Ania102 Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Jeszcze nie dzwoniłam do domku Pusi, wkrótce podzwonię i poproszę o jakieś fotki. Myślałyśmy z Agatą, że jak będziemy zawozić Tośkę to przy okazji zrobimy wizyty ale Tosia jest w dt u Ginn (świętokrzyskie). A od Pana doktora jeszcze nie przyszła opinia. Powiadomiona została osoba, która naciska na UM do zerwania umowy z tym wetem. Quote
savahna Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Ania102'] A od Pana doktora jeszcze nie przyszła opinia. Powiadomiona została osoba, która naciska na UM do zerwania umowy z tym wetem.[/QUOTE] Zdecydowanie tacy wirtuozi w swoim fachu nie powinni się zajmować sterylkami bezdomnych zwierząt!:angryy: Quote
mrs.ka Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 po tym co przeszła nie sposób sie nie ucieszyć z tego widoku bez wzgledu na wszystko :) szczęśliwego nowego zycia:) Quote
Atomowka Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 No proszę jaka dama :) A wieści od Pusi ktoś ma? Quote
Jaaga Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Atomowka, napisałam dzis do pana od Pusi. Mam na głowie na bieżaco sporo psów i ze wszystkimi adoptujacymi umawiam się w ten sposób, że maja dzwonic, gdyby było cos nie tak. Nie dałabym rady ogarnąć wszystkich wyadoptowanych, tych czekających na adopcję i planowanych tymczasowiczów, gdybym ciągle wydzwaniała, pisała i upominała się o zdjęcia. Taki sposób sprawdza się, bo jak ludzie maja jakieś problemy, to dzwonią. Jak nie, to po co mam im zawracać głowę. Gdyby ktos był chętny na wizytę u Pusi w Wodzisławiu Śl., to proszę o PW, podam namiary. Quote
Jaaga Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Odpowiedział mi pan od Pusi, że od razu się zaaklimatyzowała i nie ma żadnych problemów. Dziś zrobi i przysle zdjęcia. Quote
Ania102 Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Świetnie! To zobaczymy:) Ciekawe czy schudła trochę...:) Quote
Jaaga Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Wiele nie zobaczymy. Pan się poskarzył, że nie chce zupełnie pozować. Na schudnięcie zbytnio nie liczyłabym, bo jej Pani była szczesliwa, że ma psa bez problemu z apetytem. Uploaded with ImageShack.us Quote
Atomowka Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Jaaga ja absolutnie nie mam Tobie za złe tego,że nie dzwonisz do ludzi codziennie bo wiem,że masz meksyk. Pytałam z czystej ciekawość bo ,że u Lali ok to wiemy a chciałam też wiedziec co u tej mniejszej Quote
Ania102 Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Widać, że jej dobrze. Jakie wielkie ma łóżko:) Quote
Ania102 Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Kochani zajrzyjcie na wątek tej bidulki. Pomóżmy jej znaleźć dom. http://www.dogomania.pl/threads/198816-Wyrzucona-po-ośmiu-latach-jak-śmieć!!!-Sunia-szuka-najcudowniejszego-domu! Quote
aagataa8 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Potrzebna pomoc dla dwóch psiaków ze Starachowic. Może ktoś ma jakiś pomysł: http://www.dogomania.pl/threads/208314-Kulawy-Misiek-i-ONkowy-Niuniu%C5%9B-potrzebuje-pomocy!-STARACHOWICE Quote
Odi Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Widać, że Lena jest pewna siebie, spokojna i szczęśliwa:loveu: Pusia jest smutna i nie wygląda na szczęśliwą ... Quote
aagataa8 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Odi napisał(a):Widać, że Lena jest pewna siebie, spokojna i szczęśliwa:loveu: Pusia jest smutna i nie wygląda na szczęśliwą ... Nie wiem, czy po jednym zdjęciu można ocenić czy pies jest szczęśliwy i ma kochający dom. A jak widać tutaj jest jedno zdjęcie i jak sama Jaaga napisała Pusia nie lubi pozować do zdjęć, więc może po prostu była obrażona na fotografa:) Quote
Jaaga Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Jak dla mnie jest rozleniwiona. jak juz wczesniej napisałam, zostaliśmy od razu zaproszeni na wizytę poadopcyjna, więc kto chce moze skorzystać. Ludzie naprawde wyjątkowi. Życzyłabym sobie wszystkich takich domów dla moich tymczasowiczów, szczególnie tych kąśliwych jak Pusia była dla nich na "dzień dobry". Quote
Zuzka2 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Zapraszam na wątek labkowatej suni-prawdopodobnie 3lata pies łańcuchowy:-(Rozmnażany...Biedny zwierzak z problemami skórnymi typowymi dla labków-na wsi musiał być labkiem z wyglądu,z zdrowia-kundelkowego:mad:Człapie sobie przez życie na razie bez sił,bez radości...Potrzebny BDT. http://www.dogomania.pl/threads/208502-%C5%9Awi%C4%99tokrzyskie-KORA-w-typie-LABRADORA-kocha-dzieci-PILNIE-POTRZEBNY-DT-DS Być może dlatego,że jest mieszańcem mimo 3próśb fundacja labkowa nie odpisała.Mam nadzieję,że jednak odpisze... Mieszaniec,ale przypadłości rasowe-podejrzenie typowej dla labków dermatozy na tle hormonalnym-tarczyca.Koszty badań-kilkaset zł,a w razie potwierdzenia (objawy klasyczne,podręcznikowe)-leczenie do końca życia hormonami 200zł/mies.:-( Quote
Jaaga Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Zapraszam na wątek naszej nowej tymczasowiczki: http://www.dogomania.pl/threads/208796-Wyrzucona-na-przystanku-onkowata-sunia-prosi-o-wsparcie-na-sterylkę-i-karmę-Katowice?p=16986611#post16986611 Quote
Recommended Posts