Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zakładam wątek psu, którego mamy nadzieje uwolnić z łańcucha, "nasze" dziewczyny szykują interwencję - bedę informować w miare napływu informacji co z psem, na razie wiem tylko że pies "[FONT=Arial][FONT=Arial]pies całymi dniami w błocie przebiera łapami na metrowym łańcuchu" :-(

[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]miski z czystą wodą tam raczej nie widać - obłęd !!! [/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]:angryy::angryy::angryy:

[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]

[/FONT]
[/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]

[/FONT]
[/FONT]

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem na wezwanie Lilu...
Oprócz tego co widać na zdjęciach:angryy: i tego że nie możecie zdradzić gdzie przebywa, coś więcej wiadomo? Dlaczego tak i jakie "perspektywy"?:roll::shake:
Tzw "pan" - jełop?

Posted

marta0731 napisał(a):
jestem na wezwanie Lilu...
Oprócz tego co widać na zdjęciach:angryy: i tego że nie możecie zdradzić gdzie przebywa, coś więcej wiadomo? Dlaczego tak i jakie "perspektywy"?:roll::shake:
Tzw "pan" - jełop?

Jełop to i tak chyba delikatnie powiedziane . W głowie się nie mieści !!!!!!! Ten biedny pies tak cały czas , dzień i noc !!!!!!??????

Posted

We Wocławiu jest Eko Straż , jeżeli Dolny Sląsk to też są tam ludzie co pomogą. Przeprowadzcie sprawe tak aby psa odebrać, bo policja może to potraktować jako wykroczenie i pies zostanie w tym strasznym miejscu. Ja bym na tę interwencje pojechałą z mediami.

Posted

dzialajcie,,, moze juz jutro uda sie nieszczesnika uwolnic.

Lilu dzieki za info...
wpadlam tu i brak mi slow....
chyba bede zle spala dzies w nocy po wizycie na dogo... ale to nie wazne....

mam sen: wstaje rano i czytam na watku ze piesio WOLNY, lancuch zdjety, czysta woda i zarelko stoja...blota nie ma, ....
dobrej nocki

Posted

nie da się zdjąć wszystkich psów z łańcuchów bo po pierwsze nie ma gdzie je umieszczać a po drugie ludzie i tak "załatwiają" sobie na ich miejsce nowe psy
jeżeli załatwicie dla niego miejsce gdzieś (bo nasze wszystkie zajęte sa na ten moment) to dajcie znać to będzie wiadomo pod jakim kontem mamy działać

Posted

Zobaczcie co to za człowiek, czy bedzie chciał poprawić warunki życia psa czy nie wykarze dobrej woli. Może będzie chciał go oddać ? U mnie jest inaczej, mamy swoje przytulisko i w razie konieczności zabieramy psa. Dla tego psa chyba lepsze by było schronisko nie "pseudoschronisko" !