjecia bo tak siedzieł ze sie nie dało zrobić. Wiec od początku. Dziś przywiezony mieszaniec jamnika , kochany :loveu::loveu: Mini doberman cos dla ludzików którzy nie mogą mie duzego psa , kochani istny doberman tylko za kolano , łagodny cudeńko!!!:loveu::loveu::lol::lol: dwa psiaki kochane jeden ma świrtne umaszenie cos jak australian ;) małe pysci mile i spokojne ast na kwarantannie suka do roku...znudziła sie włascielce!!:angryy::mad: szczeka kazdy moze :) słodziak!! Ast samiec szczeka to ten co onek go gryzł..:shake: Owczarek młodzoutki masz 7 miesiecy!! kuleje na łapke!!:placz::angryy: zaraz bedzie reszta.... Quote
Recommended Posts