Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A on nie może z innym sem zostawać? Może z psami byłby spokojniejszy?
Agusia dzwoniłaś do schronu czy ktoś go nie szuka?
A Straż Miejska?
Jakieś lokalne strony w necie?
Koniecznie sprawdźcie czipa!!

Posted

Straż Miejska powiadomiona trafiłam na bardzo sympatycznego pana, który powiedział, że oddzwoni do mnie jak dokładnie sprawdzi czy taki pies komuś nie zginął.
Niestety nikt go nie szuka. Biedronka wysłała maile do schronisk, ale ja jutro jeszcze zadzwonie. Jeśli chodzi o ogłoszenia w necie siedziałam, sprawdzałam i nic z tego...
Jutro zadzwonie do Biedronki, żeby sprawdzili czy nie ma czipa

Posted

AgusiaP napisał(a):
Dziękuje, że jesteście :lol:
Piesek jest teraz w Katowicach.

moze napisz do Jaagi , ona jest z katowic , moze ma jeszcze miejsce , tylko trzebaby bylo zebrac jakies deklaracje.

Posted

Dostałam zaproszenie.
Nie piszcie maili do schronisk, tylko dzwońcie. Stronę np. w Sosnowcu prowadzą wolontariusze, a telefon odbierają bezpośrednio pracownicy. W Sosnowcu mają specjalny zeszyt, gdzie zapisuja poszukiwane psy. Warto osobiście zadzwonić do Sosnowca, do Chorzowa (bo obsluguja Będzin lub Czeladź), Katowice i poprosic o sprawdzenie zgłoszeń. Do tego w każdym schronisku są tablice na ogłoszenia ze zdjęciem. Może warto pojeżdżic i porozklejać lub poprosić o to wolontariuszy z dogo?
Dabrowa G. ma umowę ze Sosnowcem, czy wysyła psy gdzie indziej? Jesli do innego schroniska, to tez warto tam zadzwonić.

Posted

Jestem na zaproszenie. Nie wiem, jak mogę pomóc, w sb rano wyjeżdżam na tydzień i prawdopodobnie będę bez netu...

Hoteliki i DT prowadzą: hotel_lilki, yumanji, mariamc, daśka, Ewanka, mestudio, hotelamok, zuziaM, BeaBono i KateBono, Ania + Milva & Ulver, borysus, Lionees (z tego co wiem, nie ma miejsc), kikou, jamor, Paja, furciaczek, megii1, LILUtosi, Czarodziejka, Ulka12, UMilki, psiakiGabi, Donka5, DIF, kasiaprzystał, Kasia77, sylwiaso (chyba).

Posted

paulinken napisał(a):
Jestem na zaproszenie. Nie wiem, jak mogę pomóc, w sb rano wyjeżdżam na tydzień i prawdopodobnie będę bez netu...

Hoteliki i DT prowadzą: hotel_lilki, yumanji, mariamc, daśka, Ewanka, mestudio, hotelamok, zuziaM, BeaBono i KateBono, Ania + Milva & Ulver, borysus, Lionees (z tego co wiem, nie ma miejsc), kikou, jamor, Paja, furciaczek, megii1, LILUtosi, Czarodziejka, Ulka12, UMilki, psiakiGabi, Donka5, DIF, kasiaprzystał, Kasia77, sylwiaso (chyba).

Dziękuje paulinken :loveu: W takim razie zaraz po pracy będę pisac do tych osób o misjcse dla Lizaka. Teraz muszę zmykac

Posted

jestem na zaproszenie , niestety mogę tylko podrzucić, bo pracuję i nie ma mnie w domu ok.9 godz. No i 2 psy, które sa w osobnych pokojach , bo sie nie tolerują. A Lizakowi może jakis płatny tymczas dałoby sie znaleźć, bo szkoda chłopaka do schronu oddawać.

Posted

Dziekuje za zaproszenie.Agusiu moge pomoc jakas wplata na dt , gdyby sie znalazl taki:thumbs:do domku na przetrzymanie psinki wziac nie moge , mieszka z nami ktos jeszcze , komu wszyscy i wszystko przeszkadza:shake:dlatego zadnych biedaczkow nie moge brac , chocby na dzien czy dwa:shake:.......