Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Nikt nie zagląda do Cosmo... A jego sytuacja finansowa jest tragiczna, w tej chwili ma 900 zł długu. Ponadto do poniedziałku muszę mieć 95 zł, żeby opłacić mu karmę... Nie mam pojęcia, skąd wziąć na to fundusze :(

Posted

[quote name='malvaaa']ma aktualne ogloszenia?[/QUOTE]

Trochę ma, dzisiaj jeszcze mu porobię, ale nie są to jakieś wielkie ilości.

[quote name='Agnieszka_K']Cosmitko jeszcze nikt się po ciebie nie zgłosił skarbie piękny? :([/QUOTE]

Ludzie się zgłaszają, ale nic z tego nie wychodzi... Była kobieta z Nowego Dworu, u której miała być wizyta - dzwoniła w czwartek, w sobotę Kasia z hotelu dzwoniła w sprawie wizyty, nie mogła się dodzwonić, w niedzielę się dodzwoniła to babsztyl zełgał, że cały piątek nie mógł się do mnie dodzwonić, strzelił focha i załatwił sobie innego psa... A ostatnio był facet, który chciał psa dla jakichś starszych ludzi, żeby odstraszał sprzedawców przed wejściem na posesję...

Chciałabym zabrać Cosmo w niedzielę na Dzień Ziemi, ale chyba nic z tego nie wyjdzie, bo nie ma transportu :(

Posted

[quote name='koosiek']Trochę ma, dzisiaj jeszcze mu porobię, ale nie są to jakieś wielkie ilości.

Ludzie się zgłaszają, ale nic z tego nie wychodzi... Była kobieta z Nowego Dworu, u której miała być wizyta - dzwoniła w czwartek, w sobotę Kasia z hotelu dzwoniła w sprawie wizyty, nie mogła się dodzwonić, w niedzielę się dodzwoniła to babsztyl zełgał, że cały piątek nie mógł się do mnie dodzwonić, strzelił focha i załatwił sobie innego psa... A ostatnio był facet, który chciał psa dla jakichś starszych ludzi, żeby odstraszał sprzedawców przed wejściem na posesję...

Chciałabym zabrać Cosmo w niedzielę na Dzień Ziemi, ale chyba nic z tego nie wyjdzie, bo nie ma transportu :([/QUOTE]

koosiek właśnie miałam Ci pisać żebyś go na dzień ziemii wzięła! ;) a gdzie Cosmita jest? kurcze ja już nie dam rady pomóc bo i tak prawdopodobnie czwórkę będziemy naszym samochodem zabierać;) a nie da rady autobusem jakoś?

Posted

Ja chyba nie, bo znajomi mają teraz matury, zakopali się w książkach i odkopać się nie dadzą - a jeszcze wczoraj próbowałam ;) A jeśli ktoś nie ma matury, to na ten weekend wyjeżdża... Samej łazić przez pół dnia to niezbyt nęcąca perspektywa. Jeżeli udałoby się przywieźć Cosmo, to weźmie go mój brat ze znajomymi.

Posted

[quote name='koosiek']Ja chyba nie, bo znajomi mają teraz matury, zakopali się w książkach i odkopać się nie dadzą - a jeszcze wczoraj próbowałam ;) A jeśli ktoś nie ma matury, to na ten weekend wyjeżdża... Samej łazić przez pół dnia to niezbyt nęcąca perspektywa. Jeżeli udałoby się przywieźć Cosmo, to weźmie go mój brat ze znajomymi.[/QUOTE]

no ale to jak wtedy z tym transportem ktoś miałby sam jechać z nim samochodem? macie transporterek? możesz łazić z nami jak coś;)

Posted

[quote name='koosiek']W transporcie mogę pomóc, pewnie na chwilę na Polach będę.[/QUOTE]

nie wiem pogadam z kimś kto jedzie na pola samochodem, ale nie wiem czy z jakimiś zwierzakami czy pustym samochodem i postaram się zalatwić, ale nie obiecuję niczego.
A jak z powrotem wtedy?

Posted

[quote name='Agnieszka_K']nie wiem pogadam z kimś kto jedzie na pola samochodem, ale nie wiem czy z jakimiś zwierzakami czy pustym samochodem i postaram się zalatwić, ale nie obiecuję niczego.
A jak z powrotem wtedy?[/QUOTE]

Jeżeli będzie taka konieczność, to zostanę na Polach, jakoś się przemęczę ;) Zresztą mieszkam niedaleko, w razie czego mogę podejść i pomóc w transporcie w drugą stronę.

Posted

jak on pięknie wyrósł, a na żywo pewnie jeszcze lepiej się prezentuje. Jak możecie koniecznie zabierajce go na pola mokotowskie, pięknie się wyróżnia, trzymam kciuki!

Posted

Raczej go nie będzie, nie ma transportu, a ja dzisiaj ledwo żyję i nie dam rady zabrać go autobusem.

[quote name='biszat']podajcie konto a 10 maja jakies pieniazki podesle[/QUOTE]

Bardzo dziękuję :)

Posted

jeśli ktoś by się wziął za zrobienie bazarku dla Kosmity, to dam fanty-sama się kompletnie na tym nie znam:(
Koosiek, daj nr konta, przeslę Ci kasę dla małego na karmę...