AgusiaP Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Jeszcze raz dzieki. Trzymam kciuki ;) Quote
agata51 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 A moja skromna dyszka nie doszła? Przelew poszedł 5.04. Widzę, że ludzie biją się o Lizaka. Quote
Mantis Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 agata51 napisał(a):A moja skromna dyszka nie doszła? Przelew poszedł 5.04. Wcale nie taka skromna i pewnie, że doszła. Dobrze, że zauważyłaś, że nie odnotowałam, bo przegapiłam ten przelew :roll: Potem i tak sprawdzam, ale porządek w rachunkach musi być na bieżąco. No. Lizak dziękuje :Rose: Quote
henikar Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Gufi prawie ma już domek. Lizak też będzie miał.:lol: Proszę zajrzyjcie na poniższy wątek. Może psina skojarzy się z jakimś ogłoszeniem. http://www.dogomania.pl/threads/205966-Syberian-Husky-znaleziony-w-lesie-w-Siewierzu-pilnie-szuka-domu-. Quote
AgusiaP Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Ja zaciskam z całych sił. Oby to był TEN DOMEK Quote
AgusiaP Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Już wszystko wiem ;) Lizak jedzie do nowego domku i to prawdopodobnie jutro :multi::multi::multi: Przyjadą po niego do Jaagi mamy. Wizyta wypadła bardzo dobrze. Troje dzieci w wieku 19, 17, 11 lat. Praktycznie cały czas jest ktoś w domu. Państwo liczą się z tym, że pies może coś zniszyć i z tym, że muszą zaszczepić Lizaka bo nie jest szczepiony. Chyba możemy puścić już kciuki... Quote
Kama83 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: juuuuuuuu!!!!!!! baaaardzo sie ciesze!!! Quote
AgusiaP Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Ja też bardzo się cieszę :multi::multi::multi: Quote
agata51 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Lizak, ty szczęściarzu! Nieprzyzwoicie szybko domek znalazłeś. I dobrze! Pewnie jakiś grosik wpłacić trzeba, bo chłopak na minusie. Quote
Biedronka39 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Hip hip hurra, cóż za miłe wieści tu do mnie docierają :-) Quote
AgusiaP Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 I Lizak pojechał do nowego domu. Dzwoniłam własnie do Jaagi mamy po Lizaka przyjechał ten Pan, który dzwonił do mnie w sprawie adopcji Lizaka dziewczyna i dziewczynka. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Mama Jaagi dokładnie wszystko Państwu wytumaczyła i dała cenne wskazówki. Jutro jest umówiona z tym Panem na telefon, żeby dowiedzieć się jak tam nasz Lizaczek kochany. Ja umówiłam się z domkiem Lizaka na telefon pojutrze. Quote
Awit Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Agusia nawet jak wiedzą i zabezpieczeniu, to i tak im swoje powiedz... Te ciasne obroże, szelki, nie puszczanie, potem smyczka 10-15 metrowa i nauka na niej... Zresztą Ty wszystko wiesz.... I okno, niech zabezpieczają okno i balkon...A czip, adresatka? Quote
AgusiaP Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Mama Jaagi powiedziała, że mają kupić porządną smycz bo ta co z nią przyjachali nie nadaje się dla Lizaka. Adresatke kupiłam więc muszą tylko zmienić swoje dane. Awit Państwo mieszkają w domu i jest ogrodzenie wiedzą, że mają nie spuszczać Lizaka ze smyczy na spacerach. Trochę się martwię bo Lizak to naprawdę wulkan energi... Panią Anie mame Jaagi dwa razy tak pociągnął, że się przewróciła. Nic Państwo zostali o wszystkim uprzedzeni mam nadzieję, że będzie dobrze. Dobrze, że są te wizyty poadopcyjne bo i tak się troszkę martwię o niego... Quote
ŚWIAT Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Super wieści, mam nadzieję że wszystko będzie OK. Quote
AgusiaP Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Własnie jestem po rozmowie z mamą Jaagi i Pan nie zadzwonił... a tak go Jaagi mama prosiła. Jutro będzie dzwonić do niego i ja również. Kurcze ludzie nie rozumieją, że człowiek się martwi... Quote
henikar Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Mam nadzieję, ze wszystko będzie ok. Czekamy zatem na relacje. Quote
AgusiaP Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Rozmawiałam z Panem w sobote wieczorem. Lizak bardzo się podoba ma posłanko w kuchni i pokoju na fotelu. Nic w domu nie niszczy Państwo są bardzo zadowoleni. Jak rozmawiałam z tym Panem mówił, że właśnie są z Lizakiem w gościach... Quote
Recommended Posts