Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karusiap napisał(a):
organizacje niemieckie chcialy pomoc a oni nie chcieli??przeciez nie robia nic z potrzeby serca w tym schronie ..mogli sobie ulzyc i odrzucili pomoc..nie ma na nich zadnej sily??przeciez podlegaja komus...ktos musi miec wplyw na to co wyprawiaja w schronie...co to za ludzie wogole??masakra

Od paru lat jest to schronisko w niemczech znane w negatywny sposob . Chciano tam pomagac , chciano wprowadzic program szczepien , program kastracji , niestety zainteresowanie bylo tylko ze strony niemieckich organizacji .Zawsze te same wymowki : nie mozliwe ,nie realne i wogole po co??
Chore psy nie sa oddzielane :angryy: . O karmie jaka uzywaja :angryy: :angryy: :angryy: nie chce wspominac ,jedno tylko :ma potezna zawartosc proteiny!!!!!!!!!!!!!:angryy: :angryy:
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Posted

A JA CHCIALABYM DODAC COS DO TEGO KOSZYKA , sprawdżcie prosze , czy ktokolwiek zaksięgowal przesłaną przeze mnie wpłatę na konto schroniska , w podziece za znalezienie KAJI , na pw dam dokladne namiary i date , wpłata byla dokonana na konto schroniska , podane przez panią kierownik , nie wspomne o wplacie dla dwóch obwiesiow - hycli , za to ,że Kaje zlapali!!!!

Posted

Dodam jeszcze ,że4 scenariusz w schroniskach jest zawsze taki sam , miasto placi za wyłapane zwierzęta plus na łebka na utrzymanie co miesiąc. Pieniądze znikają , forsa za adopcje też , nie wspomne o tej na jedzenie i opiekę weterynaryjną!!! pomyślcie , jaka to jest kasa????

Posted

Powiem tak,
miasto sie zajeło sprawa ale za wiele nie moge powiedziec bo toczy sie procedura w zwiazku tym.

Warto byłoby tez przesłać to Agnieszce lub Kserze.
Bądzmy dobrej mysli ze takie warunki juz niedługo sie zmienią.

Posted

Wandul prześlij mi datę wysłania i kwotę, jeżeli dobierzemy się i do tych dokumentów to sprawdzimy. Oczywiście się tam wybieramy, myślę, że na początku grudnia. Jeżeli jednak pieniądze wpłynęły na konto schroniska to aby je wydać trzeba mieć fakturę, więc myślę, że będzie ok, choć tak naprawdę tam wszystko pozostawia wiele do życzenia.