karusiap Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 :angryy: to jakies wielkie zbiorowe nieporozumienie Quote
coolydiana Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 karusiap napisał(a):organizacje niemieckie chcialy pomoc a oni nie chcieli??przeciez nie robia nic z potrzeby serca w tym schronie ..mogli sobie ulzyc i odrzucili pomoc..nie ma na nich zadnej sily??przeciez podlegaja komus...ktos musi miec wplyw na to co wyprawiaja w schronie...co to za ludzie wogole??masakra Od paru lat jest to schronisko w niemczech znane w negatywny sposob . Chciano tam pomagac , chciano wprowadzic program szczepien , program kastracji , niestety zainteresowanie bylo tylko ze strony niemieckich organizacji .Zawsze te same wymowki : nie mozliwe ,nie realne i wogole po co?? Chore psy nie sa oddzielane :angryy: . O karmie jaka uzywaja :angryy: :angryy: :angryy: nie chce wspominac ,jedno tylko :ma potezna zawartosc proteiny!!!!!!!!!!!!!:angryy: :angryy: :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
coolydiana Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 WYCIAGNIJCIE JAK NAJSZYBCIEJ TE SZCZENIAKI NA TYMCZAS:placz: ´ Tylko tak mozecie im pomoc . Quote
halbina Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Trzeba porozmawiać z osobami, które są za to odpowiedzialne... w odpowiedni sposób: :mad: Quote
alispo1 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 hop! co za bezilnosc..bywam w walbrzychu,ale w tej sytuacji nic nie moge pomoc:placz: Quote
Apbt_sól Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 podnosze masze psiaki, Nie ma z kim rozmawiać o tym, tam panują ich zasady...póki co.. Quote
karusiap Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 oby tylko poki co...gdyby mozna bylo jakos pomoc dajcie znac... Quote
Ksera Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Miejmy nadzieję, że już niedługo, dziewczyny się zrehabilitowały i mamy oświadczenia, a jedno jest cudowne wręcz :evil_lol: . Quote
wandul 66 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 A JA CHCIALABYM DODAC COS DO TEGO KOSZYKA , sprawdżcie prosze , czy ktokolwiek zaksięgowal przesłaną przeze mnie wpłatę na konto schroniska , w podziece za znalezienie KAJI , na pw dam dokladne namiary i date , wpłata byla dokonana na konto schroniska , podane przez panią kierownik , nie wspomne o wplacie dla dwóch obwiesiow - hycli , za to ,że Kaje zlapali!!!! Quote
wandul 66 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Dodam jeszcze ,że4 scenariusz w schroniskach jest zawsze taki sam , miasto placi za wyłapane zwierzęta plus na łebka na utrzymanie co miesiąc. Pieniądze znikają , forsa za adopcje też , nie wspomne o tej na jedzenie i opiekę weterynaryjną!!! pomyślcie , jaka to jest kasa???? Quote
wandul 66 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 miasto wydaje okolo 100 - 150 zl na takie jedzenie!!! Quote
halbina Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 :crazyeye:Szok! To ja już nic nie powiem :shake: ... Pomyślę tylko sobie... :mad: Quote
karusiap Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 ale czy miasto nie moze wyciagnac z tego konsekwencji?? Quote
wandul 66 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 moze i powinno , choc zazwyczaj to są uklady i układziki , forsa nie mała , a do podziału dużo chętnych , reszte dopowiedzcie sobie , kto jest do podziału!!! Quote
Apbt_sól Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Powiem tak, miasto sie zajeło sprawa ale za wiele nie moge powiedziec bo toczy sie procedura w zwiazku tym. Warto byłoby tez przesłać to Agnieszce lub Kserze. Bądzmy dobrej mysli ze takie warunki juz niedługo sie zmienią. Quote
Ksera Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Wandul prześlij mi datę wysłania i kwotę, jeżeli dobierzemy się i do tych dokumentów to sprawdzimy. Oczywiście się tam wybieramy, myślę, że na początku grudnia. Jeżeli jednak pieniądze wpłynęły na konto schroniska to aby je wydać trzeba mieć fakturę, więc myślę, że będzie ok, choć tak naprawdę tam wszystko pozostawia wiele do życzenia. Quote
Ksera Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Eeeee wątpię, to byłby już szczyt szczytów :evil_lol: . Quote
Apbt_sól Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Wiec w góre moze znajdzie sie tymczas dla sunki z małymi!! Quote
Recommended Posts