monika moj Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 od kilku dni na moim osiedlu w swarzedzu błąka się bardzo sympatyczny psiak. Rudy, srednio duzy, kudelek. Wczoraj zabralismy go na noc do mieszkania, ale wynajmujemy pokój i nie możemy go tam trzymać. psiutek jest bardzo grzeczny, ułozony, spał na lgowisku z koca koło łóżka. . jak dzis wychodziliśmy do pracy znów kazalismy mu iśc na dwór, koło bloków. pomóżcie , niewiem co z nim zrobić. nie wygląda żeby ktoś go szukał, prędzej został wyrzucony. nie ma obrozy, tylko powycieraną siersc po obroży. doradźcie kochani co z nim zrobić Quote
monika moj Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 bardzo was proszę, pomożcie, psinka jest naprawdę kochana, zal jej do schroniska Quote
xxxx52 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Nie wolno zabierac psa na noc ,a pozniej go wyrzucic na dwor.Pies tego nie rozumie. Prosimy o zdjecia. Gmina Swrzedz ma podpisana umowe z P.Jezyk ze schroniska w Przyborowku.Zatelefonuj do niej i umow sie na przewoz psa.lepiej zawiezc do P.Jezyk ,jak mialoby sie jemu stac nieszczescie.Telefon :0501770118 Quote
monika moj Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 niestety nie dysponuje samochodem, pozatym dziś do nocy jesteśmy w pracy.. Quote
monika moj Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 jak dziś się będzie jeszcze w nocy błąkał to też go nie brać ? Quote
monika moj Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 do tej pani zadzwonię jutro rano, dziś jestem w pracy. zgarne go wieczorem i rano zadzwonię. Quote
xxxx52 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Ale czym go zwieziesz ?Przyborowko jest kolo Szamotul bez auta nie ma jak dojechac,chyba ze przetrzymasz ,a ktoras z wolontaruszek bedzie jechala do Przyborowka to zabierze pieska.Wiem ,ze maz jednej milosniczki zwierzat jedzie z pracy z Wrzesni ,to moze by zabral do schroniska ,.najwazniejsze jest zeby szefowa schroniska sie zgodzila. jezeli p.Jezyk sie zgodzi podam Tobie numer telefonu do osoby jadacej tam w ten region na PW Quote
Rudzia Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Chyba widziałam tego psa przy jeziorze swarzędzkim ok 17. Szkoda go do schronu. Zmarnieje. Czy ktoś może pomóc? Ja nie mam warunków na trzymanie tak dużego psa. Quote
ookami Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 biedaczek ;( Jaka szkoda, że nie mam warunków żeby go przygarnąć :( Quote
monika moj Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 tak, macie rację. To nad jeziorem. taki bezowy, troszke wilkowaty. przemilutki. podaję tel. jakby ktoś miał pomysł co z nim 603804111 Quote
monika moj Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 jeśli chodzi o zdjęcia to mam w aparacie telefonicznym. mogę wysłać komuś na telefon, kto umie umieszczać je na forum Quote
monika moj Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 mogę go przetrzymać kilka dni, max Quote
Rudzia Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 monika moj napisał(a):mogę go przetrzymać kilka dni, max Super, możesz mu zrobić zdjęcia? Założymy wątek. Moze coś się da zrobić. Przed chwilą go widziałam latał obok chłopaków w kapturach co nie mając co z czasem robić spacerują wieczorami po osiedlu. Nie jestem pewna czy to dobre jest towarzystwo dla błąkającego się psa. Szli w stronę tesco. Lisek nie chciał ze mną iść, podejrzewam że nie pierwszy raz im towarzyszy. Quote
monika moj Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 monika moj napisał(a):jeśli chodzi o zdjęcia to mam w aparacie telefonicznym. mogę wysłać komuś na telefon, kto umie umieszczać je na forumjak mi ktoś poda nr to mu wyle na telefon ok? nie bardzo umiem umieszczać zdjęc na forum Quote
Rudzia Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 jutro zrobimy Liskowi sesję zdjęciową. Monika Moj trzeba mu wymyśleć imię może masz jakiś pomysł? Quote
Recommended Posts