Chefrenek Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Już jestem. Widzę że szukasz towarzysza życia dla Phoebe? A choroba jeszcze nie zdiagnozowana? Quote
misiaczek Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Niewiadomo,czy oni sie zgodzą na małżeństwo nieskonsumowane :evil_lol:. Chyba,że tak jak u mnie,żona po sterylce a mąż po kastracji ;). Quote
Pati i Daisy Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Nadia Ty szukasz już męża a my nawet kolegi czy kolezanki nie mamy:shake: Próbowałam szukać ale... nie ma :-( Jak by co, to o druhne sie nie martw:eviltong: Quote
a_ga.isk Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Hej :) Masz slicznego pieska :loveu: Moja kolezanka tez ma yorka ;) Pozdrawiam :) Quote
Magda Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Nadia86 napisał(a):Nie no Miki jest kandytatem super tylko szkoda ze tak aleko od niej:( ale narzeczony swietny ...a szczeniorkow apewno miec nie bedzie nie chce rozmnazac nierodowodowego psiaka szczeniorki bylyby sliczne ale miec napewno nigdy nie bedzie to taki psiaczek do przytulania ale meza oczywiscie moze miec:D nie mam nic przeciwko jedynie zwieazek bedzie nie skonsumowany:D No prosze! Miki padnie z wrazenia jak mu powiem:evil_lol: Quote
Nadia86 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 :) przepraszam ze tak rzadko wpadamy ale mam sesje i jeszcze z Fibula jade na badania dzisiaj..bede wieczorkiem napewno i cos wstawie Czesc Zuza:) Quote
a_ga.isk Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Nadia86 napisał(a)::) przepraszam ze tak rzadko wpadamy ale mam sesje i jeszcze z Fibula jade na badania dzisiaj..bede wieczorkiem napewno i cos wstawie Czesc Zuza:) No to czekamy^^ Quote
Zuza96 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='a_ga.isk']No to czekamy^^ I się nie doczekamy... Quote
Magda Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 No wprawdzie masz jeszcze czas, ale streszczaj sie:diabloti::diabloti: I jak z Fibula?:loveu: Quote
Nadia86 Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Dziewczyny przepraszam juto powstawiam wczoraj mialam za duzo przygod u weterynarza ..potem z krwia bo byla kluta w 2 lapki bo krwi skubaniec nie hcial oddac...a dzisiaj dopiero wrocilam.Powiem ze wyniki ma swietne mocznik strasznie spadl i kreatynina i wszystkie wyniki w normie:) Obiecuje ze jutro nadrbie zaleglosci zarowno w waszych galeriach jak i w swojej Quote
Xiara Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Nadia86 napisał(a):Powiem ze wyniki ma swietne mocznik strasznie spadl i kreatynina i wszystkie wyniki w normie:) Obiecuje ze jutro nadrbie zaleglosci zarowno w waszych galeriach jak i w swojej No to super :multi: Quote
Nadia86 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Obiecane zdjatka przesylam:) Kurcze Fibi w nocy wymiotowala i nie wiem czemu skoro mocznik spad z 12.68 na 5.4 a kreatynina z 2.1 na 1.3 i jest w normie.:( bidulka sie meczyla ale juz jest ok chwalimy sie nowa zabawka:cool3: takze ja jestem prze szczesliwa ze w koncu ma wyniki swietne mocz sie poprawil a krew super( odpukac zeby nie zapeszyc):mad: Quote
Rinuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 sliczne zdjeica :) a ta zabawkla to chyba jest wieksza od niej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Heeeeeej! :multi: Śliczne foty:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Zuza96 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Pati i Daisy']Heeeeeej! :multi: Śliczne foty:loveu: :loveu: :loveu: Zgadzam się...:loveu: :loveu: Quote
Xiara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Super fotki :) A jaką ma fajną zabaweczkę :cool3: Quote
misiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ale z Fibi śliczna dziewczynka :loveu:. Cieszymy się,że wyniki sie poprawiły. Czyli Fibulinka jest zdrowa.Super :multi:. Quote
Nadia86 Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Rinuś']sliczne zdjeica :) a ta zabawkla to chyba jest wieksza od niej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Owszem od glowki wieksza ale od calej jej nie:) Ledwo jej sie o pyszczka miesci ale bardzo ja lubie zreszta uwielbia wszytko co jest wieksze od niej [quote name='Pati i Daisy']Heeeeeej! :multi: Śliczne foty:loveu: :loveu: :loveu: dziekujemy bardzo :cool3:Widze ze avatarka zmienilas:):cool3: [quote name='Zuza96']Zgadzam się...:loveu: :loveu: dziekuje :)Zuza a Ty masz psiaczka?? jesli tak chcetnie bym go zobaczyla Quote
Nadia86 Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Xiara']Super fotki :) A jaką ma fajną zabaweczkę :cool3: dziekujemy nio zabaweczka nowiutka i wariatka odrazu sie do niej dorwala bo jeszcze piska jest taka mieciutka i piszczy czyli ideal dl niej:):loveu: [quote name='misiaczek']Ale z Fibi śliczna dziewczynka :loveu:. Cieszymy się,że wyniki sie poprawiły. Czyli Fibulinka jest zdrowa.Super :multi:. Tez sie strasznie ciesze ze wyniki lepsze ale czy zdrowa to sie okaze za mieisac czy 2 znowu powtorzymy badania i wtedy zobaczymy czy zdrowa ale mam nadzieje ze wszytko bedzie ok.a Widze ze znowu nowy banerek ja sie poglubie zaniedlugo Quote
madziasto4 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Oooo, dobre wieści- wyniki dobre :multi: Ja też muszę taką miękką, pluszową piłke kupić tym moim zwierzątkom :lol: Quote
Zuza96 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Nadia-Nie, niestety nie mam JESZCZE psiaka, ale w marcu czy pod koniec marca w zprzyjaźnionej hodowli przyjdą na świat szczeniaki, wię kupimy na pewno...:loveu::loveu::loveu: Już mam wszystko ustalone, gdzie będzie spał itp. Mam nawet sama uzbierane 500 zł, na wyposażonko, a jeśli nie starczy to dołorzą rodzice :diabloti:, oni oczywiście kupją psiaka... ;) EDIT: Nie psiaka, tylko sunieczkę. :loveu::loveu::loveu::loveu: Już obmyślam imię :razz:, masz jakiś pomysł ?? :cool3: Quote
Chefrenek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Wspominałaś coś o banerku. Baner jest z odsyłaczem - wystarczy go wkleić. Quote
Recommended Posts