Agushka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Śliczna :loveu::loveu: A jak jej się dobrze powodzi, łóżeczko, kocyk.. żyć nie umierać :lol: Quote
majafaja Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 itak :) to hrabianka, mowie Ci :p jeśli śnieg utrzyma się do weekendu, to obiecuje super foty :) Quote
Agushka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Utrzyma się, w telewizji mówią że nawet dłużej niż do weekendu. Rób jak najwięcej fotek, ja juz czekam :) Ja się szykuję na dwutygodniowe pstrykanie bo w piątek wyjeżdżamy z dzieckiem na ferie :) Quote
majafaja Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 specialnie dla Agushki :) to jest przesłodkie nie ;) ? Quote
Agushka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Maja genialne :loveu::loveu::loveu: Doxa jesteś przecudowna!! Ja bym ją zamiziała chyba :) Co ja poradzę, że ja kocham te stojące psie uszyska? i te oczy złote... wszystkie psy bez wyjątku lubię ale takie... no cóż, miłość i tyle :) Quote
majafaja Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 :cool3::cool3::cool3: rozumiem Cie doskonale ja mam ogroomna miekkosc do ON, OB, collakow, bullkow i dobkow ;) to sa takie moje uuuluubione:) miekcza serce w 1s!!! :razz::razz: Quote
majafaja Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 spojrzenie w dal... czasami tak ma, idzie do drzwi balkonowych i patrzy :) tera pewnie rozmysla - ooo.ile sniegu do jedzenia :P Quote
majafaja Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 no i czy te oczy moga klamac........:loveu::loveu::loveu: chyba nie.... Quote
Agushka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Maja to spojrzenie przez okno one mają takie same całkiem:loveu::loveu: Zapatrzone, zamyslone.. mam takie zdjęcie Tiny u siebie chyba z parku. to jedno z moich ulubionych. Tylko że ona tam taka zapatrzona w wodę jest. Chciałam się pożegnac na dwa tygodnie, rób dużo fotek to jak wrócę to będe miała używanie :) Quote
majafaja Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 ok :) postaram sie :) bawcie sie dobrze i odpoczywajcie !!!! my byc moze pojedziemy nad morze, to beda piekne foty.... :) Quote
majafaja Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 wiesz, tak rozmyslam... jesli by zmikoswac tine i sare - otrzymamy doxe :) Quote
Tina.Sara Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 hahahahah :evil_lol: świetnie to wymyśliłaś :cool3: a co tam Doxa teraz robi? Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 OMG jaki przeszywajacy wzrok :evil_lol::loveu: Quote
majafaja Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 mam złe wieści - zdjęć super nie będzie, sunia nie jedzie za mną na morze :( Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 majafaja napisał(a):mam złe wieści - zdjęć super nie będzie, sunia nie jedzie za mną na morze :( :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: Quote
Xiara Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 majafaja napisał(a):mam złe wieści - zdjęć super nie będzie, sunia nie jedzie za mną na morze :( Szkoda.. :-( Quote
zuziaM Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Matko, jaka ona jest pieeeeknaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ! ! ! Moj maz o takim psie marzy ! ..... pieknym, duzym, przytulasnym, kudlatym ( do sportow zimowych - narty biegowki ) i zdrowym ! ! ! ..... a ja .... tez o takim marze, a widzisz sama, jakie zbieram .... hi hi hi ....;) Buziaczki dla cudnej Doxy . Quote
majafaja Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 dziękujemy ;) ale jak wiesz... zdrowa to jest pod względem łap - bo ma 4 :) a u Ciebie nie wszystkie.... ale pociesz meża, kasia troche przytyje, dojedzie do formy i nie będzie jej w ogole przeszkadzał brak łapki!! beda mogli spokojnie biegac i biegac... Quote
majafaja Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 dzis laleczka ma słabszy dzień.. może troche brzuszek boli... nie wiem tak często sobie śpię..... a potem tak :) Quote
Tina.Sara Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 szkoda że nie jedzie z tobą :( fajne foty;p Quote
Recommended Posts