Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Papajka to około 3 - 4 miesięczna sunia shi tzu...
Takie maleństwo powinno się grzać na kanapie, a nie siedzieć w schroniskowej budzie...
Mała na pewno jest zarobaczona, bo ma wielki brzusio.
Jedzenie jakie zjada, nie jest dla szczeniaczków...
W ogóle warunki nie są dla szczeniaczka - które schronisko jest?
To przykre,że nawet takie maleństwa zasilają schroniska...
Jest teraz z Cynamonkiem i Vanilką w boksie - przynajmniej się grzeją własnymi ciałkami przytulając się do siebie...

Na obecną chwilkę szukam dla Niej dt.
Najlepiej z najbliższej okolicy - małą trzeba się zająć - to jeszcze dzieciak - zapuszczony dzieciak...

Kontakt:
tel: 785 549 189
mail: zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl

[/FONT]

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam. Pisałam już na podany e-mail. Mam na imię Agnieszka. Mam 20 lat. Mieszkam w Chrzanowie. Chciałabym zaadoptować Papajkę. Mam już dwuletnią suczkę Majeczkę. Napewno się polubią. Z pielęgnacją nie byłoby problemów ponieważ moja Ciocia ma salon dla piesków. Numer telefonu podałam w wiadomości wysłanej na e-mail bo do wieczora nie będe mogła odpisać na forum ani na e-mail.

Oczywiście zgadzam się na umowę, wizytę i sterylkę.

Posted

Dziewczyny dajcie znać jak mała.. gdyby był potrzebny tymczas biorę ją do siebie ! Mam shih i do nich mam szczególną słabość.
Dom stały po spr jak mała zachowuje się w domu, do dzieci kotów itp. ma już zapewniony, wszelkie sprawy związane z adopcją biorę na siebie. Sterylkę jak najbardziej, coby pseudo nie kusiło, bo teraz moda na małe kudłate. Tylko błagam napiszcie jak się mała czuje.

Posted

[quote name='Piromanka']Chyba nikt tu nie zauważył domu chętnego do adopcji...
Zauważyłam - bynajmniej ja.
Ale w obliczu choroby małej patrzę,żeby wróciła do pełni zdrowia - to jest 3 miesięczne maleństwo - nie można bagatelizować chorób,bo ryzyko jak wiemy jest zdecydowanie większe, niż u dorosłego psa, którego organizm jest silny i walczy.
Będzie sygnał,że mała nadaje się do adopcji - zajmujemy się chętnymi :)
Ja nie zamierzam na razie zapeszać :kciuki: