Kocurek Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Dziekuje za zaproszenie,nie mam jak pomoc...:(Moge tylko podrzucac chlopaczka. Quote
AgusiaP Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 mari mam taką nadzieję, że się nie mylisz może wtedy latwiej będzie mu coś znaleść tylko, że my nie mamy tego jak sprawdzić... Quote
MartynaP Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 zrobilam Lizakowi FB http://www.facebook.com/event.php?eid=200455066642291 kciuki trzymam bardzo mocno...mało czasu :( Quote
AgusiaP Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 [quote name='MartynaP']zrobilam Lizakowi FB http://www.facebook.com/event.php?eid=200455066642291 kciuki trzymam bardzo mocno...mało czasu :( Pięknie dziękuje :loveu: Dziekuje wszystkim, którzy trzymają kciuki za Lizaka i są z nami na wątku Quote
Nadalle Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Na czas obecny mogę Cie podrzucić w górę Maleństwo! Trzymam kciuki za Ciebie! Quote
Awit Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 A on nie może z innym sem zostawać? Może z psami byłby spokojniejszy? Agusia dzwoniłaś do schronu czy ktoś go nie szuka? A Straż Miejska? Jakieś lokalne strony w necie? Koniecznie sprawdźcie czipa!! Quote
AgusiaP Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Straż Miejska powiadomiona trafiłam na bardzo sympatycznego pana, który powiedział, że oddzwoni do mnie jak dokładnie sprawdzi czy taki pies komuś nie zginął. Niestety nikt go nie szuka. Biedronka wysłała maile do schronisk, ale ja jutro jeszcze zadzwonie. Jeśli chodzi o ogłoszenia w necie siedziałam, sprawdzałam i nic z tego... Jutro zadzwonie do Biedronki, żeby sprawdzili czy nie ma czipa Quote
UBOCZE Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Zaznaczę i będę zaglądał do psiaka, ale jak mu pomóc, nie mam pomysłu...:-( Na FB też zaznaczyłem... Quote
tripti Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 a piesek teraz jest w Dąbrowie Górniczej? mało czasu do piątku na cokolwiek, jeszcze nadzieja w tym chipie, ale pewnie marna. Quote
AgusiaP Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Dziękuje, że jesteście :lol: Piesek jest teraz w Katowicach. Quote
Szarotka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Sliczny jest, ale bardzo malo czasu ........... Quote
agata51 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Matko, toż to klonik mojego tymczasa Niko! http://www.dogomania.pl/threads/194703-*FPR-ZWP*-Niko-psi-arystokrata-wyrzucony-na-wsi-prosi-o-dom/page9 On nie może wyladować w schronie. Quote
monika083 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 AgusiaP napisał(a):Dziękuje, że jesteście :lol: Piesek jest teraz w Katowicach. moze napisz do Jaagi , ona jest z katowic , moze ma jeszcze miejsce , tylko trzebaby bylo zebrac jakies deklaracje. Quote
Jaaga Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Dostałam zaproszenie. Nie piszcie maili do schronisk, tylko dzwońcie. Stronę np. w Sosnowcu prowadzą wolontariusze, a telefon odbierają bezpośrednio pracownicy. W Sosnowcu mają specjalny zeszyt, gdzie zapisuja poszukiwane psy. Warto osobiście zadzwonić do Sosnowca, do Chorzowa (bo obsluguja Będzin lub Czeladź), Katowice i poprosic o sprawdzenie zgłoszeń. Do tego w każdym schronisku są tablice na ogłoszenia ze zdjęciem. Może warto pojeżdżic i porozklejać lub poprosić o to wolontariuszy z dogo? Dabrowa G. ma umowę ze Sosnowcem, czy wysyła psy gdzie indziej? Jesli do innego schroniska, to tez warto tam zadzwonić. Quote
muza_51 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Jestem na zaproszenie. Niestety nie mogę pomóc , ewentualnie finansowo. Pozdrawiam. Quote
AgusiaP Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Ja dzisiaj po pracy będę dzwonic. Psy z Dąbrowy i okolic są wysyłane do Chorzowa Quote
paulinken Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Jestem na zaproszenie. Nie wiem, jak mogę pomóc, w sb rano wyjeżdżam na tydzień i prawdopodobnie będę bez netu... Hoteliki i DT prowadzą: hotel_lilki, yumanji, mariamc, daśka, Ewanka, mestudio, hotelamok, zuziaM, BeaBono i KateBono, Ania + Milva & Ulver, borysus, Lionees (z tego co wiem, nie ma miejsc), kikou, jamor, Paja, furciaczek, megii1, LILUtosi, Czarodziejka, Ulka12, UMilki, psiakiGabi, Donka5, DIF, kasiaprzystał, Kasia77, sylwiaso (chyba). Quote
AgusiaP Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 paulinken napisał(a):Jestem na zaproszenie. Nie wiem, jak mogę pomóc, w sb rano wyjeżdżam na tydzień i prawdopodobnie będę bez netu... Hoteliki i DT prowadzą: hotel_lilki, yumanji, mariamc, daśka, Ewanka, mestudio, hotelamok, zuziaM, BeaBono i KateBono, Ania + Milva & Ulver, borysus, Lionees (z tego co wiem, nie ma miejsc), kikou, jamor, Paja, furciaczek, megii1, LILUtosi, Czarodziejka, Ulka12, UMilki, psiakiGabi, Donka5, DIF, kasiaprzystał, Kasia77, sylwiaso (chyba). Dziękuje paulinken :loveu: W takim razie zaraz po pracy będę pisac do tych osób o misjcse dla Lizaka. Teraz muszę zmykac Quote
DoPi Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 jestem na zaproszenie , niestety mogę tylko podrzucić, bo pracuję i nie ma mnie w domu ok.9 godz. No i 2 psy, które sa w osobnych pokojach , bo sie nie tolerują. A Lizakowi może jakis płatny tymczas dałoby sie znaleźć, bo szkoda chłopaka do schronu oddawać. Quote
Olga7 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Zglaszam się na prośbę AgusiP ,zapiszę choć wątek. Quote
moca35 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 jestem na zaproszenie, nie moge pomóc /mam już swoje 4 psy/ ale podrzucam i kibicuję Quote
Nadziejka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Dziekuje za zaproszenie.Agusiu moge pomoc jakas wplata na dt , gdyby sie znalazl taki:thumbs:do domku na przetrzymanie psinki wziac nie moge , mieszka z nami ktos jeszcze , komu wszyscy i wszystko przeszkadza:shake:dlatego zadnych biedaczkow nie moge brac , chocby na dzien czy dwa:shake:....... Quote
Recommended Posts