Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O, rany, ja bym sie na ich miejscu tak niezastanawiała. Jeśli kiedys bede szukac psa, to na pewno najważniejszy będzie charakter, a z tego co wiem to ona jest przecudowna.
Mam nadzieje,że szybko znajdzie najwspanialszy dom.

Posted

Ania102 napisał(a):
Lalą jest zainteresowana naprawdę fajna rodzinka,mam ogromną nadzieję, że cosik z tego wyniknie.
Musimy jeszcze troszkę poczekać.

żeby się udało, trzymamy kciuki. Ale widać że i doktorowi Lala wlazła w serce skoro tyle ją trzyma :razz:.

Posted

Tak doktor też bardzo polubił Lalę, a my jestesmy troszkę w niezręcznej sytuacji. Lala miała jechać do Jaagi a zasiedziała się u niego...
Ogłosiłyśmy gdzie możemy, pilnie poszukujemy domu. Mam tylko takią obawę (przez doświadczenie z Agatem). Jesli Lala pojedzie do domku stałego i jednak bedzie musiała z niego wrócić, to co wtedy?

Tego się obawiam a niestety taką opcję trzeba zakładać, bo wszyscy tu wiemy, że zdarza się to bardzo często.

Teraz do Jaagi jedzie sunia, którą zgarnęłyśmy w bardzo zaawansowanej ciaży. Zapraszam na jej wątek.
http://www.dogomania.pl/threads/206379-Suczka-w-zaawansowanej-ciąży-na-ulicy!Starachowice.-Pomocy!

Posted

Zuzka domek na Śląsku:) Rozmawiałam właśnie z Panem doktorem-u Lali wszystko dobrze, jest grzeczna, nie sprawia żadnych kłopotów.Pan doktor naprawdę lubi Lalę.

Posted

A jak tu nie polubić takie grzecznej suni?
Szkoda,że mieszkam tak daleko od Was, Wy zawsze takie miłe psiaki macie u siebie,aż żal że nie mogę ich osobiście poznac

Posted

Ania102 napisał(a):
Atomówka możesz:) Zapraszamy:) Może Ci jakiegoś na dt wciśniemy:eviltong:

Albo weźmiemy Atomówkę na DT :evil_lol::cool3: