DiDDlina85 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Hurra..u was też śnieg:multi: super fotki.. nas też niedlugo zdjecia z zimowego spaceru:lol: Quote
misiaczek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 I ja oglądam :loveu:. Proszę mi się tu nie buntować tylko następne dawać :cool3:. Fajnie,ze Fibi snieżek przypadł do gustu :). Biedny królik :oops: :evil_lol:. Quote
Nadia86 Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Focie z dzisiejszego spacerku:) Skutki snieznego szalenstwa:diabloti: i w calej okazalosci:) kulkowe szalenstwo Quote
Chefrenek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Nadia86 napisał(a): Phoebe zamienia się w bałwanka. Trzeba by było dziabnąć te włosy albo butki kupić lub kubrak z rękawami. Quote
Rinuś Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Nadia86 napisał(a):Focie z dzisiejszego spacerku:) i w calej okazalosci:) kulkowe szalenstwo ale ma fajne ubranko:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu: a to 2 z djecioe...na szczescie Brutus nie bedzie mial czegos takiego :P a jak jej sie zrobi pod lapkami w trakcie spacerku to co wtedy robisz?? Quote
Nadia86 Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Chefrenek jakie dziabnac wloski toz wygladalaby jak szczur na chudych lapkach:) butki i rekawki w gre nie wchodza...w ubrankach z rekawkami stoi sztywna jak kolek ew chodzi na sztywnych nie zginaja ich a buty odpadaja nie bede meczyl psiaka butamizreszta co tu butki dadza one sa malusie a ona ma cale lapki w kulkach:D Rinus No ciesz sie ze nie macie czegos takiego u nas teraz kazdy spacer konczy sie roztapianiem w wannie.a co robie nic ona zaraz jak wpadnie w kilka zasp ma takie lapki..a oczywiscie po odgarnietych chodnikach nie chce codzic tylko po zaspach.z tym sie nic nie da zrobic tylko do wanny i roztapiac wiecjak widze ze juz ma cale lapeczki biale od skakania po tym sniegu i zaczyna juz bardzo szeroko chodzic to wracamy do domku:) ale no nie przetlumacze jej ze lepiej chodzic wydeptanymi sciezkami jak widac ma inne zdanie:) Quote
Chefrenek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Toz tymi kąpielami to też trzeba uważać, bo ona ma te nerki chore i w ogóle. Bidulka z niej. Na pocieszenie dodam, że ta zima nie będzie długo trwać. Quote
misiaczek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Ale Fibulka się wyszalała na śnieżku :lol:. Świetny ma kubraczek :loveu:. Quote
Rinuś Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Nadia86 napisał(a): Rinus No ciesz sie ze nie macie czegos takiego u nas teraz kazdy spacer konczy sie roztapianiem w wannie.a co robie nic ona zaraz jak wpadnie w kilka zasp ma takie lapki..a oczywiscie po odgarnietych chodnikach nie chce codzic tylko po zaspach.z tym sie nic nie da zrobic tylko do wanny i roztapiac wiecjak widze ze juz ma cale lapeczki biale od skakania po tym sniegu i zaczyna juz bardzo szeroko chodzic to wracamy do domku:) ale no nie przetlumacze jej ze lepiej chodzic wydeptanymi sciezkami jak widac ma inne zdanie:) u nas Pani mial buwiera (nie wiem jak to sie pisze) i co chwile musiala jej sciagac te kulki z miedzy paluszkow bo sunia nie mogla chodzic bidulka :( Quote
Rinuś Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 jak tak patrzec na te foty z czasow mlodosci i teraz...to strasznie wyladniala:loveu::loveu::loveu::loveu: ine wiem ale jakos teraz mi sie bardzoej podoba:loveu::loveu: Quote
Rinuś Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 ale ladine zamotalam :D chyba wlaczyla mi sie 1 strona dlatego tak napisalam :D alew sumie prawde napisalam wiec niech tak zostanie:evil_lol::evil_lol: Quote
Nadia86 Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 :)nic sie nie dzieje:) nio wydoroslala mi strasznie mnie sie takie male yorczki tez strasznie podobaja...takie male carne wlochate kulki teraz to pannica ktora miewa fochy .a wiele osob nawet chcialo zeby sie nie zmieniala tylko byla zawsze taka jak sczeniorek.u Yorkow to mnie zadziwia ze sie bierze psiaka a tak naprawde nie wie co z niegi wyrosnie bo np chce sie srebrnego a bedzie czarny czy na odwrot u innych bierze sie szczeniorka i widzi sie jaki bedzie mial kolorki i jak bedzie wygladal(procz owczarka niem) a u yorkow kompletna niespodzianka i wielka niewiadoma i raz sie uda a raz nie i potem wlasnie psiaki sie nudza bo nie odpowiadaja wymogom wlascicieli bo mial byc ciemny w wyrosl na jasnego Quote
Zuza96 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Fibi jest taka śliczniasta :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Magda Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Nadia86 napisał(a):Magda na zone powiadasz:cool3: ale ona jest za mloda zeby juz sie ustatkowywac :razz: narazie to moga byc narzeczenstwem co Ty na to?? A Miki ma rodowod bo Fibula nie ma. Miki nie ma rodowodu;) Ale z niego juz dorosly chlop i szukam mu towarzyszki zycia:eviltong: (ale nie w celach powiekszenia rodziny:shake:) Nadia86 napisał(a): no coments No to teraz sie Miki zakochal na 100%:evil_lol: A to swintuszek Quote
Nadia86 Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Magda_Miki napisał(a):Miki nie ma rodowodu;) Ale z niego juz dorosly chlop i szukam mu towarzyszki zycia:eviltong: (ale nie w celach powiekszenia rodziny:shake:) No to teraz sie Miki zakochal na 100%:evil_lol: A to swintuszek no ja tez nie chce fibuli rozmnazac ale towarzysza tez musi miec bo widzisz swoja milos skupia na kroliku:)...a to Miki lubie takie dominujace babki??:diabloti: Chefrenek napisał(a):Fiku Miku. Biedny króliczek. ee nie tylko jeden ma tez 2 i kaczke:D :lol::loveu: Quote
Magda Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Nadia86 napisał(a):no ja tez nie chce fibuli rozmnazac ale towarzysza tez musi miec bo widzisz swoja milos skupia na kroliku:)...a to Miki lubie takie dominujace babki??:diabloti: A kto tam go wie:lol: Wiem tylko, ze uwielbia suczki wieksze od siebie i yorki wszelkiej plci:loveu: Quote
dzasta Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Ale Fibulka pięknie wygląda w tej aurze :loveu: tylko bidula straszne ma przejscia z tym śniegiem jak sie tak do niej przyczepia :shake: Quote
Zuza96 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 To gratuluje dla Fibuli narzeczonego :loveu: Quote
Nadia86 Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 a dziekujemy za gratulacje:) Snieg juz sie nam nie przyczepia bo zmrozony:)....no raz topnieje raz zamarza takze Fibi sie slizga ale przynajmniej sieg sie nie przyczepia do tych biednych lapeczek. Dodam ze bylam u weta..wykluczylismy pare chorob ale dalej nie wiem cy do dokladnie jest grane i robimy dalsze badanie ale raczej wyklucza pnn:) Quote
Pati i Daisy Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Hej :lol: Czy ja dobrze zrozumiałam, że ktoś tu chce wydać Fibi za mąż? :cool3: Quote
Rinuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Hej :lol: Czy ja dobrze zrozumiałam, że ktoś tu chce wydać Fibi za mąż? :cool3: beda z tego dzieci?:cool3::cool3: Quote
Magda Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Hej :lol: Czy ja dobrze zrozumiałam, że ktoś tu chce wydać Fibi za mąż? :cool3: Rinuś napisał(a):beda z tego dzieci?:cool3::cool3: No prosze jak ploteczki szybko sie rozchodza:evil_lol::evil_lol: Oglaszam wszem i wobec, ze dzieci nie bedzie:eviltong: Fibi nie moze sie jeszcze zdecydowac na kandydata Quote
Nadia86 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Nie no Miki jest kandytatem super tylko szkoda ze tak aleko od niej:( ale narzeczony swietny ...a szczeniorkow apewno miec nie bedzie nie chce rozmnazac nierodowodowego psiaka szczeniorki bylyby sliczne ale miec napewno nigdy nie bedzie to taki psiaczek do przytulania ale meza oczywiscie moze miec:D nie mam nic przeciwko jedynie zwieazek bedzie nie skonsumowany:D Quote
Recommended Posts