Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=trebuchet ms]Figaro to młody, łagodny pies o pięknych niebieskich oczach.
[/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=trebuchet ms]To skwierzyński amigo. Biega od października, kiedy to został wyrzucony z samochodu na rondzie. Przetrwał mrozy. Biega tam gdzie jest suka z cieczką. Głodny z niedowagą, ale w tej wolności szczęśliwy. Został wykastrowany, żeby trochę przystopował, bo miłostki skończą się śmiercią głodową. [/FONT]
[FONT=trebuchet ms]Pilnie szuka domu. Najlepiej z ogrodem.[/FONT]

[FONT=trebuchet ms]Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT]
[/FONT][FONT=trebuchet ms]608388177

[/FONT]
[FONT=trebuchet ms]pokochaj mnie[/FONT][FONT=trebuchet ms]

[/FONT]

Posted

zaraz porobię kilka ogłoszeń dla psiaka. Przypomina mi psa rasy : mały munsterlander . Ma niesamowite umaszczenie, do tego jest młody i łagodny, więc pewnie domki będą dzwonić :)

Posted

Dzięki, znalazłam wątek. Figo- w skrócie jest niesamowitym pieszczochem, cały czas musi być w towarzystwie człowieka, niestety, co też utrudnia znalezienie domu. Sam = piszczy, drapie, żeby się wydostać lub ucieka poza ogrodzenie, to minusy, ale plusy- to że jest bardzo grzeczny, uwielbia być blisko swojego pana, jest cichy, dogaduje się z innymi psami, boi się kotów.
Jest wykastrowany, zaszczepiony. Ma piękne ubarwienie i zwraca na siebie uwagę.

Posted

faith35 napisał(a):
no to czekamy na czia.. bo ona ma też tego 4 miesięcznego szczeniora, tak? ;)

tak czia ma niezłą watahę w domu. zresztą będzie to napisze :)
będziemy robić wątki też innym futerkom powysyłam Ci linki :)

Posted

spaniel bretoński się przypomina, kochany psiak czeka na swój dom, niewiele mu potrzeba, jest bardzo cichy i z dnia na dzień spokojniejszy.

Posted

Tak, chłopak jest coraz grzeczniejszy i już tak nie ucieka, nauczył się też spać na swoim posłaniu już nie musi być w bezpośrednim kontakcie ze mną. Przypominamy się.

Posted

czia napisał(a):
Za Figaro mam rachunek 110,00 zł.
Muszę dziś wziąć tabletki na robale. Odrobaczyć chłopaka.

a za co taki rachunek wysoki? ;o . i z czego go spłacimy...?

Posted

za kastrację i szczepienie, to i tak mały, po kosztach, z bazarków lub wpłat dobrych ludzi.
Jak tylko otrzymamy kRS, ruszamy z cegiełkami i kwestami.

Posted

czia napisał(a):
za kastrację i szczepienie, to i tak mały, po kosztach, z bazarków lub wpłat dobrych ludzi.
Jak tylko otrzymamy kRS, ruszamy z cegiełkami i kwestami.

za kastrację i szczepienie??? wow... cudny ten wet :)
nic tylko się cieszyć
a kaskę uzbieramy, były wypłaty może cioteczki wybiorą się na zakupy :)

Posted

Figo, odrobaczony, zaczipowany, pies , który boi się kota. Zaczyna stawać w mojej obronie, hałasuje jak ktoś puka, zaczyna być terytorialny. Dalej jest kochany i oddany.

Posted

czia napisał(a):
Figo, odrobaczony, zaczipowany, pies , który boi się kota. Zaczyna stawać w mojej obronie, hałasuje jak ktoś puka, zaczyna być terytorialny. Dalej jest kochany i oddany.

boi się kota??? no co Ty :) ale... hihihihi
jemu też zrobimy ogłoszenia