Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

od kilku dni na moim osiedlu w swarzedzu błąka się bardzo sympatyczny psiak. Rudy, srednio duzy, kudelek. Wczoraj zabralismy go na noc do mieszkania, ale wynajmujemy pokój i nie możemy go tam trzymać. psiutek jest bardzo grzeczny, ułozony, spał na lgowisku z koca koło łóżka. . jak dzis wychodziliśmy do pracy znów kazalismy mu iśc na dwór, koło bloków. pomóżcie , niewiem co z nim zrobić. nie wygląda żeby ktoś go szukał, prędzej został wyrzucony. nie ma obrozy, tylko powycieraną siersc po obroży. doradźcie kochani co z nim zrobić

Posted

Nie wolno zabierac psa na noc ,a pozniej go wyrzucic na dwor.Pies tego nie rozumie.
Prosimy o zdjecia.
Gmina Swrzedz ma podpisana umowe z P.Jezyk ze schroniska w Przyborowku.Zatelefonuj do niej i umow sie na przewoz psa.lepiej zawiezc do P.Jezyk ,jak mialoby sie jemu stac nieszczescie.Telefon :0501770118

Posted

Ale czym go zwieziesz ?Przyborowko jest kolo Szamotul bez auta nie ma jak dojechac,chyba ze przetrzymasz ,a ktoras z wolontaruszek bedzie jechala do Przyborowka to zabierze pieska.Wiem ,ze maz jednej milosniczki zwierzat jedzie z pracy z Wrzesni ,to moze by zabral do schroniska ,.najwazniejsze jest zeby szefowa schroniska sie zgodzila.
jezeli p.Jezyk sie zgodzi podam Tobie numer telefonu do osoby jadacej tam w ten region na PW

Posted

Chyba widziałam tego psa przy jeziorze swarzędzkim ok 17. Szkoda go do schronu. Zmarnieje. Czy ktoś może pomóc? Ja nie mam warunków na trzymanie tak dużego psa.

Posted

monika moj napisał(a):
mogę go przetrzymać kilka dni, max

Super, możesz mu zrobić zdjęcia? Założymy wątek. Moze coś się da zrobić. Przed chwilą go widziałam latał obok chłopaków w kapturach co nie mając co z czasem robić spacerują wieczorami po osiedlu. Nie jestem pewna czy to dobre jest towarzystwo dla błąkającego się psa. Szli w stronę tesco. Lisek nie chciał ze mną iść, podejrzewam że nie pierwszy raz im towarzyszy.

Posted

monika moj napisał(a):
jeśli chodzi o zdjęcia to mam w aparacie telefonicznym. mogę wysłać komuś na telefon, kto umie umieszczać je na forum
jak mi ktoś poda nr to mu wyle na telefon ok? nie bardzo umiem umieszczać zdjęc na forum