malawaszka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 qr** spoko powody - nieuleczalne :angryy: Quote
Apbt_sól Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 Wzbiera się w mnie coraz wieksza złość i:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: .... Quote
Morgan Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Biedna suńka :-( Biedne wszystkie psiury w tym :angryy: :angryy: :angryy: przybytku :angryy: :angryy: :angryy: Ręce mi opadły Quote
Agnieszka P Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 I co widze ze oprócz uzalania sie nikt nie jest w sranie się wybrać w piatek. Quote
Apbt_sól Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 cyt:"Kontrola w Wałbrzyskim schronisku przebiegła w sposób pomyślny dla kontrolujących":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: reszta misji również przebiegła w sposób zadowalający:mad: Quote
Agnieszka P Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 wymyslcie jakis fajny tyt watku jutro cos skrobne w skrócie niestety postepowanie w toku i niewiele moge pisac ,generalnie wszystkie punkty rozporzadzenia min rolnictwa i rozwoju wsi z 23 czerwca 2004 w sprawie szczegółowych wymagan weterynaryjnych dla prowadzenia schronisk dla zwierzat sa naruszone ,niektóre w stpopniu razacym ,wszystko mamy udokumentowane w sposó pozwalajacy na dalsze działanie ,własciwe dla postepowania, oswieadczenie kierownika schroniska podpisane ,protokół w trakcie sporzadzania kontrola obdyła sie przy udziale urzedników UM w Wałbrzychu ,którzy potwierdzili naruszenie ustawy i rozporzadzenia Quote
Kasie Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Oby to coś dało i sprawa w urzedzie nie umarła, wiemy jak to z urzędami bywa... Quote
Ksera Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Ja myślę, że jednak w tym przypadku coś da, za dużo braków, ale jako członkowie komisji nie możemy pisać o szczegółach. Quote
Kasie Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Hmmm Krercia została "członkiem komisji"... :evil_lol: Ale nie śledczej jakiejś? Quote
daisy Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Wstawiam apel Ksery i AgnieszkiP Bardzo wazne !!!!!!!!!! Czekaja na oswiadczenia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30479&page=24 [SIZE=2]Dziewczyny, jeżeli "na wczoraj" nie zostaną dostarczone oświadczenia do UM to czarno to widzę, obiecywałyśmy, że to będzie doniesione do kilku dni po naszej kontroli a do tej pory nie dotarło ani jedno :shake: . Jeżeli tak to dalej pójdzie to mogę już założyć, że prokuratura umoży śledztwo. Dziewczyny świecimy oczami z Kserą zrobiłysmy kontrole 16.wrzesnia miesiac temu a do dzisiaj nie dosłałyscie zadnych dokumenytów ,jak my teraz wyglądamy,doniesienie złozone do prokuratury a gdzie oswiadczenia .Wyglada to w tej chwili niepowaznie i tak tez zaraz zaczną nas traktować Ostatni raz prosze dziewczny z wałbrzycha o dokumentację ,sparwa w prokuraturze nabiera tempa a my bez papierów ,dziewczyny jestescie niepowazne ,stajemy z Kserą na głowie a wy prostej rzeczy nie potraficie od miesaica załatwić Quote
Brucio Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Podnosze bo to szalenie wazne!!!!! zmobilizujcie sie ,nie mozecie stracic wiarygodnosci bo to sie i tak na zwierzetach odbije !!! Przeciez to jakas paranoja ,Wy RATUJECIE PSY ZE SCHRONISK !!!!! Jak jest mozliwosc to trzeba ja wykorzystac.Odpowiedzcie na apel Ksery iAgnieszkiP. powodzenia.... Quote
daisy Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 daisy napisał(a):Wstawiam apel Ksery i AgnieszkiP Bardzo wazne !!!!!!!!!! Czekaja na oswiadczenia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30479&page=24 [SIZE=2]Dziewczyny, jeżeli "na wczoraj" nie zostaną dostarczone oświadczenia do UM to czarno to widzę, obiecywałyśmy, że to będzie doniesione do kilku dni po naszej kontroli a do tej pory nie dotarło ani jedno :shake: . Jeżeli tak to dalej pójdzie to mogę już założyć, że prokuratura umoży śledztwo. Dziewczyny świecimy oczami z Kserą zrobiłysmy kontrole 16.wrzesnia miesiac temu a do dzisiaj nie dosłałyscie zadnych dokumenytów ,jak my teraz wyglądamy,doniesienie złozone do prokuratury a gdzie oswiadczenia .Wyglada to w tej chwili niepowaznie i tak tez zaraz zaczną nas traktować Ostatni raz prosze dziewczny z wałbrzycha o dokumentację ,sparwa w prokuraturze nabiera tempa a my bez papierów ,dziewczyny jestescie niepowazne ,stajemy z Kserą na głowie a wy prostej rzeczy nie potraficie od miesaica załatwić Bardzo wazne , podnosze Quote
Tami Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Apbt sól - gdzie sie podziałaś? Wzbierała w Tobie złość :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: - mam nadzieję ,że nie pękłaś!:angryy::angryy::shake::shake: Odezwij się i zrób coś wreszcie.... Quote
Brucio Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Nie chce sie wymadrzac ale z doswiadczenia wiem ze "wolanie ogolne " malo daje .Najlepiej kazdej z osob ,ktore mialy dostarczyc oswiadczenia ,wyslac z osobna PW.Powinno zadzialac ........Ludzie czasem chca pomoc ale trzeba ich troszke "popchnac".......... To takie moje przemyslenia ,jako osoby ,ktora stoi z boku .......... Quote
tarantino100 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Co drugi weekand jestem w Wałbrzychu. Jeśli będę potrzebna to chętnie się udzielę.W czynie społecznym mogę prowadzić dokumentację. Quote
Apbt_sól Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Witam, przepraszam bardzo ale ludzie najpierw mi płacza a pozniej sie wycoofuja , do tego siadł mi komp i nie moge na fo wejsc odbieranm tylko poczte, Czekam na adres bo poczta takze siadła jakis czas temu i gineły wszystkie wiadomosci w tym adres gdzie wysłać dokumenty. Przepraszam za takie trudnosci ale potrafie przekonać ludzi ze nie beda musieli sie po sadach szlać. Jak tylko dostane adres wysyłam wszystko. Jeszcze raz przepraszam i nie denerwujcie sie to naprawde nie jest takie proste jak sie wydaje. Quote
Agnieszka P Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Zlitujcie sie co wy piszecie jakie dojścia w prokuraturze,Tami nie mozna tak pisac, nie mozna tak robić,to moze miec konsekwencje prawne. Teraz fakty jesli bedzie tylko jedno oswiadczenie zapewniam was ze sprawa zostanie umorzona,wiem to z autopsji,szkoda bo kosztowało nas to z kserą kupe czasu i pieniedzy ,dwie wyprawy do wałbrzycha wszystko na własny koszt ,spotkania w UM ,kontrola schroniska pisanie doniesein ,Ksera ma dzis przesłuchanie na policji i co kicha Wiecie co szkoda szkoda bo była szansa gdyby były oswiadczenia mozna było cos ruszyć a talk skonczy sie na uzupełnieniu nieprawidłowości, i umorzeniu sprawy na poziomie prokuratury Szkoda tylko,ze dziewczyny zanim nas w to wciagnely nie zebrały oswiadczen i nie pomyslaly ze bedą problemy dzisaj mija 6 tygodni od kontroli a ja nadal nie mam zadnego oświadczenie ,cóz człowiek uczy sie całe zycie ,szkoda tylko ,ze cierpia na tym zwierzęta Quote
Brucio Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 na wszelki wypadek podnosze!!! wiem ze latwo mi to mowic,ale trzeba najpierw "zabrac sie "za schroniska ,zeby potem nie bylo tylu psow z tych schronisk ratowanych .... Quote
Agnieszka P Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Wiec tak nie ma oswiadczenia ani jednego ,Szlag mnie trafia na taki wolontariat:angryy: :diabloti: tylko narzekanie i nic.jesli nie mamy oswiadczen nie mamy dowodów tym samym do prokuratury,bardzo wam dziekuje dziewczny ze upierdzieliłyscie sprawe zanim sie jeszcze zaczeła ,a była sznasa zeby cos zrobic.Cóż po raz kolejny przekonuje sie ,ze niektórzy tylko gadac i narzekać potrafią.szkoda mi tylko zwierząt ,które tam sa ,niestety jestem za daleko,a bez oswiadczen sprawa zostanie umorzona.Mam nadzieję,ze niektórzy chociaz beda mieli wyrzuty sumienia:angryy: Quote
Tami Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Wałbrzyskie dziewczyny BRAWO-spaprałyście pięknie sprawę. Ja mieszkam blisko Wałbrzycha ale jak na razie to nikt mojej pomocy nie chciał.Pisałam na priv, byłabym w stanie coś podgonić ale dostałam same ogólniki a wierzcie mi , że z wiedzą jak pisać oświadczenie i co w nim uwzględnić to nie urodziłam się na pewno.Widac wszystkim tak zależy.....Nie rozumiem takiego zachowania - zarówno dziewczyn z Wałbrzycha jak i z Krakowa. Nie rozumiem dlaczego odtrącacie wyciągniętą rękę - ja chciałam pomóc ale potrzebowałam rozmowy i wprowadzenia w temat. Przykre to , że zabrakło Wam paru chwil na wytłumaczenie i rozmowę. Ciekawe jak Wy będziecie się z tym czuć? Quote
malagos Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 A ja podniosę... Tak zawalić sprawę... Szkoda, bo teraz zanim dziewczyny - Ksera i Agnieszka w coś się zaangazują, obejrzą problem ze wszystkich stron.... Quote
Recommended Posts