Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

musze sie poradzic
moi sasiedzi maja psa nie zbyt go karmia jakies odpadki dostaje raz na iles...chudzina
chcialabym kupic im karme dla psa mozliwie tania bo mnie tez ciezko finansowo nie mam pracy
mam do wyboru
pedegree40zl 10 kg, chappi 33zl 10 kg, lidl 20 zl 10 kg, tesco 25 zl 10 kg,
ktora myslicie zebu m,u kupic? na drozsza mnie nie stac:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Posted

Wszystko to że tak powiem taki sam syf, ale jeśli pies jest chudy, to lepiej żeby takie dostawał niż ma głodować. Z tych co napisałaś chyba bym wybrał Lidla, jakoś mam jeszcze największe zaufanie, w Chappi i Pedigree zapłacisz więcej za reklamę, a lepsze nie będzie.

Posted

najprawdopodobniej wymienione wcześniej karmy są do siebie podobne.

Może kup za tę kwotę lepiej co jakiś czas jakieś mięso (przeczytaj wąteki o barfie) .

Za te pieniądze powinnaś coś kupić lepszego niż marketówki

Posted

ag20usia napisał(a):
tez jestem za barfem.kup mu jakies kurze lapki,szyjki korpusy[wylacznie surowe!!!]

tez mi się wydaje że to lepsze rozwiązanie niż kupować słabą karmę, przynajmniej wiesz co masz ...

Posted

A ja myślę ,że jeszcze taniej od barfa wyszlo by gotowane-bo możesz dodać wypełniacz pod postacią ryżu,kaszy które są tanie,warzywa tez jakieś kosmicznie drogie nie są(marchew-ok.2zł za kg,buraczki jeszcze taniej) no i trochę mięsa musi być-ale popytaj w sklepie-czasem mają mięsko którego ludzie nie chcą a pies zje-ja trafiłam na skrawki cielęciny po odkrajaniu od polędwicy za free:razz:Podroby są dosyć tanie,korpusy,ozory,kości czasem są za darmo,pooblepiane mięsem, udka z kury są czasem po 4zł.;)Wszystko mu ugotuj i już.Wyżej wymienione karmy to niestety syf,ale jak już to wybrałabym lidlową:lol:

Posted

Teraz,jak zaczełam dla psa gotować dziwią mnie ludzie mówiący 'nie mam czasu na gotowanie dla psa'...Ludzie...przecierz jak gotuje się ludzki obiad to obok gotuje się dla psa-po godzinie czy ile kto tam gotuje obieramy mięso,warzywka rozgniatamy,mieszamy z ryżem i już...Dla siebie też gotujemy więc co za problem raz na 3,4 dni ugotować jeszcze dla psa?A jakość jest nieporównywalnie większa niż w/w karmy:shake:Naprawdę,nie mogę sobie nawet wyobrazić do ludzie tam powtykali w te 10kg jeśli to kosztuje 20zł???Chyba pióra i kartony bo nie wierzę ,że jest jako tako jakościowe MIĘSO...:roll:No ale może jestem mało empatyczna,nie wiem.:roll: