Jump to content
Dogomania

Moja Doxa- owczarek belgijsko -niemecki! Niepowtarzalna ukochana :))

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeszcze troche i beda zdjecia z natuuury ;) bo przeciez juz prawie wiosna ;)

ostatnio wyszłam z nią na spacer i zaczął lać deszcz !! hrabianka zaczęła łapami głowę zakrwyać!! i musiałyśmy wrócć i poczekać aż minie deszcz !! :) siku nie zrobiła wcale.. po kapał deszczyk ;)

Posted

będą będą :)tylko ja nie mam swojego aparatu, jestem uzależniona od łaski i niełaski przyjaciółki :)

no i pogoda... bo ile można robić śpiących zdjęć:P

Posted

Maja, a Ty wiesz, że mój Kolega z pracy też ma sunię owczarka belgijsko-niemieckiego?? Tylko Mija jest czarna...odziedziczyła więcej cech owczarka belgijskiego;)

Posted

mila_2 napisał(a):
Maja, a Ty wiesz, że mój Kolega z pracy też ma sunię owczarka belgijsko-niemieckiego?? Tylko Mija jest czarna...odziedziczyła więcej cech owczarka belgijskiego;)

a to moze jakies zdjecia? pewnie duzo zalezy od genow, moja ma wiecej z niemieckiego, choc niekotre spojrzenia to sam belg!

Posted

mila_2 napisał(a):

Bo może Mija to mix gronka a Doxa to raczej z tervuerena ma więcej :)

Posted

pewnie :)tych belgow to troche jest ;) najsmieszniejszy jest Laekenois - jak owieczka:)
mnie to sie wydaje, ze genetycznie Doxa odziedziczyla 1/3 belga, jak mowi Agushka z Tervurena. Bo jest wieksza niz begl, mocniejsza, momentami po uszach widac bardziej belga, po wyrazie buzki. no a kolor??? hm...ni to belg ni niemiec :)

Posted

Tak jak każdego psa.. Zdjęcia to jedno a charakter, wdzięk to zupełnie inna para kaloszy. My tutaj możemy tylko podziwiać wygląd psa a urok osobisty zostaje dla własciciela i jego znajomych :)

Posted

[quote name='majafaja']oobuuuudziłaaaa się :)

tylko trochę niewyraźna.. :P
masz slicznego psa:loveu::loveu:
ona jest na diecie...yyy ja tez powinnam byc bo za tydzien 100dniowka...a ja sie opycham czipsami:shake::shake:

Posted

Rinuś napisał(a):
masz slicznego psa:loveu::loveu:
ona jest na diecie...yyy ja tez powinnam byc bo za tydzien 100dniowka...a ja sie opycham czipsami:shake::shake:

ale ona nie z wyboru :) gdyby mogla to by caly swiat zjadla :) ogory, kapuste, ogryzki.. ;)