Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie ma haszczka!!!!
nie ma sznaucera ktory miał mieć domek!!!!!!!!
jest szczniak owczarka niemieckiego piekny rasowy jeszcze zdrowy!!!!!!!
suka ast chora!!!!!!!!!!! biało czarna- brazowa i pies ast prega!!!!!!1
pomocy szczeniak zginie!!!!!!!!!
a suka padnie bo chyba jest chora!!!!!!

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie, w schronie psów jakoś dziwnie mało. Chyba wałbrzyszanie zapałali miłościa do schroniska i adopcji.

Koniecznie potrzebny dom dla szczeniaka (około pół roku) owczarka niemieckiego. Piękny!! Przestraszony!!
Nie mam aparatu fot.:razz:
Jutro może pojedziemy razem z Violą i będą fotki.

Posted

Czy psy w schronisku nie powinny być sterylizowane? Czy są takie przepisy? Bo moim zdaniem najwazniejsze jest ograniczenie rozrodu psów, schroniska powinny w tym pomagać, chyba?
Alez to świetnie, ze ktoś ze schroniska tu jest - może nam bezpośrednio odpowiadac na pytania :)

Posted

asia40 napisał(a):
Czy psy w schronisku nie powinny być sterylizowane? Czy są takie przepisy? Bo moim zdaniem najwazniejsze jest ograniczenie rozrodu psów, schroniska powinny w tym pomagać, chyba?
Alez to świetnie, ze ktoś ze schroniska tu jest - może nam bezpośrednio odpowiadac na pytania :)

nie ma nawet co sie łudzić że ktoklwiek odpowie nam na pytania-nie wiem skąd Twój entuzjazm?Gdybyś chociaż raz była w schronie wiedziałabyś o czy ja pisze...

Posted

Byłam nie raz w schronisku, akurat nie w Walbrzyskim, ale myśle, ze podobne są do siebie wszystkie. Moj "entuzjazm" wynika z życiowego doświadczenia. Nie ma ludzi ktorzy są tylko źli, nieuczciwi i paskudni - kazdy ma w sobie dobre cechy, tylko kwestia jak z nim postępować i rozmawiać. Tak tez sobie myśle, czy nienawidząc zwierząt ktoś zatrudni się w schronisku? Wiem, ze bezrobocie i trudna sytuacja ale zawsze jest jakieś inne wyjście. Moze postępowanie niewłaściwe wynika z niewiedzy? No życie zweryfikuje moje poglady, zobaczymy czy osoba ktora pracuje w schronisku odpowie na moje pytanie :) Czy można dowiedzieć sie kto zabral haszczaka?

Posted

Wiec tak , sznaucer jest musiał w budzie siedziec a Pani chyba na odczepnego lub nie wiedziała o jakiego psa chodzi powiedziała ze nie.
Jest też sznaucer mieszany olbrzym ale nie ma zdjecia bo tak siedzieł ze sie nie dało zrobić.
Wiec od początku.
Dziś przywiezony mieszaniec jamnika , kochany :loveu::loveu:

Mini doberman cos dla ludzików którzy nie mogą mie duzego psa , kochani istny doberman tylko za kolano , łagodny cudeńko!!!:loveu::loveu::lol::lol:

dwa psiaki kochane jeden ma świrtne umaszenie cos jak australian ;)

małe pysci mile i spokojne ast na kwarantannie suka do roku...znudziła sie włascielce!!:angryy::mad:

szczeka kazdy moze :) słodziak!!

Ast samiec szczeka to ten co onek go gryzł..:shake:

Owczarek młodzoutki masz 7 miesiecy!! kuleje na łapke!!:placz::angryy:

zaraz bedzie reszta....