Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Czarodzieju,napisz nam o charakterze Wezyrka,byłeś dziś z nim na spacerze...no i zdjęcia wrzućcie...

Pies jest super....
Łasi się jak szczeniak. Na spacerach zachowuje się bardzo spokojnie, czasami tylko wykorzystywał swoją siłę przeciwko mnie:shake:. Nie akceptuje innych psów:mad:.
Kaju zdjęcia prosimy...

Posted

akacha napisał(a):
Piekne zdjęcia Wezyra, dziekujemy, już umieszczam na naszym forum adopcyjnym

Akacha,bardzo dziękuję,oby szybko znalazł domek...już w sobotę ,ktoś chciał zrobić z niego psa łańcuchowego("nocą będzie biegał pani"),nastraszyłyśmy pana,ze może nie wpuszczać go na własne podwórko:cool3:...poszedł ale za chwilę przyjdzie następny...:shake:

Posted

[quote name='Romka']Akacha,bardzo dziękuję,oby szybko znalazł domek...już w sobotę ,ktoś chciał zrobić z niego psa łańcuchowego("nocą będzie biegał pani"),nastraszyłyśmy pana,ze może nie wpuszczać go na własne podwórko:cool3:...poszedł ale za chwilę przyjdzie następny...:shake:[/QUOTE]
Facet przyjechał dziś po raz kolejny...w poniedziałek będzie jeszcze raz...poprosiłam Dziką-Figę o allegro...Wezyr musi znależć dom w ciągu 2 tygodni...ja zaraz wrzucam prośbę do Ziutki na bazarek ogłoszeniowy...

Posted

Wezyr jest pięknym,młodym około 2 letnim mieszańcem rotweilera.Łagodny,lubi kontakt z ludżmi,uwielbia spacery i zabawy.Poszukuje domu,który odpowiedzialnie zajmie się psem tej rasy.Preferowany dom,który zna i lubi psy rasy rotweiler lub podobnej,najlepiej z ogrodem,choć może być też mieszkanie w bloku.Wezyr jest psem aktywnym,lubi pieszczoty...ale nie lubi innych psów,najlepiej jak w domku nie byłoby innych zwierząt.Pies jest wykastrowany,zaszczepiony i odrobaczony.Kontakt...DODAJCIE COŚ SZYBKO!

Posted

[quote name='mamanabank']Romka, jak gdzieniegdzie wstawisz spację będzie lux :-)
Nie dopiszę nic niestety, bo nie znam Wezyra. Ewa, Edzia, do tablicy![/QUOTE]

Mnie się podoba. Gdzie się podziewa Czarodziej ? On ma z nim dobry kontakt.
Czarodziejuuuuuuuuuu! odezwij się szybko. Pilnie szukamy domku dla Wezyriusza bo inaczej .....znowu facet przyjedzie:mad::shake:

Posted

Dzika_Figa już coś trochę poprawiła i za chwilę będzie allegro...a jak będzie allegro to wrzucam na wątek ogłoszeniowy...i czekamy na telefon a reszta czyli wszyscy trzymamy kciuki...:lol: