mestudio Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Dostałam info na pw, ale mam w tej chwili za dużo psów, w dodatku 2 samce, na które trzeba uważać no i pracuję. W sumie jest u mnie razem z prywatnymi 8 piesków, a to za dużo. Quote
Olga7 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 W razie czego ,jakiś skromny grosik tylko mogę dorzucić do czarnulka,bo cięzko jest z kasą.Sliczny kudlacz-jakoś może znajdzie się wspolnie pomoc. Quote
AgusiaP Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Dziękuje pięknie wszystkim za przybycie na wątek Lizaka. Do schronisk dzwoniła Biedronka niestety nikt psiaka nie szuka. Obecni opiekunowie byli z nim u weta Lizak nie ma czipa. Jest kiepsko jurto piątek a my nie mamy z nim co zrobić... Quote
abra64 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 jestem u Lizaka, ja niestety też nie mogę wziąść Lizaka, mam 2 psiaki i niestety rodzinkę taką ,że nie pozwoli na nic wiecej, moge grosikiem wspomóc jak będzie trzeba Quote
AgusiaP Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Dziękuje abra :loveu: Napisałam do wszystkich, których podała mi paulinken oprócz kikou, bo ona prowadzi chyba tylko DT dla staruszków i jamora bo ma chyba bana więc nie odbierze mojej wiadomości. Poszukam potem maila do niego. W sumie to nie wiem w jakiej odległości są te hotele bo szkoda mi było czasu na sprawdzanie więc do wszytkich poszło. Jak znacie jeszcze kogoś kogo nie wymieniła paulinken to piszcie proszę. Jutro piątek nie wiem czy damy rade uchronić go przed schroniskiem... Tak mi go szkoda...:-(:-(:-( Quote
ULKA12 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 jestem i ja.Niestety nie mam możliwości przyjęcia teraz jakiegokolwiek psa. zero adopcji niestety. Tak sobie pomyślałam, że najlepiej byłoby mu daĆ psiego towarzysza a jeśli to niemożliwe to chociaż radio włączone zostawiać, może wtedy będzie spokojniejszy? Bardzo mi przykro, ze nie mogę pomóc. Quote
AgusiaP Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Rozumiem Ula ech rzeczywiście ciężko teraz z adopcjami. Dostałam też dopowiedź od Czarodziejki. Niestety ma tylko Onki i nie może wziąć do siebie naszego Lizaczka. Czyli odpada Ula, Ewanka, Czarodziejka i mestudio... Quote
AgusiaP Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Nie mam pojęcia co mogę jeszcze zrobić... Quote
zapka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 mały jest bardzo podobny do Florki, Jasza się nią zachwyciła, zaopiekowała i pomogła znaleźć jej domek, może teraz też coś poradzi. Quote
Jaaga Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Jesli nic się dla niego nie znajdzie, to za 200 zł mies. może przyjechać do mojej mamy na domowy DT. Jest tylko problem, bo u mamy suki mają teraz cieczki i chlopaka jutro trzeba byłoby wykastrować i przywieźć po zabiegu. Quote
fizia Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Trzymam kciuki, mam nadzieję, ze uda się coś znaleźć Quote
AgusiaP Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Jaaga napisał(a):Jesli nic się dla niego nie znajdzie, to za 200 zł mies. może przyjechać do mojej mamy na domowy DT. Jest tylko problem, bo u mamy suki mają teraz cieczki i chlopaka jutro trzeba byłoby wykastrować i przywieźć po zabiegu. Jaaga byłoby super. Jesteś kochana Przedyskutowałam już wszystko z Biedronką i jutro z samego rana podjade do nas w Dąbrowie do weternarza zapytać czy byłaby taka możliwość, żeby jutro miał kastracje. Ja ostatnio pytałam to (jak dobrze pamiętam) koszt kastracji pieska 120zł. Tylko nie wiem czy on wagowo się w tej cenie zmieści. Proszę wyślij mi Swoj numer na PW to jurto jak coś będę wiedziała zadzwonie zaraz do Ciebie. Quote
AgusiaP Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Bardzo proszę dobre duszyczki, które zadeklarowały pomoc finansową o informację jaką kwotę mogą przeznaczyć i czy to będzie deklaracja stała czy jednorazowa. Na chwilę obecną Lizak nie ma żadnych pieniążków a dzięki Jaadze zaświeciło się dla niego światełko i dlatego bardzo proszę o pomoc. Mam tylko nadzieję, że uda się załatwić na jutro tą kastrację... Quote
Olga7 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 A ja przepraszam ,ale zapytam cioteczki ze Sląska -i nie tylko okolic Sląska:może cos doradzicie http://www.dogomania.pl/threads/204765-BRIARD-szuka-pilnie-domu.-Jaworzno.?p=16559011#post Grosik na Lizaka dorzucę,choć skromnie. Quote
Kama83 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 widze, ze jest szansa... super, moge zadeklarowac stale niewiele 20zl - za duzo bid wszystkich :( Quote
Jaaga Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Kama83, 20 zł to wiele. Dziesięć takich deklaracji i chłopak ma zapewniona przyszłość do czasu znalezienia domu. Dajcie dziewczyny znac, czy się udało. Jakby z kastracji nic nie wyszło, to nasz wet w Chorzowie na pewno zgodziłby się. Nie bierze udziału w akcji, ale cena może być minimalnie wyższa. Pamiętajcie, ze pies musi być na czczo. Quote
henikar Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Zaglądam tu i mam małego na uwadze. Mam małą prośbę w Będzinie na osiedlu Zamkowym od dwóch dni błąka się młody bokserek. Podobno ktoś widział ogłoszenia o zaginięciu psa. Przejrzałam internet i nic, ale może tu chodzi o wywieszone ogłoszenia. Gdyby ktoś z Was natrafił na takie proszę dajcie znać. Quote
yumanji Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Jestem na zaproszenie.Mam tylko miejsce w kojcu .troche go szkoda do budy ... Quote
Biedronka39 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Jaaga napisał(a):Kama83, 20 zł to wiele. Dziesięć takich deklaracji i chłopak ma zapewniona przyszłość do czasu znalezienia domu. Dajcie dziewczyny znac, czy się udało. Jakby z kastracji nic nie wyszło, to nasz wet w Chorzowie na pewno zgodziłby się. Nie bierze udziału w akcji, ale cena może być minimalnie wyższa. Pamiętajcie, ze pies musi być na czczo. Jaaga udało sie chłopak dzisiaj o 10.30 wylądował u weterynarza na kastracji. Obieramy go ok. godz. 14.00 - 14.30. Oczywiście utrzymaliśmy dietę od wczoraj Quote
Kama83 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 co z reszta deklaracji? kto moze? stale? jednorazowo? na jakie konto zbieramy? Na razie moje 20 zl (stale) Deklaracje stałe: Kama83 - 20zł ... ... Deklaracje jednorazowe: ... ... AgusiaP, zacznij to zbierac moze i do pierwszego posta Quote
muza_51 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Witam. Tak jak już pisałam mogę zadeklarować tylko pomoc finansową. Ponieważ mam kilka psiaków i kotów którym pomagam na forach mogę zadeklarować tylko 10 zł. miesięcznie. Proszę o dane do przelewu na PW.Pozdrawiam.Przepraszam, że to tylko 10 zł. Quote
Awit Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 O matko, biedny bez tego czipa, dobrze, że do Jaagi mamy pojedzie. Quote
Recommended Posts