Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kliknąć "Odpowiedź z cytatem", pojawi sie wtedy kod banerka. Trzeba go zaznaczyć, klik prawym, zapisać. Wchodzisz w ustawienia -> Edytuj sygnaturę, wklejasz kod, zapisujesz. I już :)

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niko też miał cudownie jedwabistą, lśniącą sierść. Ale w przeciwiaństwie do Lizaka był wyjątkowo dobrze wychowany i bardzo pojętny - uwielbiał się uczyć. A i tak siedział u mnie pół roku. Lizaczku, mam nadzieję, że ty szybciej znajdziesz domek.

Posted

Melduję posłusznie, że dotarła wpłata od muza_51 - 20zł. i osoby dogomaniacko niezidentyfikowanej, więc proszę się przyznać kto się kryje pod inicjałami E.K. i wpłacił - 50zł. :)

Lizak baaaardzo dziękuje :Rose:

Posted

[quote name='Mantis']Melduję posłusznie, że dotarła wpłata od muza_51 - 20zł. i osoby dogomaniacko niezidentyfikowanej, więc proszę się przyznać kto się kryje pod inicjałami E.K. i wpłacił - 50zł. :)

Lizak baaaardzo dziękuje :Rose:

E.K. to ja Biedronka39 wpłaciłam w imieniu mojej koleżanki Joli, bo swoją dolę w kwocie 50 zł przekazałam już Agusi P na DT :lol:

Posted

:thumbs::bye:[FONT=Book Antiqua]dzieki piekne , ze Lizaczek u Jagi:multi:wplacilam dzis 30 zl dla niunia , pozdrawiam serdecznie i trzymam oczywiscie za domus!Co dzis u czarnuszka?[/FONT]

Posted

[quote name='ewa gonzales']:thumbs::bye:[FONT=Book Antiqua]dzieki piekne , ze Lizaczek u Jagi:multi:wplacilam dzis 30 zl dla niunia , pozdrawiam serdecznie i trzymam oczywiscie za domus!Co dzis u czarnuszka?[/FONT]

Ewunia nie zauważyłam wcześniej Twojego wpisu:oops: Pięknie dziękuje:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Biedronka39']E.K. to ja Biedronka39 wpłaciłam w imieniu mojej koleżanki Joli, bo swoją dolę w kwocie 50 zł przekazałam już Agusi P na DT :lol:

No i wszystko jasne :)

Lizak dziękuje za nakarmienie skarpety :loveu:

30zł. - ewa gonzales
20zł. - Kama83

Posted

mialam dzis telefon - z Jarmarku w sprawie Guffiego, ale sie okazalo, ze "za duzy", Pani chce duzego, miala laba, Pan chce yorka - w trakcie rozmowy, droga dedukcji, pomyslalam sobie, ze pomiedzy labem a yorkiem - mamy Lizaka, przeslalam Pani zdjecie mms; Pani jest z okolic Wadowic, raczej siedzi w domu.... czekamy, moze chcialaby go zobaczyc w niedziele - da rade, jesli Pani postanowi przyjechac obejrzec chlopaka?

Posted

Proszę podajcie numer konta na PW. Chociąż trochę wspomogę pięknisia.
Proszę zajrzyjcie też na poniższy wątek. Mamy psiaka, mieszańca bokserka, który błąkał sie w Będzinie na osiedlu Zamkowym. "Mały" ma już ogłoszenia, ale może ktoś widział jakież informacje na tablicach, może komuś zginął. Na internecie cisza, ale czasami ktoś rozkleja ogłoszenia.

http://www.dogomania.pl/threads/205014-Młodziutki-a-la-bokser-pilnie-poszukuje-domu!!!

Posted

Henikar, bardzo dziękuję w imieniu Lizaka :loveu:

Nr. konta za moment poleci.

Z boksiowym psiakiem niestety nie pomogę, ale trzymam kciuki. Piękny chłopak.

Posted

henikar pięknie dziękujemy.

Jak tylko będę miała chwilkę wejde na wątek chłopaka.
U mnie na osiedlu znowu kolejna bida... Widzę go od trzech dni a to nie jest napewno piesek z mojego osiedla.
Jak jechałam do pracy spał na ziemni biedaczek skulony... Gdyby ktoś widział ogłoszenia, że komuś zginął maly beżowy piesek dajcie znac proszę

Kama super by było jak Państwo zdecydowali się na Lizaka. Bardzo dziękuje, że pamiętałaś o nim :loveu:

Posted

Kama83 napisał(a):
mialam dzis telefon - z Jarmarku w sprawie Guffiego, ale sie okazalo, ze "za duzy", Pani chce duzego, miala laba, Pan chce yorka - w trakcie rozmowy, droga dedukcji, pomyslalam sobie, ze pomiedzy labem a yorkiem - mamy Lizaka, przeslalam Pani zdjecie mms; Pani jest z okolic Wadowic, raczej siedzi w domu.... czekamy, moze chcialaby go zobaczyc w niedziele - da rade, jesli Pani postanowi przyjechac obejrzec chlopaka?

To jescze raz ja
Kama czyli czekamy na informacje od Państwa czy Pan w niedziele przyjedzie zobaczyc Lizaka? Dobrze zrozumiałam?
Jak by sie Lizak spodobał można wtedy szukac kogoś z kolic Wadowic na wizyte przedadopcyjną chłopaka.