Mantis Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Kliknąć "Odpowiedź z cytatem", pojawi sie wtedy kod banerka. Trzeba go zaznaczyć, klik prawym, zapisać. Wchodzisz w ustawienia -> Edytuj sygnaturę, wklejasz kod, zapisujesz. I już :) Quote
agata51 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Niko też miał cudownie jedwabistą, lśniącą sierść. Ale w przeciwiaństwie do Lizaka był wyjątkowo dobrze wychowany i bardzo pojętny - uwielbiał się uczyć. A i tak siedział u mnie pół roku. Lizaczku, mam nadzieję, że ty szybciej znajdziesz domek. Quote
AgusiaP Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Ja też mam nadzieję Agatko, że Lizak szybciutko znajdzie domek Quote
AgusiaP Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Przy takiej zwartej ekipie napewno ;) Quote
MartynaP Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 moze warto zmienic tytuł ze potrzebne sa deklaracje ;) Quote
muza_51 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Witam Lizaczku. Przed chwilą przelałam kaskę dla Ciebie za miesiąc marzec i kwiecień. Życzę dobrego domku. Pozdrawiam. Quote
AgusiaP Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Lizaczek pięknie dziękuje :loveu: Doszły pieniążki od Poker :loveu: Quote
Mantis Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Melduję posłusznie, że dotarła wpłata od muza_51 - 20zł. i osoby dogomaniacko niezidentyfikowanej, więc proszę się przyznać kto się kryje pod inicjałami E.K. i wpłacił - 50zł. :) Lizak baaaardzo dziękuje :Rose: Quote
Biedronka39 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='Mantis']Melduję posłusznie, że dotarła wpłata od muza_51 - 20zł. i osoby dogomaniacko niezidentyfikowanej, więc proszę się przyznać kto się kryje pod inicjałami E.K. i wpłacił - 50zł. :) Lizak baaaardzo dziękuje :Rose: E.K. to ja Biedronka39 wpłaciłam w imieniu mojej koleżanki Joli, bo swoją dolę w kwocie 50 zł przekazałam już Agusi P na DT :lol: Quote
AgusiaP Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Tytuł dzisiaj zmienie, ale wydaje mi się, że to i tak nic nie zmieni. Muszę się wiąc za wysyłanie PW ;) Jaaga jak tam nasz Lizaczek? Quote
Nadziejka Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 :thumbs::bye:[FONT=Book Antiqua]dzieki piekne , ze Lizaczek u Jagi:multi:wplacilam dzis 30 zl dla niunia , pozdrawiam serdecznie i trzymam oczywiscie za domus!Co dzis u czarnuszka?[/FONT] Quote
Kama83 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 ciotki, dzisiaj bawie sie w spamera, potrzebujemy 2x tymczas na wczoraj, ew. hotel, ktory przyjmie psa z nuzyca http://www.dogomania.pl/threads/200843-KOKS-CHORY!-Pilnie-potrzebuje-domu-by-przeżyć!/page4 http://www.dogomania.pl/threads/186503-Kometa-quot-gwiezdny-pies-quot-poszukuje-ciepłego-kąta/page4 Quote
AgusiaP Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Ogłoszenia Lizaka będą na wszystkie wtorki i piątki kwietnia do Jarmarku i Motojarmarku +gratka +dwie emisje w Ofercie i na stronie: dabrowa.pl Quote
AgusiaP Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 [quote name='ewa gonzales']:thumbs::bye:[FONT=Book Antiqua]dzieki piekne , ze Lizaczek u Jagi:multi:wplacilam dzis 30 zl dla niunia , pozdrawiam serdecznie i trzymam oczywiscie za domus!Co dzis u czarnuszka?[/FONT] Ewunia nie zauważyłam wcześniej Twojego wpisu:oops: Pięknie dziękuje:loveu::loveu::loveu: Quote
Mantis Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='Biedronka39']E.K. to ja Biedronka39 wpłaciłam w imieniu mojej koleżanki Joli, bo swoją dolę w kwocie 50 zł przekazałam już Agusi P na DT :lol: No i wszystko jasne :) Lizak dziękuje za nakarmienie skarpety :loveu: 30zł. - ewa gonzales 20zł. - Kama83 Quote
AgusiaP Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Pięknie dziękujemy :loveu: Jaaga co tam słychac u naszego Lizaka? Quote
Kama83 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 mialam dzis telefon - z Jarmarku w sprawie Guffiego, ale sie okazalo, ze "za duzy", Pani chce duzego, miala laba, Pan chce yorka - w trakcie rozmowy, droga dedukcji, pomyslalam sobie, ze pomiedzy labem a yorkiem - mamy Lizaka, przeslalam Pani zdjecie mms; Pani jest z okolic Wadowic, raczej siedzi w domu.... czekamy, moze chcialaby go zobaczyc w niedziele - da rade, jesli Pani postanowi przyjechac obejrzec chlopaka? Quote
Biedronka39 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Ja nie widzę problemu, żeby go pokazać. Pytanie tylko gdzie zrobić prezentację. Czy na miejscu DT? Czy gdzieś go podwieść ? Quote
henikar Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Proszę podajcie numer konta na PW. Chociąż trochę wspomogę pięknisia. Proszę zajrzyjcie też na poniższy wątek. Mamy psiaka, mieszańca bokserka, który błąkał sie w Będzinie na osiedlu Zamkowym. "Mały" ma już ogłoszenia, ale może ktoś widział jakież informacje na tablicach, może komuś zginął. Na internecie cisza, ale czasami ktoś rozkleja ogłoszenia. http://www.dogomania.pl/threads/205014-Młodziutki-a-la-bokser-pilnie-poszukuje-domu!!! Quote
Mantis Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Henikar, bardzo dziękuję w imieniu Lizaka :loveu: Nr. konta za moment poleci. Z boksiowym psiakiem niestety nie pomogę, ale trzymam kciuki. Piękny chłopak. Quote
AgusiaP Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 henikar pięknie dziękujemy. Jak tylko będę miała chwilkę wejde na wątek chłopaka. U mnie na osiedlu znowu kolejna bida... Widzę go od trzech dni a to nie jest napewno piesek z mojego osiedla. Jak jechałam do pracy spał na ziemni biedaczek skulony... Gdyby ktoś widział ogłoszenia, że komuś zginął maly beżowy piesek dajcie znac proszę Kama super by było jak Państwo zdecydowali się na Lizaka. Bardzo dziękuje, że pamiętałaś o nim :loveu: Quote
AgusiaP Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Kama83 napisał(a):mialam dzis telefon - z Jarmarku w sprawie Guffiego, ale sie okazalo, ze "za duzy", Pani chce duzego, miala laba, Pan chce yorka - w trakcie rozmowy, droga dedukcji, pomyslalam sobie, ze pomiedzy labem a yorkiem - mamy Lizaka, przeslalam Pani zdjecie mms; Pani jest z okolic Wadowic, raczej siedzi w domu.... czekamy, moze chcialaby go zobaczyc w niedziele - da rade, jesli Pani postanowi przyjechac obejrzec chlopaka? To jescze raz ja Kama czyli czekamy na informacje od Państwa czy Pan w niedziele przyjedzie zobaczyc Lizaka? Dobrze zrozumiałam? Jak by sie Lizak spodobał można wtedy szukac kogoś z kolic Wadowic na wizyte przedadopcyjną chłopaka. Quote
Recommended Posts