Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
A moja skromna dyszka nie doszła? Przelew poszedł 5.04.

Wcale nie taka skromna i pewnie, że doszła. Dobrze, że zauważyłaś, że nie odnotowałam, bo przegapiłam ten przelew :roll: Potem i tak sprawdzam, ale porządek w rachunkach musi być na bieżąco. No.

Lizak dziękuje :Rose:

Posted

Już wszystko wiem ;)
Lizak jedzie do nowego domku i to prawdopodobnie jutro :multi::multi::multi:
Przyjadą po niego do Jaagi mamy.
Wizyta wypadła bardzo dobrze. Troje dzieci w wieku 19, 17, 11 lat. Praktycznie cały czas jest ktoś w domu. Państwo liczą się z tym, że pies może coś zniszyć i z tym, że muszą zaszczepić Lizaka bo nie jest szczepiony.
Chyba możemy puścić już kciuki...

Posted

I Lizak pojechał do nowego domu. Dzwoniłam własnie do Jaagi mamy po Lizaka przyjechał ten Pan, który dzwonił do mnie w sprawie adopcji Lizaka dziewczyna i dziewczynka. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Mama Jaagi dokładnie wszystko Państwu wytumaczyła i dała cenne wskazówki. Jutro jest umówiona z tym Panem na telefon, żeby dowiedzieć się jak tam nasz Lizaczek kochany. Ja umówiłam się z domkiem Lizaka na telefon pojutrze.

Posted

Agusia nawet jak wiedzą i zabezpieczeniu, to i tak im swoje powiedz...
Te ciasne obroże, szelki, nie puszczanie, potem smyczka 10-15 metrowa i nauka na niej...
Zresztą Ty wszystko wiesz.... I okno, niech zabezpieczają okno i balkon...A czip, adresatka?

Posted

Mama Jaagi powiedziała, że mają kupić porządną smycz bo ta co z nią przyjachali nie nadaje się dla Lizaka. Adresatke kupiłam więc muszą tylko zmienić swoje dane.
Awit Państwo mieszkają w domu i jest ogrodzenie wiedzą, że mają nie spuszczać Lizaka ze smyczy na spacerach. Trochę się martwię bo Lizak to naprawdę wulkan energi...
Panią Anie mame Jaagi dwa razy tak pociągnął, że się przewróciła. Nic Państwo zostali o wszystkim uprzedzeni mam nadzieję, że będzie dobrze. Dobrze, że są te wizyty poadopcyjne bo i tak się troszkę martwię o niego...

Posted

Własnie jestem po rozmowie z mamą Jaagi i Pan nie zadzwonił... a tak go Jaagi mama prosiła. Jutro będzie dzwonić do niego i ja również.
Kurcze ludzie nie rozumieją, że człowiek się martwi...

Posted

Rozmawiałam z Panem w sobote wieczorem. Lizak bardzo się podoba ma posłanko w kuchni i pokoju na fotelu. Nic w domu nie niszczy Państwo są bardzo zadowoleni. Jak rozmawiałam z tym Panem mówił, że właśnie są z Lizakiem w gościach...