majafaja Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 hmm.. bo mialam jechac autem, nie ma sensu jej caignac pocaigeim 8h ( z lodzi do helu...) a potem jak na caly dzien np do Gdanska pojedziemy to co? eeh... tez bardzo chcialam Quote
majafaja Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 ja sie 'ucze' do testu z hiszpanskiego, majac przed soba ksiazke ;) i zagladajac co 20 sek na dogomanie :P a doska standardowo spi tuz przy moim krzesle, takze zawsze zapominam i jej przejade to po nodze, to po ogonie... a ona sie nigdy nie nauczy! i zawsze bedzie tuz kolo mnie spala:P:P hehe, a Wy ? Quote
majafaja Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 eehh...katya, myslisz, ze to latwe jest ;P ja juz myslami odpoczywam przed OSTATNIM semstrem studiow :P Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Heeej :D a ja mam tyle nauki ze szok a siedze na DGM zamiast sie uczyć... Quote
Tina.Sara Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 majafaja napisał(a):ja sie 'ucze' do testu z hiszpanskiego, majac przed soba ksiazke ;-) i zagladajac co 20 sek na dogomanie :P a doska standardowo spi tuz przy moim krzesle, takze zawsze zapominam i jej przejade to po nodze, to po ogonie... a ona sie nigdy nie nauczy! i zawsze bedzie tuz kolo mnie spala:P:P hehe, a Wy ? powodzenia... :cool3: no i dobrze że przy tobie ciągle siedzi! :eviltong: A my...A MY...hmmm...co my robimy? :cool3: ja se siedze na kompie a dziewczyny śpią na dworku :] Quote
Xiara Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Heeej :D a ja mam tyle nauki ze szok a siedze na DGM zamiast sie uczyć... No popatrz, to tak jak ja :diabloti: Quote
majafaja Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 ale teraz to sie skonczy, papa dziewczyny, długo mnie teraz nie bedzie ;( 3majcie sie !!!! trzymajcie kciukasy,zeby sie udalo...... całusy dla wszystkich 'wielbicielek' Doxy :) Quote
Tina.Sara Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 trzymam kciuki :cool3: swoje i dziewczyn :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 No to udanej zabawy i 3mamy kciuki :) Będziemy odkurzać Twoją galerie :) Quote
majafaja Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 beda super zdjecia;) niedługo, jak znajde wolna chwile to wkleje:) I PROMISE! Quote
Agushka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Cześć Maja :) to ja już się cieszę na tę okoliczność bo dawno Twojej ślicznej Doxy nie oglądałam :) Quote
majafaja Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 na razie tylko jedno, ale jakos w tygonidu obiecuje bedzie wiecej:) dzis cos fotosik nie robi.. Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ale ona na zime jest kudłata mmmmm :loveu: Quote
Agushka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Jedno, jedno ale za to śliczne :) Czekam na więcej Maja. Quote
majafaja Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 mam chwile:) no to zaczynamy ze zdjeciami:) Quote
majafaja Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 nie sa to co prawda zdjecia znad morza, ale taki tez dodam:) to zdjecia ze spaceru, z pobliskiego parku jak jeszcze byl snieg, który Dośka uuuwieelbia:) Quote
majafaja Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 ehhh.. nic z tego nie bedzie!! czy ktos moze mi wytlumaczyc czemu nie moge wgrac zdjec w fotosik?? jedno sie wgrywa i dalej nic!!:angryy: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Nie wiem ale słyszałam ze fotosik często szwankuje.... ja wgrywam fotki na www.photobucket.com i nie narzekam :) a fotka śliczna :loveu: Quote
majafaja Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 to probuje bo super zdjecia czekaja:) chiquita - czemu usunieto Ci podpis? co takiego mialas? Quote
Tina.Sara Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ja wgrywam na photobucket albo na mój serwerek jak mi sie chce :D CZEŚĆ! :multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 majafaja napisał(a):to probuje bo super zdjecia czekaja:) chiquita - czemu usunieto Ci podpis? co takiego mialas? aaa za duży chyba miałam :D Quote
majafaja Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 działa!! dzieki !! no to zaczynamy ze zdjeciami:D Quote
Recommended Posts