Apbt_sól Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Dzis bedzie wizyta w schronie , zdjecia pożniej ;) Quote
Apbt_sól Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Podczas wizyty drzwi w jednym z kojców były tak przez psy wypychane ze lada moment a by się otworzyły do tego jeden z psów , wyciagał głowe przez odchyloną szparę co moze sie źle skończyć:roll: . Zawiadomołiśmy pracownika a on poszedł zobaczyc , nic sie nie stanie powiedział nam. Trzeba psy przeprowadzic do innych kojców.\ i stał palac papieroska a widział jak te drzwi latają . Psy sa w stanie wypchnać skobel.....:-(:shake: Dwa białe cudeńka Cudne szczeniaczki tak przeraxliwie piszczały...:-(:-(:-( Ten czarny to mieszaniec pudla , spokojny piesek On i ast , onek gryzie strasznie astka , dlatego tylko jedno zdjecie bo ucieklyśmy by ich nie prowokowac. Doberman , pies czy suka niewiemy bo mozna było zauwazyć. Sznaucer średni jakby ktoś nie wiedział....:roll: Ten biało-czarny ciagle siedzi w schronie:shake: Niby szczekaja ale w wiekszości to pozory Hasky , agodny , zrezygnowany, kochane małe pyćki Quote
basiagk Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Na tych zdjęciach trudno uwierzyć, że jest tak tam tragicznie:shake: Quote
Apbt_sól Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Jutro rezta bo serwery do dopy są chyba ze pozniej jeszcze mi sie uda Quote
Apbt_sól Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Super, raz wrzuciłam i szlak je trafił, wiec od nowa!! Quote
agnieszka30 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Co wiesz o tym huskim?? Może domek wypali niedaleko... Quote
Apbt_sól Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 nic nie wiadomo pracownik rozmowny nie był , ale Haszczak spokojny bezkonfliktowy młody okolo 1,5 na oko, jest niedługo okolo 2 tyg. Quote
agnieszka30 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Świetnie, wykastrowany???Pokaże fotkę, jak coś trzeba działać, dostałąś pw ode mnie?? Quote
Apbt_sól Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 nie jest wykastrony,pw przeczytane Quote
Apbt_sól Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 nie, husky nadal siedzi w schronie Quote
agnieszka30 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Violka!!!! Taka saa,jak moja córka znalazła, ta "moja" bardziej zaniedbana i chudzinka, że wszystkie kości widać http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45131 Quote
Apbt_sól Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Astka! zobacz czy ma tatuaz na pachwinie , różnie to bywa,,,,,,, Quote
agnieszka30 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 idę zaraz i zobaczę, ale ona w takim stanie, bidunia. Pokochałam amstaffy:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dlaczego nie mówiłaś,że to takie kochane psy????? Quote
Apbt_sól Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 mówiłam ci przeciez :D tylkoś inie słuchała chyba :) Quote
agnieszka30 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Wz\szystko ok, wzorowe zachowanie!!! Quote
Apbt_sól Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 no poczekajmy az jej sie w doopie polepszy ;) Quote
asia40 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Jeśli husky nie ma domu prosze o jego dane i zdjęcie na asia.rok@gmail.com dam go na Bezdomne Szpice. Quote
agnieszka30 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Apbt_sól napisał(a):no poczekajmy az jej sie w doopie polepszy ;) co znaczyło to mrugnięcie??? O czym nie wiem, jeśli chodzi o asty?:mad: Quote
agnieszka30 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 zapomniałam dodać, była w ooooorromnej kolczatce,dziewczyny odwróciły jej to kolcami na wierzch...biedne małe, caly dzień na wagarach spędziły, łaziły z psem! I ona uwielbia ceglówki i wielkie kamienie. Nosi je jak patyczki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
CASIA&ttb Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 agnieszka30 napisał(a):zapomniałam dodać, była w ooooorromnej kolczatce,dziewczyny odwróciły jej to kolcami na wierzch...biedne małe, caly dzień na wagarach spędziły, łaziły z psem! I ona uwielbia ceglówki i wielkie kamienie. Nosi je jak patyczki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Aga bullowate maja wielkie serducha i jak poczuja sie bezpieczne to dopiero pokazuja swoja nature małych świrków no i oczywiscie sa przekochane :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Gdzie jest sunka teraz? Aga Ty masz tak samo wielkie serducho jak bullowate :loveu: Quote
agnieszka30 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 UJEJU JAK PYTACIE,,, byłam dwa razy na zwiadach, kochana, miziasta, bardzo mądra!!! Spały już z Justyną, Najedzona, tylko..swędzi bidulę, ona ma takie prześwity jak ...te bidoko z Ligoty. I boję sie że ma coś z " kuciapką" bo zagląda...no wiecie... A jak jej jakieś dziadostwo się porobiło od rodzenia??? I te sutki wyciągnięte...jesssu.... Pięknie sie bawi, w domu czysta, żadnego siurania, na spacerze bez smyczuy może chodzić, tak blisko nogi sie trzyma... Violka mialaś dać znać, co z nia dalej będzie??? Quote
Apbt_sól Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 pytałam :( niestety odpada, babka nie chce psa :( no nic próbujemy dalej , chałupke znależź! Aga mozecie ja wykąpać w szamponie co Słonko (cola) miała jak wam cos zostało. Powinni troche złagodzić swedzenie napewno nie zaszkodzi Quote
agnieszka30 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Nie, trzeba zdiagnozować i leczyć. I wysterylizować, jeszcze jedno podejście do ciąży i po suce, ubłagam Rotka o foty i emira o pomoc z kasą... a co kużwa mam zrobić?? Quote
Recommended Posts