Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agni napisał(a):
czy Ania wie o stanie Lali? - kiedy ona wraca?

Ania wie o stanie Lali, bo ją informuję. Cały czas się dopytuje. A z tego co mi pisała to wraca w sobotę, po południu powinna już być

Posted

aagataa8 napisał(a):
Ania wie o stanie Lali, bo ją informuję. Cały czas się dopytuje. A z tego co mi pisała to wraca w sobotę, po południu powinna już być

ojojoj to biedula tam o niczym innym teraz pewnie nie myśli ...

Posted

Jest ciut lepiej, bo Lala zaczęła sama jeść. Może dostać tylko troszke, ale zawsze to sukces. Lekarz powiedział, że z radością mam poczekac jeszcze z dobę. Dziwi sie, co jestem taka niecierpliwa i ciągle wydzwaniam, bo potrzeba czasu.

Ania wie na bieżąco , co z Lalą, bo co dzień dzwoni z Rzymu.

Justna, zrobisz wydarzenie na FB?

Wątek zdominowany przez problemy Lali, a dla odmiany, Pusia z dziewczynkami w ogrodzie. Pusia, to bardzo rodzinny i towarzyski pies. Tak, jak mówił Rajmund, pies idealny, jak pozostałe dwie sunie z tego samego domu.

Posted

trzeba to koniecznie zgłosić do Komisji Etyki Zawodowej , przy Izbie Lekarsko-weterynaryjnej odpowiedniej dla województwa, jesli nie pomoże to dalej, dla suni konieczny propolis w areozolu , olejek z drzewa herbacianego i koniecznie balsam szostakowskiego, który na szczęście ostatnio pojawił się w areozolu, wlasnie tym, wyleczyłam okropniaste rany i marticę Lizuni z wnyków, świetnie goi maść propolisowa!!

Posted

Rzeczywiście Pusia to śliczna dziewczynka. A jak w ogóle z nią? Dogaduje się z innymi psami? Bo widzę, że z dziećmi nie ma problemu. Trzeba by ją zacząć ogłaszać. Tylko najpierw potrzebny jest jakiś tekst. Mogę pomyśleć wieczorem, ale ja zbytnio nie mam talentu do tworzenia pięknych słów. Może ktoś pomoże?

Posted

Ja z tekstem nie pomogę, bo nie mam drygu do tego. na inne psy warczy, jesli chcą coś od niej. W pozostałych przypadkach jest ok. Pies całkowicie bezproblemowy: spokojny, miziasty, łagodny. Załatwia się na spacerach, nie szczeka, nie niszczy. Same zalety i urok dojrzałego psa.

Posted

Pusia ma już sporo ogłoszeń,ale z kiepskimi zdjęciami i w sumie bez opisu charakteru-stosunku do dzieci,psów,kotów,a bez tego ani rusz.Potrzebne dobre fotki i opis-tekst sobie sama sklecę;-)

Posted

Wysterylizowana, na razie nie szczepiona, bo nie może być. Odrobaczona, do kotów raczej ok., dzieci jak widac, psów, jak napisałam. Jesli dają jej spokój, to nie warczy.
Zdjęć nie ma wczesniej więcej zrobionych? Ja nie bardzo mam teraz czas na focenie psa, obrabianie zdjęć i wysyłanie ich.
Mam na głowie wracająca amstaffkę.

Posted

PRZEDSTAWIŁAM PEWNEJ OSOBIE PRZYPADEK LALI TO BARDZO ZNANA I KONKRETNA OSOBA W STARACHOWICACH,CHCE CAŁĄ SYTUACJE JEŚLI BĘDĄ DOKUMENTY PRZEDSTAWIĆ PREZYDENTOWI STARACHOWIC.
A ŻEBY BYŁO ŚMIESZNIE PIES KOCZUJĄCY POD MOIM PŁOTEM,BYŁ DZIŚ Z NADJA U NASZEGO WETA I OKAZAŁO SIĘ ŻE JEST WŁASNOŚCIĄ UM. mA CHIPA I JEST WYKASTROWANY,NIESTETY ZABIEG ZROBIONY BARDZO BRZYDKO,SZWY PASKUDNE,CIĘCIE TEZ JAK W PRZYPADKU LALI POSTRZEPIONE:(

Posted

aga38 napisał(a):
PRZEDSTAWIŁAM PEWNEJ OSOBIE PRZYPADEK LALI TO BARDZO ZNANA I KONKRETNA OSOBA W STARACHOWICACH,CHCE CAŁĄ SYTUACJE JEŚLI BĘDĄ DOKUMENTY PRZEDSTAWIĆ PREZYDENTOWI STARACHOWIC.
A ŻEBY BYŁO ŚMIESZNIE PIES KOCZUJĄCY POD MOIM PŁOTEM,BYŁ DZIŚ Z NADJA U NASZEGO WETA I OKAZAŁO SIĘ ŻE JEST WŁASNOŚCIĄ UM. mA CHIPA I JEST WYKASTROWANY,NIESTETY ZABIEG ZROBIONY BARDZO BRZYDKO,SZWY PASKUDNE,CIĘCIE TEZ JAK W PRZYPADKU LALI POSTRZEPIONE:(

No i szczerze mówiąc,to nic się nie poprawiło w Starachowicach.Może nawet usypianie tych psów było już bardziej humanitarne niż takie sterylki jak miała biedna Lala-na ulicy pewnie konała by w męczarniach,a o ilu tak sterylizowanych sukach nie wiemy?:mad:

Posted

Ależ kochani nie wiem o co wam chodzi, to jest bardzo dobry wet:diabloti: Ostatnio jak u niego byłam porozmawiać o sterylce to mi ją w ogóle odradzał, a jeśli już się bardzo uprę to najlepiej zrobic ją jak sunia skończy 2 lata, ale najlepiej to w ogóle nie. Na moje pytanie o zapobieganie (dzięki sterylce) rakowi sutka, ropomacicza i innych powiedział, że "jakby zachorowała to się zoperuje" bo takich operacji to on dużo robi. Aha i powiedział jeszcze, że pomimo sterylki niektóre suczki i tak mają cieczkę bo mają w jelitach zawiązki jajników i one przejmują pracę za te usunięte:diabloti:

Pani Tereso, ten olejek z drzewa herbacianego to taki jaki się wlewa do kominków zapachowych czy jakiś specjalny?

Trzymam kciuki za psicę, musi jej się udać:kciuki::kciuki:

Posted

[quote name='Elka_Ka']Ależ kochani nie wiem o co wam chodzi, to jest bardzo dobry wet:diabloti: Ostatnio jak u niego byłam porozmawiać o sterylce to mi ją w ogóle odradzał, a jeśli już się bardzo uprę to najlepiej zrobic ją jak sunia skończy 2 lata, ale najlepiej to w ogóle nie. Na moje pytanie o zapobieganie (dzięki sterylce) rakowi sutka, ropomacicza i innych powiedział, że "jakby zachorowała to się zoperuje" bo takich operacji to on dużo robi. Aha i powiedział jeszcze, że pomimo sterylki niektóre suczki i tak mają cieczkę bo mają w jelitach zawiązki jajników i one przejmują pracę za te usunięte:diabloti:

Proszę Cię, napisz że tak nie powiedział. Kto mu w ogóle dał uprawnienia do wykonywania zawodu lekarza?? Czytam i nie wierzę:-( Załamka

Posted

Taki co się robi na młodego po 50 - ce:diabloti:

Proszę Cię, napisz że tak nie powiedział.

Niestety, tak powiedział.
Mnie też oczy wyszły, bo chociaż nie jestem żadnym specjalistą to jednak o takiej konfiguracji nie słyszałam, dlatego zapytałam Jaagi żeby mi rozjaśniła pod sufitem bo może czegoś nie doczytałam czy co. Okazauje się, że to wet czegoś niedoczytał.