azalia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Ładny z niego piesek,a wychować go jeszcze można. Quote
koosiek Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Cosmo został wczoraj w lecznicy i miał z marszu operowane oko. Dzwoniłam przed chwilą, żyje, śmiga. Oczko póki co trochę spuchnięte. Quote
golf Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 a to byla pilna potrzeba operacji, czy po prostu nadszedl temin zakladania nowych szwow? Quote
koosiek Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Nie, przyjechaliśmy w sumie na szczepienie i, przy okazji, ustalenie terminu operacji, ale okazało się, że można go już teraz operować, więc został. Quote
Agnieszka_K Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 no to super! to już był ostatni (przewidywany) zabieg ma oczku tak? Quote
koosiek Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Teoretycznie po skończeniu przez niego roku konieczna będzie ostateczna operacja. Ale podobno jeśli ta poszła dobrze, kolejna może nie być potrzebna. Quote
koosiek Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Cosmo już z powrotem w hotelu. Smutas był w lecznicy, w hoteliku od razu merdając ogonem pobiegł do Kasi, a potem witać się z kolegą z kojca :) Niestety teraz musi siedzieć sam, żeby nie drażnić oka. Chłopak ma obserwatora na allegro, może w końcu zadzwoni... Quote
gallegro Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 koosiek napisał(a):(...)Chłopak ma obserwatora na allegro, może w końcu zadzwoni... Wynika z tego, że Cosmo ma przynajmniej dwie aukcje, ponieważ na mojej obserwatora brak... Link do aukcji, którą wystawiłem z Twoim opisem: http://allegro.pl/show_item.php?item=1539677978 Jeśli uznasz, ze należy coś dodać/zmienić, daj znać. Quote
koosiek Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 gallegro napisał(a):Wynika z tego, że Cosmo ma przynajmniej dwie aukcje, ponieważ na mojej obserwatora brak... Link do aukcji, którą wystawiłem z Twoim opisem: http://allegro.pl/show_item.php?item=1539677978 Jeśli uznasz, ze należy coś dodać/zmienić, daj znać. Nie wiedziałam, że Twoja aukcja już jest :oops: Tekst trochę zmieniłam: [FONT=Verdana]Cosmo ma zaledwie 4 miesiące, a już zdążył doświadczyć okrucieństwa człowieka... Ten ufny, kochający ludzi szczeniak jak rzecz został przerzucony przez ogrodzenie schroniska. W tej chwili przebywa w psim hotelu pod Warszawą, gdzie czeka na dom.[/FONT] [FONT=Verdana]Mimo tego, co przeszedł, Cosmo wciąż jest wesoły, chętny do zabawy i spragniony kontaktu z człowiekiem. Bardzo lubi inne psy, ładnie chodzi na smyczy, pilnuje się człowieka i przychodzi na zawołanie. Jest energiczny i żywiołowy, najlepszy dla niego byłby dom z ogrodem. Szybko się uczy, jest inteligentny i bardzo pojętny. Nie nadaje się dla amatora, ale dla kogoś, kto miał już duże psy, będzie fantastycznym, wiernym przyjacielem, stróżem i obrońcą. Docelowo prawdopodobnie będzie postury owczarka niemieckiego. Został zaszczepiony i odrobaczony.[/FONT] [FONT=Verdana]Kontakt w sprawie adopcji tel.: 660 116 551 mail: koosiek.psy@gmail.com UWAGA: szukamy dla Cosmo także domu tymczasowego! Możliwa pomoc w transporcie do nowego domu za zwrotem kosztów. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej zawierającej warunek wykastrowania psa po ukończeniu przez niego roku. [/FONT] Quote
gallegro Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Tekst uaktualniłem, a z doświadczenia wiem, że w przypadku jednego psa kilka aukcji nie zaszkodzi ;-) Quote
golf Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 ja juz nic nie rozumiem. Cosmo ma za soba wszystkie kombinacje oczne, i dopiero jak skonczy rok czeka go zabieg? Quote
koosiek Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 golf napisał(a):ja juz nic nie rozumiem. Cosmo ma za soba wszystkie kombinacje oczne, i dopiero jak skonczy rok czeka go zabieg? Tak, ostateczny zabieg będzie miał jak już przestanie rosnąć, ale jest możliwość, że ten, który miał ostatnio, już wystarczy. Quote
ludwa Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 A ja trzymam kciukasy za domek. No i szkoda, że teraz sam siedzi, bo fajnie im z Rudym było... Quote
koosiek Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 W przytulisku kolejne szczeniaki... suczki :( A jutro giełda! Jeśli pojadą do Słomczyna, czeka je zawiśnięcie na łańcuchach i szczeniaki co pół roku :( Na cito potrzebne dla nich tymczasy! Quote
Agnieszka_K Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 ooj ja zaglądam do pięknej psiny! co u niego? jak oczko? Quote
gallegro Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Czy ktoś kontaktował się w sprawie adopcji Cosmo? Pytam, ponieważ jakaś pani pisała do mnie z Allegro. Prosiłem o kontakt pod adres i tel. z opisu aukcji. Quote
koosiek Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Była osoba chętna z Gliwic, była nawet wizyta p/a, ale nic z tego nie będzie... Dzisiaj też ktoś do mnie napisał na maila, właśnie odpisuję i zobaczmy, co z tego wyjdzie. Aha, jeszcze w międzyczasie ktoś dzwonił, ale szykowała się ta wizyta i poprosiłam o telefon na następny dzień - już nie zadzwonił. Quote
Agnieszka_K Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 koosiek napisał(a):Była osoba chętna z Gliwic, była nawet wizyta p/a, ale nic z tego nie będzie... Dzisiaj też ktoś do mnie napisał na maila, właśnie odpisuję i zobaczmy, co z tego wyjdzie. Aha, jeszcze w międzyczasie ktoś dzwonił, ale szykowała się ta wizyta i poprosiłam o telefon na następny dzień - już nie zadzwonił. i co z ta osobą od maila? bedzie z tego domek dla Cosmo? Quote
koosiek Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Napisałam o wizycie p/a i przestała się odzywać... Quote
ludwa Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 a ja zaproszę na ciuchowy bazarek;) http://www.dogomania.pl/threads/206269-MEGA-CIUCHOWY.-Duże-i-mniejsze...Nowości-cała-masa-i-na-TOSIĘ-i-HANKĘ-kasa-do-27.04 Quote
koosiek Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Pamiętacie jeszcze o Cosmo? Domku wciąż brak :( [CENTER] [video=youtube;yk36obRgd2k]http://www.youtube.com/watch?v=yk36obRgd2k[/video][/CENTER] Quote
Recommended Posts