Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Apbt_sól jakie wrażenia miłaś jak zobaczyłaś rottkę , jaka jest , jaka jest do suń. Czy sie podporządkowała innym czy tez pokazuje ząbki. Wiem również ,że schronisko zmienia zachowanie psa , w domu nawet z inną sunią / ale jedna / może zachowywać sie również oki. Podaje ci mój numer komórki - 600569748. Czy można jej jeszcze jakieś foty zrobić.

Wika

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rottka była zaiteresowana nami , nie dała sobie napluć w kasze jesli chodzi o inne psy , ale trudno coś wiecej powiedziec o jej zachowaniu nie mogac jej wyciajnać na specer
Fotki.

Posted

golden pojechał do karpacza, Magda mówiła ze siedzi [poddrzwiami i teskni za kimś.....
spróbujemy odnaleźć właściela.
Miodek jest spokojny dla psów , ciagnie jak parowóz , wesoły jak szczeniak tyle co był ze mna reszta jak Magda da znać jak sie chlopak zachowuje.
W razie co to i tak szukamy domku!!!!!!!!
Zdjec tylko tyle bo szalał jak opętany i na chwile nie mogfł w miejscu ustać.
Jak bede miała nowe zaraz wstawie.

MIODEK!!!!

Rotka Tora , okazała sie przkochanym ziwrzeciem , spokojny i ciekawskim, wymiziałyśmy ja ile wlazło , bardzo lgnie do ludzi no cudo wpeost, nawet na kaganiec (bo jechała pociagiem) nie reagowała nie obchodził ją.
Teraz tylko sucz odkarmić i całkowicie zdezynfekowac i funkiel nówka.

Posted

Tora jest u mnie , jest przecudowną dziewczynka , nawet sama nie prowokuje kłótni z moja Emmą, schodzi jej z drogi. Ale moja jest jednak zołza. Strofuje Torę przy każdej sposobności. Sucz bardzo mnie pilnuje , przy mnie spokojnie śpi ale gdy musze wstać i i coś zrobic to już tez wsatje. Ale mam bardzo dobra wiadomośc Tora jedzie w sobotę do domku stałego , bedzie mieszkała w domu z dużym ogrodem. Moja Emma jest na mnie obrażona bo ja przeganiam , obraziła sie na całego :placz: .
A i dziekuje dziewczynom z Wałbrzycha , mimo zasp i padającego śniegu , pewnie tez i swoich obowiązków przyszły aby poznać sunie i zrobić jej foty. A mi było miło ,że poznałam tak wspaniałe dziewczyny:loveu: .

Wika

Posted

Świetnie ze sunia Jedzie do nowego domku bo przytulaśna strasznie :D

Emma fajnie było Cie poznać:D
Zaspy nie zaspy my z Casią wariatki jestesmy:D
Daj znać jak potocza sie dalsze Losy Tory :D
No i nastepna bida wyszła na prostą :D

Posted

Emma2 napisał(a):
Tora od wczoraj w nowym domku :multi: .

Super wieści :multi: ,a jak ze zdrówkiem i co z tym wyciekiem ropnym-co wet na to powiedział??

Bardzo dziękujemy Emma że pomogłaś biedzie z naszego schronu-miło było Cię poznać :lol:

Posted

Ja sie w Torze zakochałam , tak naprawde z psychiką przypomniała mi moja pierwszą rottkę. Wróciły wspomnienia i co jakis czas ryczałam :placz: . Cudna sunią pod tym wzgledem Ale wracając do tematu. Z pociagu jak mnie pożegnałyście wsiadłam do taxi i prosto do weterynarza. Ropa to stan zapalny cewki moczowej od razu dostała antybiotyk, odrobaczyłam dziewczynke i odpchliłam tez juz u weta. W domu zachowywała sie super, widać było że wychowana była w mieszkaniu. Ale Emma dawała jej popalić. Tora sie całkowicie jej podporządkowała. W sobote o godzinie 17 25 wyjechałysmy z Jeleniej Góry pociagiem bezposrednim do Krakowa. Jechałyśmy 10 godzin. Młode dziewczyny dosiadały sie do nas dla bezpieczeństwa . W Krakowie czekała na nas Magda z Krakowa i pojechałysmy o godzinie / była juz 2 30/ do domu gdzie czekali państwo na sunię. Tora od razu obleciała całe mieszkanie na przywitanie dostała ciastka psie. Poprzytulała sie do nich i zrobiło sie super w mieszkaniu. Przekazałam książeczke zdrowia i antybiotyki na wycieki z pochwy oraz wytycznie aby ich wspólne zycie wiodło sie jak najlepiej :lol: . Na Torę czekały juz w kuchni miski i to duże :crazyeye: , a ona nie nalezy do duzych rottków/ wet ocenił ja na rok do 1,5 ./ , karma i cały wór psich pyszności . W poniedziałek mieli iść do swojego weta w celu ustalenia terminu sterylizacji i obejrzenia suni czy jest juz zdrowa. Zrobiłam troche fotek w nowym domu , ale cyfrówką było ciężko jej zrobić jakieś zdjęcia . Dzisiaj popatrze co wyszło i wstawię. Wczoraj do Jeleniej wróciłam o godzinie 20 30.

Wika

• 3 weeks later...