Apbt_sól Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Trzymajcie za nas kciuki juztro konfrontaja z pracownikami schronu w urzedzie miasta... Bedzie gorąco.... Quote
D0minika Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ja trzymam. Oby wszystko poszło dobrze! :evil_lol: Quote
Apbt_sól Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Kto zrobiłby banerek naszego schronu?? Przeslałabym jakies foto na banerek ..? Quote
D0minika Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Apbt_sól napisał(a):Kto zrobiłby banerek naszego schronu?? Przeslałabym jakies foto na banerek ..? Ja mogę zrobić, ale dopiero na koniec przyszłego tygodnia, bo na razie mam masę roboty na uczelni Quote
Apbt_sól Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 ok , daj znać jak bedziesz miała czas. Quote
Pestka111 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Dominika, chciałam wziąć na tymczas dalmaśkę Semi, ale udało się znaleźć dla niej dom, więc... chcę białą wziąć do siebie, niekoniecznie na tymczas. Decyzja zapadła, ja jej niemogę tam zostawić, bo by mnie sumienie zżarło. Quote
Apbt_sól Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 powiedz kiedy chcesz mała zabrać, najnajszybciej ja wyciagniemy, tylko nie mamy gdzie ja dać poźniej , wyciagniemy ja jak najszybciej i co z transportem? wysyłałam ci pw :) Quote
wandul 66 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 powiedzcie , czy nr konta ktory wam podalam to jest schroniska , czy inny???? bo jak co , to osobiście się do Wałbrzycha przejadę !!Zwłaszcza ,że mam domowy adres jedenego z panów!!!:mad: :mad: :mad: przy okazji zachacze o niedoszłą właścicielkę KAJI!!!:mad: :mad: :mad: PS , ciekawe jak w Wałbrzychu wygląda areszt tymczasowy!!!:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Pestka111 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Szukam transportu na trasie Wałbrzych - Kraków. Nie posiadam samochodu, mogłabym pocigiem podjechać do Katowic i ew. z tamtąd ją zabrać... Każda propozycja będzie chyba dobra. Pomocy! Quote
D0minika Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Pestka nie wiesz jak się cieszę, ze bierzesz małą :loveu: Tak mi zapadła w pamięć, ona jest strasznie podobna do naszego Willyego, ten sam wzrok i minka zza krat :-( Może na wątku transportowym ogłosić że potrzebny transport dla biedactwa? Quote
Pestka111 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ogłosiłam... moja mała jak stanie na łapkach wygląda zupełnie jak ona, są też w podobnym wieku, moja skończy 5 m-cy... Ja nie mogę się doczekać, najgorsze jest to, ze pracuję jako księgowa i w okresie miedzy 1 a 20-tym każdego miesiąca mam tyle roboty, że nie mam szans na urlop. Muszę coś wykombinować. Quote
_KanaR_ Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Pisałyście dziewczyny do "UWAGI" ?? przygotujcie historię i ślijcie to jak najszybciej. Warto spróbować... Napewno się ugną a i UM się przestraszy... Jest szansa to trzeba ją wykorzystać. Trzymam kciuki razem z moją żoną :razz: Quote
agis Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Zdaje sie, ze UWAGA nie zajmuje sie takimi tematami, bo sa malo medialne :roll: Gdzies mi sie takie stwierdzenie przewinelo przy okazji sprawy OZZY'ego. Zaraz poszukam... Quote
karusiap Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 no nie no to sa jaja...powinni sie zajmowac wlasnie takimi jest wielu ludzi,ktorych to poruszy...warto sprobowac.. Quote
agis Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Udalo mi sie znalez tylko ta wypowiedz julka_123 napisał(a):Pisaliście może maile do programu UWAGA??? moze to cos da?? napisałam juz ;( moni@ napisał(a):TVN nas olał ciepłym porannym - już wcześniej ktoś pisał, że stwierdzili, że to "tylko pies" :angryy: z tego watku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2111228&highlight=uwaga#post2111228 Quote
karusiap Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 ludzie sa naprawde...masakra...szkoda gadac...kasa kasa kasa Quote
_KanaR_ Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 :angryy: to co dla nich jest ważniejsze?? życie jakiejś "gwiazdy" np?? Przecież to jest przegięcie. Napisac trzeba do konkurencji, że "UWAGA" nie zajmuje się takimi sprawami :evil_lol: . Nie no ale tak na serio to lipa straszna... Jakby parę osób zwróciło się do nich z tą prośbą to by może coś to dało wtedy... Quote
Pestka111 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Interwencja robi tego typu "niepopularne" reportaze... Nam z 5 psami rasowymu odebranymi "hodowcy" bardzo pomogła Emir z tą tv... Quote
Apbt_sól Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 W urzedzie lipa, nie miałyśmy szans, wszystko nasza wina, my 2 ich 5 osób... Według nich to stek klamstw co mówilśmy. Prosze moda o usuniecie tesktów obrazających schron gdyz istenieje mozliwosc ze tu wpadnie ktos zobaczyć w ten watek, takze osoby wypowiadające sie by zmienily teresc na taką "do przyjecia" to pilne. Quote
agis Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Apbt_sól napisał(a):W urzedzie lipa, nie miałyśmy szans, wszystko nasza wina, my 2 ich 5 osób... Według nich to stek klamstw co mówilśmy. Prosze moda o usuniecie tesktów obrazających schron gdyz istenieje mozliwosc ze tu wpadnie ktos zobaczyć w ten watek, takze osoby wypowiadające sie by zmienily teresc na taką "do przyjecia" to pilne. Napisz PW do moda, bo moze nie zauwazyc Twojej prosby. Quote
karusiap Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 ok ja juz przegladam...a skoro takie z Was klamczuchy:evil_lol: to czy ktos wpadnie tam z inspekcja?? Quote
Apbt_sól Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 karusiap napisał(a):ok ja juz przegladam...a skoro takie z Was klamczuchy:evil_lol: to czy ktos wpadnie tam z inspekcja?? Wszytko juz zostało wyjaśnione i inspekcji nie ma się czego spodziewać, Schron zgodził sie na wolontariat ale pod warunkiem ze napiszemy oświedczenie ze jesli nas pies dziabnie to nie bedziemy miały do nich pretensji. Bo na oficjany wolontariat nie ma szana bo jak mówiła Pani kierownik nie ma pieniedzy nas ubezbieczyć. Oczywiscie skorzystamy z wolontariatu :lol: Quote
Recommended Posts