Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cosmo już z powrotem w hotelu. Smutas był w lecznicy, w hoteliku od razu merdając ogonem pobiegł do Kasi, a potem witać się z kolegą z kojca :) Niestety teraz musi siedzieć sam, żeby nie drażnić oka.

Chłopak ma obserwatora na allegro, może w końcu zadzwoni...

Posted

gallegro napisał(a):
Wynika z tego, że Cosmo ma przynajmniej dwie aukcje, ponieważ na mojej obserwatora brak...
Link do aukcji, którą wystawiłem z Twoim opisem:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1539677978
Jeśli uznasz, ze należy coś dodać/zmienić, daj znać.

Nie wiedziałam, że Twoja aukcja już jest :oops: Tekst trochę zmieniłam:

[FONT=Verdana]Cosmo ma zaledwie 4 miesiące, a już zdążył doświadczyć okrucieństwa człowieka... Ten ufny, kochający ludzi szczeniak jak rzecz został przerzucony przez ogrodzenie schroniska. W tej chwili przebywa w psim hotelu pod Warszawą, gdzie czeka na dom.[/FONT]

[FONT=Verdana]Mimo tego, co przeszedł, Cosmo wciąż jest wesoły, chętny do zabawy i spragniony kontaktu z człowiekiem. Bardzo lubi inne psy, ładnie chodzi na smyczy, pilnuje się człowieka i przychodzi na zawołanie. Jest energiczny i żywiołowy, najlepszy dla niego byłby dom z ogrodem. Szybko się uczy, jest inteligentny i bardzo pojętny. Nie nadaje się dla amatora, ale dla kogoś, kto miał już duże psy, będzie fantastycznym, wiernym przyjacielem, stróżem i obrońcą. Docelowo prawdopodobnie będzie postury owczarka niemieckiego. Został zaszczepiony i odrobaczony.[/FONT]

[FONT=Verdana]Kontakt w sprawie adopcji
tel.: 660 116 551
mail: koosiek.psy@gmail.com

UWAGA: szukamy dla Cosmo także domu tymczasowego! Możliwa pomoc w transporcie do nowego domu za zwrotem kosztów. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej zawierającej warunek wykastrowania psa po ukończeniu przez niego roku. [/FONT]

Posted

golf napisał(a):
ja juz nic nie rozumiem.
Cosmo ma za soba wszystkie kombinacje oczne, i dopiero jak skonczy rok czeka go zabieg?

Tak, ostateczny zabieg będzie miał jak już przestanie rosnąć, ale jest możliwość, że ten, który miał ostatnio, już wystarczy.

Posted

W przytulisku kolejne szczeniaki... suczki :( A jutro giełda! Jeśli pojadą do Słomczyna, czeka je zawiśnięcie na łańcuchach i szczeniaki co pół roku :(
Na cito potrzebne dla nich tymczasy!

Posted

Była osoba chętna z Gliwic, była nawet wizyta p/a, ale nic z tego nie będzie... Dzisiaj też ktoś do mnie napisał na maila, właśnie odpisuję i zobaczmy, co z tego wyjdzie.
Aha, jeszcze w międzyczasie ktoś dzwonił, ale szykowała się ta wizyta i poprosiłam o telefon na następny dzień - już nie zadzwonił.

Posted

koosiek napisał(a):
Była osoba chętna z Gliwic, była nawet wizyta p/a, ale nic z tego nie będzie... Dzisiaj też ktoś do mnie napisał na maila, właśnie odpisuję i zobaczmy, co z tego wyjdzie.
Aha, jeszcze w międzyczasie ktoś dzwonił, ale szykowała się ta wizyta i poprosiłam o telefon na następny dzień - już nie zadzwonił.

i co z ta osobą od maila?
bedzie z tego domek dla Cosmo?