Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Apbt_sól napisał(a):
Kto zrobiłby banerek naszego schronu??
Przeslałabym jakies foto na banerek ..?

Ja mogę zrobić, ale dopiero na koniec przyszłego tygodnia, bo na razie mam masę roboty na uczelni

Posted

Dominika, chciałam wziąć na tymczas dalmaśkę Semi, ale udało się znaleźć dla niej dom, więc...
chcę białą wziąć do siebie, niekoniecznie na tymczas. Decyzja zapadła, ja jej niemogę tam zostawić, bo by mnie sumienie zżarło.

Posted

powiedz kiedy chcesz mała zabrać, najnajszybciej ja wyciagniemy, tylko nie mamy gdzie ja dać poźniej , wyciagniemy ja jak najszybciej i co z transportem?
wysyłałam ci pw :)

Posted

powiedzcie , czy nr konta ktory wam podalam to jest schroniska , czy inny???? bo jak co , to osobiście się do Wałbrzycha przejadę !!Zwłaszcza ,że mam domowy adres jedenego z panów!!!:mad: :mad: :mad: przy okazji zachacze o niedoszłą właścicielkę KAJI!!!:mad: :mad: :mad: PS , ciekawe jak w Wałbrzychu wygląda areszt tymczasowy!!!:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Szukam transportu na trasie Wałbrzych - Kraków. Nie posiadam samochodu, mogłabym pocigiem podjechać do Katowic i ew. z tamtąd ją zabrać... Każda propozycja będzie chyba dobra. Pomocy!

Posted

Pestka nie wiesz jak się cieszę, ze bierzesz małą :loveu: Tak mi zapadła w pamięć, ona jest strasznie podobna do naszego Willyego, ten sam wzrok i minka zza krat :-(

Może na wątku transportowym ogłosić że potrzebny transport dla biedactwa?

Posted

Ogłosiłam... moja mała jak stanie na łapkach wygląda zupełnie jak ona, są też w podobnym wieku, moja skończy 5 m-cy...
Ja nie mogę się doczekać, najgorsze jest to, ze pracuję jako księgowa i w okresie miedzy 1 a 20-tym każdego miesiąca mam tyle roboty, że nie mam szans na urlop.
Muszę coś wykombinować.

Posted

Pisałyście dziewczyny do "UWAGI" ?? przygotujcie historię i ślijcie to jak najszybciej. Warto spróbować... Napewno się ugną a i UM się przestraszy... Jest szansa to trzeba ją wykorzystać. Trzymam kciuki razem z moją żoną :razz:

Posted

Zdaje sie, ze UWAGA nie zajmuje sie takimi tematami, bo sa malo medialne :roll: Gdzies mi sie takie stwierdzenie przewinelo przy okazji sprawy OZZY'ego. Zaraz poszukam...

Posted

:angryy: to co dla nich jest ważniejsze?? życie jakiejś "gwiazdy" np?? Przecież to jest przegięcie. Napisac trzeba do konkurencji, że "UWAGA" nie zajmuje się takimi sprawami :evil_lol: . Nie no ale tak na serio to lipa straszna... Jakby parę osób zwróciło się do nich z tą prośbą to by może coś to dało wtedy...

Posted

W urzedzie lipa, nie miałyśmy szans, wszystko nasza wina, my 2 ich 5 osób...
Według nich to stek klamstw co mówilśmy.
Prosze moda o usuniecie tesktów obrazających schron gdyz istenieje mozliwosc ze tu wpadnie ktos zobaczyć w ten watek, takze osoby wypowiadające sie by zmienily teresc na taką "do przyjecia"
to pilne.

Posted

Apbt_sól napisał(a):
W urzedzie lipa, nie miałyśmy szans, wszystko nasza wina, my 2 ich 5 osób...
Według nich to stek klamstw co mówilśmy.
Prosze moda o usuniecie tesktów obrazających schron gdyz istenieje mozliwosc ze tu wpadnie ktos zobaczyć w ten watek, takze osoby wypowiadające sie by zmienily teresc na taką "do przyjecia"
to pilne.

Napisz PW do moda, bo moze nie zauwazyc Twojej prosby.

Posted

karusiap napisał(a):
ok ja juz przegladam...a skoro takie z Was klamczuchy:evil_lol: to czy ktos wpadnie tam z inspekcja??

Wszytko juz zostało wyjaśnione i inspekcji nie ma się czego spodziewać,
Schron zgodził sie na wolontariat ale pod warunkiem ze napiszemy oświedczenie ze jesli nas pies dziabnie to nie bedziemy miały do nich pretensji.
Bo na oficjany wolontariat nie ma szana bo jak mówiła Pani kierownik nie ma pieniedzy nas ubezbieczyć.
Oczywiscie skorzystamy z wolontariatu :lol: